推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-9-21 20:49 發表
LilFluffy小姐是一位醫生學生來的.
搵tony大哥你幫下手咪幾好
我覺得0係好多人眼中我地是天地不容
玩女抵你死喇之類
又或者你地冇得醫喇唔好亂同人講有得醫等等
唔緊要
最緊要行出來講

p.s.我唔係玩女惹到的

今天覆趁...

醫生話脫皮問題好左,
3個星期後再覆趁!
藥也由一天兩次變到一天一次.

Tony1, are we gonna have a gathering in the short future?

小肥t
版主可能太忙.或者這裡不受重視.

ISaidNeverAgain
good news.

PrintPro
看似沒有人參加,不了了之.不約了.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-9-22 13:19 發表
PrintPro
看似沒有人參加,不了了之.不約了.
咁加埋都至少有四個喇.....訂到日期同地點應該會有幾個人來

中醫意見﹕唔好食咁多西藥
其實好多小病是可以透過調理醫好
所以,我相信好多兄弟都係怕一病引發d花發出來,一有小小野就係咁食藥...身體差自然復發多

小肥t
4個不用訂.walk in就可以.不過有沒有人來是一個問題.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-9-22 21:10 發表
小肥t
4個不用訂.walk in就可以.不過有沒有人來是一個問題.
咁我、你、stanleysex同PrintPro  
都有4個喇

tony大哥
如果有一粒大粒生在陰毛內
應該是一開始有已經存在
不過醫生睇漏
是否是一個原因令附近不斷有新位置出花?

小肥t
有可能,因附近不斷有新位置.可能有影響

地點有沒有好提議?上樓cafe飲野如何?(沒有酒精的地方)或食飯?

我覺得在大家pm留聯絡同地點比較好
你知而家d 記者冇料寫搵著我地就死 (而家好雞毛蒜皮都報的)
一陣大家上咩周刊就唔好

小肥t
提議是約了做什麼.正確地點當然pm.
記者應該不會入來.這裡都沒有人氣.這討論區又不是處於頭幾位.沒有記者會24小時看著.有一早報導了.曾經在某周刊/某報看見的報導.以前這裡一早已有.只是這裡人氣下降.他們沒有留意.現在其他討論區人氣旺.才有報導價值.

回復 #2712 Tony1 的帖子

I would go for sure.  Pls PM me once you guys pick the venue.

我提議﹕一、大家真係唔想駛錢,買d野去尖沙咀或灣仔海傍
二、如果去cafe都ok,我知道有一間每人大約70-100可以頃到計、在油尖的

時間我唸星期六夜晚喇

I think I will go also

小肥t
CAFE我去過幾間,only飲野可2坐2-3小時.(20-40 1 drink.有些有小食,有餐,會貴一點.)試過去一間出前一丁+drink,都是大約40元.
CAFE好處是不用飲酒.

今日去左睇醫生,果然上次話生在陰毛叢內的是花,醫生話可能是呢個理由令明明脾罅呢d位都會一個月生一個新位置。雖然今日做完好痛,行路有d問題,但希望找到根源後會減少翻發次數

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-9-24 00:53 發表
小肥t
CAFE我去過幾間,only飲野可2坐2-3小時.(20-40 1 drink.有些有小食,有餐,會貴一點.)試過去一間出前一丁+drink,都是大約40元.
CAFE好處是不用飲酒.
不如問下d兄弟意見
1.海傍飲野吹水
2.cafe飲野

斷尾左...冇事了

plx...  stanleysex  tony1 小肥t  三位大哥!!

回復 #2720 小肥t 的帖子

i go for seashore.

引用:
原帖由 kt俊 於 2007-9-24 23:16 發表
斷尾左...冇事了

plx...  stanleysex  tony1 小肥t  三位大哥!!
如果可以戒唔玩既,戒左佢。否則再有是遲早既事
點小心都會有

回復 #2717 suicide 的帖子

yeah we can share some exp on herpes.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。