推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 14:32 發表
各位:努力過300呀....................我又夠鍾小睡,88咁多位
Bye................你明天會上來嗎

引用:
原帖由 earthman 於 2011-2-1 14:35 發表

但係可以破妳既處女已經係無上光榮啦
可能是啦.....................

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-2-1 14:33 發表

嘩...一晚就有5碌JJ嘆
no.......都是一對一

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:34 發表

自慰相片睇得好清楚我的恥毛,陰蒂,大細陰唇和我流出來的西水
咁咪2-3張自慰照片撈其他c襪/性感衣服相..咁o唔ok呀?

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-2-1 14:36 發表

咁咪正囉
我諗個個師兄都唔想拜年lu
日日淨係對住你d相
有片仲正...聲畫同步
等我考慮下先啦...如果其它相片你要嗎

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-2-1 14:36 發表

果4個走寶啦...
其它4個都好靚女嫁....我們學校好多女仔都好靚的

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-2-1 14:38 發表

只要係你既都要
o.k................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:37 發表

等我考慮下先啦...如果其它相片你要嗎
總之係iris既相我都要呀..

引用:
原帖由 earthman 於 2011-2-1 14:39 發表

不過, 依家如果可以同到妳做愛都會係男人既光榮黎既
多謝你的抬舉先....無啦.....結婚後已經好乖乖啦

相關搜索目錄: 結婚

Iris, can I also have some pics?   Wants to jerk off and cum on your pics in CNY.....
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:37 發表 等我考慮下先啦...如果其它相片你要嗎

引用:
原帖由 gunfan 於 2011-2-1 14:41 發表
Iris, can I also have some pics?   Wants to jerk off and cum on your pics in CNY.....
我會send給你....我是否已幫你改了名

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-2-1 14:43 發表
299啦..就黎300啦..加油
多謝你們支持先

午安呀IRIS,又換左新頭像好吸引人啵

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-2-1 14:44 發表
午安呀IRIS,又換左新頭像好吸引人啵
午安呀.............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:44 發表

多謝你們支持先
新年快d諗定新post開咩名呀..

今日雖然好忙,但都要支持Iris上到300頁
女人接住啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。