推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 10:12 發表

是呀....飛天猪......sorry呀
做乜要講sorry 都冇人介意..

網中人

早晨
iris女神
我是網中人
多番來回e-mail box
還未見, 如何是好?
祝卿能時刻和愛人卿卿我我
網中人上

女神 早晨呀........

引用:
原帖由 ckck8181 於 2011-2-1 10:13 發表
早晨
iris女神
我是網中人
多番來回e-mail box
還未見, 如何是好?
祝卿能時刻和愛人卿卿我我
網中人上
早晨,網中人

引用:
原帖由 活死男 於 2011-2-1 10:13 發表
女神 早晨呀........
早晨,活死男

早晨呀...IRIS....我係六一呀...你好 !

iris,你係唔係住舊式住宅架?

引用:
原帖由 kingloo888 於 2011-2-1 10:17 發表
iris,你係唔係住舊式住宅架?
是呀.....點解你會知????

引用:
原帖由 六十一隻小狗 於 2011-2-1 10:17 發表
早晨呀...IRIS....我係六一呀...你好 !
早晨.....六一

網中人

網上的女神:
網中人的pm, 你未曾回覆是否已收,
不理也請通知。

今早是否己完成send 相了。
如無則留待下一輯

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 10:19 發表

是呀.....點解你會知????
你住個區多舊式樓嘛..唔係咩?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 10:19 發表 是呀.....點解你會知????
冇...你話你住旺角同太子之間...
但係附近冇咩新起既豪宅...所以咁估囉...
仲有,我覺得好多有錢人住呢d...
我大約知你住邊d啦....

網上的女皇:
不理也請通知。
如無則留待下一輯

早晨Iris 女神,晨早起床大口仔細佬都未軟就見到女神你個新頭像,硬上加硬,日光日白都要袋支電筒四圍走!

引用:
原帖由 ckck8181 於 2011-2-1 10:20 發表
網上的女神:
不理也請通知。

如無則留待下一輯
明天早上才send相.....你要求相片的pm已收......

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-2-1 10:22 發表
早晨Iris 女神,晨早起床大口仔細佬都未軟就見到女神你個新頭像,硬上加硬,日光日白都要袋支電筒四圍走!
早晨.......大口仔

Hi

剛大概看了一些, 真驚人, 只是兩個月已經這麼多人氣, 了不起.
女人有這麼強的性慾嗎?
其實男士的性須求也不少, 只是對像問題(個人感想), 同一個對像做百多次和另一個新對像做會有分別嗎?
大家仔細想想.........
<:('U'):>
萬事皆隨緣, 半點不由人.

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-1 10:21 發表

你住個區多舊式樓嘛..唔係咩?
是呀...我們住最高的相連單位.連天台都是我們的

網上的女皇:<br />
網中人的pm, 你未曾回覆是否已收,<br />
不理也請通知。<br />
今早是否己完成send 相了。<br />
如無則留待下一輯

引用:
原帖由 leohkcom 於 2011-2-1 10:24 發表
剛大概看了一些, 真驚人, 只是兩個月已經這麼多人氣, 了不起.
女人有這麼強的性慾嗎?
其實男士的性須求也不少, 只是對像問題(個人感想), 同一個對像做百多次和另一個新對像做會有分別嗎?
大家仔細想想.........
歡迎你...新朋友

冇理我??????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 10:24 發表

是呀...我們住最高的相連單位.連天台都是我們的
咁咪同你老公去天台到野戰都冇人知囉..同埋iris你住個單位係幾多樓黎嫁?

相關搜索目錄: 野戰

早晨

唔記得講句大家早晨
<:('U'):>
萬事皆隨緣, 半點不由人.

引用:
原帖由 kingloo888 於 2011-2-1 10:22 發表
冇...你話你住旺角同太子之間...
但係附近冇咩新起既豪宅...所以咁估囉...
仲有,我覺得好多有錢人住呢d...
我大約知你住邊d啦....
o.k.............你對哪區好熟嗎????

引用:
原帖由 kingloo888 於 2011-2-1 10:26 發表
冇理我??????
sorry.......你都無野問我

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。