推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 14:15 發表
咁要iris用多d心思,比多d機會喇
要睇下我老公啦......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:17 發表

真的.....好快射精玩完.可能都未幫你口交已經射左在我對乳房上
但佢地回氣回得快..射既數量又好多播..

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-1 14:17 發表
IRIS今日打算幾點收工呢?
3:00 左右啦

小寵包已PM了

請IRIS Check短訊息

Thanks

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 14:17 發表
點樣無左架???
同學仔搞聖誕晚會

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:19 發表

同學仔搞聖誕晚會
飲醉酒就冇左?

引用:
原帖由 Gunbird 於 2011-2-1 14:19 發表
小寵包已PM了

請IRIS Check短訊息

Thanks
已收....小寵包

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-1 14:20 發表

飲醉酒就冇左?
YES..............

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-1 14:18 發表

但佢地回氣回得快..射既數量又好多播..
數量多都幾吸引我

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:21 發表

YES..............
中12咁快就飲酒?定係比人灌嫁?

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-2-1 14:18 發表

咁睇唔起
起碼6下啦
好好....6吓射死iris

引用:
原帖由 earthman 於 2011-2-1 14:21 發表

IRIS 無論想點做一定會得到全部 FANS 既支持既
用什麼標提好呢....是否都是用Iris???????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:19 發表

同學仔搞聖誕晚會
哦..又係失身夜

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:22 發表

數量多都幾吸引我
草番一個星期..乜數都夠多喇..仲會好濃.. 有時比你老公抖番3日再做..佢都可能會射好多同做到好多次..

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-1 14:22 發表

中12咁快就飲酒?定係比人灌嫁?
幾個女仔一齊....全部都失身

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 14:23 發表
好好....6吓射死iris
我攞到8888今年一定行大運呀

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-1 14:23 發表

草番一個星期..乜數都夠多喇..仲會好濃.. 有時比你老公抖番3日再做..佢都可能會射好多同做到好多次..
鐘意多精的男人

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-1 14:23 發表

都係架,,,晚晚咁出,,邊有咁多貨丫

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 14:24 發表
我攞到8888今年一定行大運呀
什麼叫做8888

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。