推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

另外想問一問.......
肛門會痕,大便出血同痛,會係中左花嗎.......??

引用:
原帖由 PrintPro 於 2008-2-9 02:59 發表
and stay warm!!
大哥,如果冇人搞聚會
我約你出來飲下野 or 吹下水
有意pm我喇

如果24/2 都冇就3個月,希望可以過到
順祝大家新年快樂

sorry to bother you guys here again...since i m very nervious of my sickness...whay if my dick head only come out yellow stuff and feel little pain when pissing....you guys know what this is???

**** cancel ****

引用:
原帖由 Mainevent 於 2008-2-13 04:48 發表
sorry to bother you guys here again...since i m very nervious of my sickness...whay if my dick head only come out yellow stuff and feel little pain when pissing....you guys know what this is???
問問題無需要兩次,
已經回答你的問題:
http://forum.timway.com/f/thread-168362-1-1.html

Hope this help.

小肥t
遲的PM你.

過完年之後呢度好靜
可能大家都好番晒了
我到了24/2 就3個月
希望好事發生

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-2-13 14:33 發表
過完年之後呢度好靜
可能大家都好番晒了
我到了24/2 就3個月
希望好事發生
恭喜哂啦, 通常咁樣就好翻既好開始了.

岩岩係大陸翻黎, 可能好多兄弟同我一樣啦所以靜好多.

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2008-1-29 22:02 發表

佢搽二隻

一隻黄黄地色一隻就translucent
大哥咁知道依隻有無得賣架? 自己賣黎搽一定好過3M

真係好靜啊各位兄弟去哂邊度玩?

靜正常,根本.........是靜.來來去去是我們.新仔入來一,兩下便走.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-2-20 16:33 發表
真係好靜啊各位兄弟去哂邊度玩?
大哥你又係既
又話出來
最後又冇聲冇氣

引用:
原帖由 Tony1 於 2008-2-20 22:59 發表
靜正常,根本.........是靜.來來去去是我們.新仔入來一,兩下便走.
冇計......而家d人d社交能力是有問題
有事唔掂先來搵人
你唔幫佢咩....佢咪當唔知 / 求其亂醫 / 死左去算
但從唔會花d時間search下d資料幫自己 (記住唔係幫邊個wor)
我最欣賞呢d年輕人...有骨氣

HI.  Just want to share....
中咗花. 一月底去 Dr Ho 似冷凍. 二月中驗血 (睇吓有冇其他)...luckily, nothing else.
但係因為日曰worry+guilty+stress... 而家有depression 要睇心理醫生食抗depression藥....

引用:
原帖由 verjai 於 2008-2-21 17:29 發表
HI.  Just want to share....
中咗花. 一月底去 Dr Ho 似冷凍. 二月中驗血 (睇吓有冇其他)...luckily, nothing else.
但係因為日曰worry+guilty+stress... 而家有depression 要睇心理醫生食抗depr ...
大家一齊努力喇
我仲有3日就3個月........希望大家都可以冇事
希望神明保祐喇

其實都唔知會幾時走番出黎. 間Dr Ho. 佢話冇得驗...
3個月係由冷凍嗰日起計?
Dr Ho 話3至6個月. 冇就冇問題

引用:
原帖由 verjai 於 2008-2-22 14:42 發表
其實都唔知會幾時走番出黎. 間Dr Ho. 佢話冇得驗...
3個月係由冷凍嗰日起計?
Dr Ho 話3至6個月. 冇就冇問題
1.其實3-6個月都不是一定冇事
只是3-6個月心理上你可以適應到個病 (都有師兄隔4個月發一次)
同埋最慘是你以為冇事睇醫生得疏左佢又擴散開先大獲
2.你唸下呢個病算好,你係男人冇咩痛苦、只是駛錢+冇性生活

小肥t
近來比較忙.

ccccccccccccccccccccccccc

我"冇性生活" 唔大問題, 至多jj嗜....我另一半冇, 我心裡唔知點...
Dr Ho 話而家after冷凍, 啲嘢清晒, 用套做問題不大. what do you guys think?

繼續保持靜.......有沒有人?

Tony1 哥, 小肥t哥.  Is it always this quiet here?
This illness is really depressing.   Do you guys really quit sex at all!?  Do you think Dr Ho's comment to me is valid?

引用:
原帖由 verjai 於 2008-2-23 09:44 發表
我"冇性生活" 唔大問題, 至多jj嗜....我另一半冇, 我心裡唔知點...
Dr Ho 話而家after冷凍, 啲嘢清晒, 用套做問題不大. what do you guys think?
睇下生咩位
不過我覺得最好都是清左有6個月冇翻出先再做
尤其是你如果有depression
你 / 你條女有咩頭暈新興你又depress........
因為depression比花更需要關注
花你適應左就好少少
但depress是真正影響你既生活

引用:
原帖由 Tony1 於 2008-2-25 00:19 發表
繼續保持靜.......有沒有人?
兄弟唔蒲頭都冇計......
亦可能好多兄弟
都是一條友冇咩牽掛、又唔駛搵工同買保險、又唔覺得有咩生活壓力.....基本上唔痛見唔到粒粒就唔再上嚟

相關搜索目錄: 保險

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。