推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

如果吉人天相冇事,快d同你女人打四合一防hpv針

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-10-4 00:14 發表
如果吉人天相冇事,快d同你女人打四合一防hpv針
thx.另一個婦科又話唔似係,dr.ho話典型就唔似,但一点即白>藥水,咁就有八成似,而家要等report,,又冇左2000

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-10-3 16:27 發表

thx.另一個婦科又話唔似係,dr.ho話典型就唔似,但一点即白>藥水,咁就有八成似,而家要等report,,又冇左2000
你去左邊度睇婦科呀?

stanleysex
Dr.HO那裡也有婦科專科醫生

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-10-4 20:35 發表
stanleysex
Dr.HO那裡也有婦科專科醫生
不過dr ho果度有個好處,就係你去睇即使俾人撞到都唔會令人誤會
因為有好多個醫生

不如而家訂一個時間版聚
下個星期六下午如何?

唔知重有冇以前d兄弟係度??

大家take it easy,我中左之後都做左唔少過三十次冷凍/又搽藥,到而家都成8個月左右冇事,比d時間一定會好的

回復 #2755 小肥t 的帖子

no problem for me!

回復 #2748 smalljj 的帖子

hi small jj

你honey粒在陰道口側面比皮膚紅小小,凸起的,又唔係暗瘡咁, 可能係發炎, 好多女人都有, m完之後好多時都有, 唔駛怕, 問醫生就知,

相關搜索目錄: 暗瘡

回復 #2758 伙記1 的帖子

small jj

仲有一樣野, 任何時間你都要同你honey一齊面對, 放心啦, 唔好o甘擔心, 搵一個婦產科醫生check o下

kurtlau2005
知道兄弟的消息,非常高興.

小肥t
應該沒有問題.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-10-4 11:44 發表

你去左邊度睇婦科呀?
旺角中心大把

引用:
原帖由 伙記1 於 2007-10-4 23:06 發表
hi small jj

你honey粒在陰道口側面比皮膚紅小小,凸起的,又唔係暗瘡咁, 可能係發炎, 好多女人都有, m完之後好多時都有, 唔駛怕, 問醫生就知,
唔似瘡,婦科dr話唔似,可能係油脂粒,之後比dr.ho看一点藥水即白佢絬8成係,今曰微鏡report出左話係油,而家要等pcr分型report,我問微鏡report出左話係油,如果到时pcr分型report又冇hpv病毒咁即係有冇,佢話好難講,但佢話冇用藥水前,都似係,又話pcr分型report只約check30-40種hpv,但hpv有過百種.......我之前Cut過4一5次去鐱,有一次係微鏡report出左話係油,但pcr分型report又冇hpv病毐,今日佢又話始至終都話我果d唔似,佢話我honey点解有佢都唔織答.................,
有時我想成日去咁多呢d性病診所,咁多性病人,明明冇事都變有事亦有机會

相關搜索目錄: 暗瘡

smalljj
有過百種.醫生話其實那種問題不是非常重要,總之有就做治療

大家好!

看到這Forum, 我有些問題, 請大家比些意見

八月中嫖, 口交無套, 九月中春袋出粒粒, Dr. Ho 話係疣, 要冷凍

但我九年前及三年前已分別有疣(個陣未去玩), Dr. Ho 話我細個春袋出過疹, 所以身體一差就發, 而這一次新發的應該是自身"野"開. 但這是HPV, 不是菜花,

1/ 性器疣不是菜花嗎?
2/ 我老婆曾經同我用口, 會"野"到佢個口瑪?  
3/ 個人清潔, 要注意乜?

我好擔心, 好後悔. 還好看到這Forum.

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2007-10-4 21:32 發表
唔知重有冇以前d兄弟係度??

大家take it easy,我中左之後都做左唔少過三十次冷凍/又搽藥,到而家都成8個月左右冇事,比d時間一定會好的
我而家都係一個月左加出一兩粒咁....上次搵到個可能的病源...希望快d攪掂

引用:
原帖由 95555052 於 2007-10-5 02:54 發表
大家好!

看到這Forum, 我有些問題, 請大家比些意見

八月中嫖, 口交無套, 九月中春袋出粒粒, Dr. Ho 話係疣, 要冷凍

但我九年前及三年前已分別有疣(個陣未去玩), Dr. Ho 話我細個春袋出過疹, 所以身體一差 ...
1.要冷凍即係疣
2.用口.......如果有傷口有機會惹到
3.hpv即係疣,最大機會是玩惹到,亦有機會是由身體其他部份既疣惹到變出來(但機會是零點幾個%)
4.兄弟意見﹕一定同另一半講......借d藉口帶佢睇醫生是行唔通....唔好低估女人直覺。不過可以等你自己接受到個病先同佢講...你好難一次應付兩個問題
5.唔好操勞...同埋下次問下dr ho天氣轉同咩潤膚膏搽....(爆擦會
易d再惹開)
保重...兄弟

口交無套,  ML有, 女的疣會"野"男?

你估你會唔會係囡囡第一個唔用套吹既客??
口交都係會惹到架
唔想再打擊你...不過做得一次冷凍.....好似伙記兄咁一次起兩次止.....唔多...至少我唔係
安慰既說話唔講喇.......休息多d....搵d野分散下自己注意力.....心情好d先唸其他野

做冷凍,激光.做到怕.......

tony兄.小肥t.個聚會攪左未??

如未攪,時間上又就到得閒的話.小弟想參與.請pm我,thx

各位大佬,小弟發覺龜頭邊有損傷,紅紅地及會痛,近日仲好似有一兩位好小的白點在龜頭處,會唔會係中左招?
之前見各位話有位dr.ho好好,請問要不要預約,可否給我他的電話及地址等資料,仲有請問診金大約是多少?會否好貴?
謝謝!

今日去幫honey問dr.ho少少野同睇下個report約十分鐘,咁又冇左300,

1/ 衣原體會由口交轉染嗎?

引用:
原帖由 superykk 於 2007-10-5 19:44 發表
做冷凍,激光.做到怕.......

tony兄.小肥t.個聚會攪左未??

如未攪,時間上又就到得閒的話.小弟想參與.請pm我,thx
我幾時都得....又冇讀書又冇partime
既然未有時間地點
不如13/10 (六) 晚9:00---大家想散為止
地點﹕灣仔海傍飲野
有意pm我

小肥t
還有沒有其他地點?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。