推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 15:15 發表

我在床上好淫蕩的..............
我唔信。
要試過先知....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 15:15 發表

Lady...係咪真ge......

引用:

iris等我上床幻想一下妳自慰時既樣先88

引用:
原帖由 enjoyfuntime 於 2011-1-31 15:15 發表
hi
iris
i have pm to you
have you received?
thanks
你兩樣都無.....我不會send相片給你的

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-1-31 15:17 發表
iris等我上床幻想一下妳自慰時既樣先88
bye..................

引用:

我都想睇下iris 自慰個淫樣...

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-31 15:16 發表

一定好大聲好淫,樣子一定淫蕩到係男人都想搞你果D啦
我好多時連粗口都會講

[quote]原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 15:17 發表

iris,你仲未走啊

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 15:18 發表

我好多時連粗口都會講
咁我就執行妳的粗口指示law wo

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-31 15:17 發表

iris你頂得住啊
我知我一定頂得住......可能玩過一次會鐘意左3個男人一齊添

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 15:14 發表

是呀......相信一定會好舒服
咁我要左個口先..嘿嘿..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 15:14 發表

是呀......相信一定會好舒服
YES, 3 個洞都塞爆

引用:
原帖由 牛仔褲 於 2011-1-31 15:20 發表

咁我就執行妳的粗口指示law wo
你當然要聽話啦...................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 15:18 發表

我好多時連粗口都會講
呢d係釋個人情緒,呢個先係你床上既[真]表現

引用:

我好多時連粗口都會講
會講D咩呢?
唔好太粗喎...哈哈。
係呢。係唔係會有相send俾已經confirmed email既?

引用:

Iris越淫蕩..........我越鍾意

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 15:20 發表

我知我一定頂得住......可能玩過一次會鐘意左3個男人一齊添
唔知邊個c兄咁有福啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 15:20 發表

咁就真係要試一次喇。
留返個後花園俾我。

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-31 15:20 發表

YES, 3 個洞都塞爆
3個窿都可以射精......當然要我選擇了之後

引用:

我好多時連粗口都會講
Iris點講我咪照做囉
再加上自己一d意見相信都可以滿足到妳嘅

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 15:21 發表

你當然要聽話啦...................
10000%接受指示

By the way , Iris, do you get my email address?  Re: Red Head

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 15:23 發表

有無我份呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 15:23 發表

咁灌腸得唔得先??

引用:

女神。我聽到硬喇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。