推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

Iris...你好啊!! 叫我大嘴鳥啊, 請睇下我頭像啦!! 依個名唔知得唔呢?
我順便PM埋你啦!!
平時要返工, 上唔同到黎同你傾計啊
.

Iris 女神,我唔識加頭象,可唔可以send相比我呀,已經pm you喇

死啦Iris, 我呢幾日都冇上嚟
咁你會叫我做乜野sweet sweet稱呼架

Iris姐,我是你的超級fans.你所有相片包括你的頭像相我都有收集的.請你給我個花朵啦

引用:
原帖由 shawn_baros 於 2011-1-31 17:22 發表
hello~iris~我係花師奶ar,岩岩pm左你,收到嗎?
我新一年的第一炮預留左俾你ga la~ 今次一定會飽死你~
收到你的pm啦...花師奶

引用:
原帖由 loktin999 於 2011-1-31 18:40 發表
IRIS, 我轉左頭像啦, 叫我 "閃電俠"啦
今次得嗎? 我現在pm 你
好呀....你就叫閃電俠啦....希望你做愛時剛剛是相反啦

引用:
原帖由 9NgDap8 於 2011-1-31 19:30 發表
iris 。。。点解唔见你话收到我的头像的?

担心死我啦。。。 叫我九唔搭八。。可以吗?
沒有收過....請你在標題上註明...九唔答八再pm我啦

引用:
原帖由 plimsoll 於 2011-1-31 20:03 發表
Hi, Iris, 叫我plimsoll, 已加頭像啦
你用...木偶仔在標題上再pm我啦

引用:
原帖由 nuvirgos 於 2011-1-31 20:35 發表
[quote]原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 09:12 發表
好似取消左飛天猪呀......
這樣吧......公平些.....從新開始pm.....請在主題上打上我幫你們改的名字..... ...
已收.....大patpat

引用:
原帖由 asiaisa 於 2011-1-31 21:09 發表
IRIS
我又叫咩名丫
我打左  電氣哥哥  唔知你o唔ok呢
我20歲係金鐘返工
我pm左你先,你收到的話,pm覆一覆我丫
因為我聽晚要進修,上唔到來
感謝你的體諒
o.k........已收....就電氣哥哥啦

引用:
原帖由 Gunbird 於 2011-1-31 21:35 發表
無上嚟一排;好多嘢變咗!

已PM了IRIS
希望美人查看;有勞美人唔好意思因為年近歲晚所以無時間上嚟支持吓IRIS
你用...小寵包在標題上再pm我多一次

引用:
原帖由 Dad 於 2011-1-31 20:25 發表
did u receive白頭佬's email address,iris?
白頭佬........已收

引用:
原帖由 waiming 於 2011-1-31 22:08 發表
Iris...你好啊!! 叫我大嘴鳥啊, 請睇下我頭像啦!! 依個名唔知得唔呢?
我順便PM埋你啦!!
平時要返工, 上唔同到黎同你傾計啊
.
大嘴鳥......已收pm

女人....早晨呀..新頭像真係令人好有幻想..

引用:
原帖由 james3504 於 2011-1-31 23:00 發表
Iris 女神,我唔識加頭象,可唔可以send相比我呀,已經pm you喇
JAME 你就是最特別的3個之中其中一個...因為你上次在的士中都沒有影我相片.所以我信你....你不用頭像啦..............

引用:
原帖由 earthman 於 2011-1-31 23:37 發表
美人,
我係 " 地球仔 " 呀
已經 PM 左妳喇
記得唔好漏左我呀
已收.......地球仔

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-31 23:47 發表
死啦Iris, 我呢幾日都冇上嚟
咁你會叫我做乜野sweet sweet稱呼架
你用飛天龍在標題上再PM我啦............

引用:
原帖由 a26926850 於 2011-2-1 01:04 發表
我仲未有名呀iris =[
你用....大把錢....啦.好嗎?

引用:
原帖由 cdcd2020 於 2011-2-1 08:18 發表
Iris姐,我是你的超級fans.你所有相片包括你的頭像相我都有收集的.請你給我個花朵啦
你用......肥PATPAT.....啦

引用:
原帖由 jin888 於 2011-2-1 02:31 發表
irisc姐,收不收到我的email吗?
你這個頭像我不知怎樣幫你改名喎...........

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-1 08:36 發表
女人....早晨呀..新頭像真係令人好有幻想..
早晨....飛天猪...點解每天你都會是第一個....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 08:44 發表

早晨....飛天猪...點解每天你都會是第一個....
因為我早起身想快D見到IRIS一面..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。