推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

i'm in.  pm me when you guys pick the meeting place.  i'm ok for HK or Kowloon side.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-10-6 01:02 發表
小肥t
還有沒有其他地點?
前題是我地高談闊論唔容易俾其他人知、又唔想駛錢
我暫時未唸到、tony大哥有什麼好提議

回復 #2776 小肥t 的帖子

how about come to my shop in mongkok?  i close my shop at 00:00.

引用:
原帖由 PrintPro 於 2007-10-7 01:29 發表
how about come to my shop in mongkok?  i close my shop at 00:00.
都是一個好提議,不如咁....星期二9/10之前大家有個最後訂案,唔係既話你一言我一語攪唔成

不斷有兄弟問dr ho電話地址,都係果句﹕自己0係最近10內一定搵到你想要既野。
點解唔直接俾大家?
一、大家嚟交流嘛....你連睇幾版都懶......
二、重申一次,我都唔想幫任何人買廣告,我驚俾人ban acc. 其實係度講過咁多位醫生,個個都有好有壞。最尾睇果個好番...可能是行運醫生醫病尾........衰d講.....有時醫生飯氣攻心.....或者手上d股票跌緊.....睇漏左唔出奇、跟住要自圓其說有何難?........我相信300一次同1500一次都有咁既機會
自己去醫生名冊度搵.....可能有比我地講既更好的醫生

相關搜索目錄: 廣告

come to my shop OK guys?

小肥t
又是那句,我看可能好,你看又未必."個個都有好有壞。最尾睇果個好番...可能是行運醫生醫病尾"又或然者是之的醫生用了一些方法,最後的醫生看了別的醫生的藥,自然知道應該怎樣.
我時常說適合自己的醫生最重要,我看過一個醫生只是去見一見,問一問,己收1000.沒有任何藥物或手術.是否最好,未必一定是.

早一點.12:00會否夜.聊得來至少2:00.

不如早一點,我提議尖咀海滂.21:00/22:00.

小肥t
星期二決定時間,地點,星期五決定人數.好嗎?(都要有人去才搞成)

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-10-8 00:19 發表
小肥t
星期二決定時間,地點,星期五決定人數.好嗎?(都要有人去才搞成)
tony大哥睇你.......總之星期六晚我得閒既

回復 #2781 Tony1 的帖子

OK TST at around 10 la.

OK..参加留名/pm.明天決定地點.星期四決定人數.

回復 #2785 Tony1 的帖子

count me in.

有冇兄弟買左3m用.....問過幾間都升晒價580-600,請問有冇呢一兩日去過買是平一d (我之前買是450的)

tony大哥﹕
總結一個星期六(13/10)地點及時間
記得預我

地點,時間決定了未?講下講下便星期六.

不如我今晚pm你們,約實時間,地點.
有提議的pm我

SAT TST at around 10
去的pm.

約實SAT TST at around 10

星期六晚去的請pm留電話.

年尾真係好忙, 剛又去左大陸幾日翻黎, 先pm埋我先啦, 如果我趕到黎, 我call你tony

引用:
原帖由 hzy147963 於 2006-8-16 18:19 發表
我都试过,好烦的,唔知点算好。
How to slove?

暫時連我有3人.去的請pm.

昨晚連我有3人去聚會.我們的聚會非常開心.大家交流了一些意見.

發生咩士呀?樓主''''''''''''

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-10-14 18:21 發表
昨晚連我有3人去聚會.我們的聚會非常開心.大家交流了一些意見.
交流很重要,原來好多野唔講唔交流是好難從cd-rom、齋睇得到

醫生這好壞題目已是寫不完.講就較好.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。