推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 hktony 於 2008-2-29 22:02 發表

我都明呀.....鬥爭中.....!!
諗緊點講...............................
女人的眼淚............總令我......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
唔.......一樣樣嚟......如果開始唔翻發咁多次...你既心情就會慢慢平伏
到時再同佢講
或者話擔心佢定期叫佢去婦科檢查(不過是屎橋....都是直接講了算)
至於駛錢同條女揚開晒........人命緊要d

引用:
原帖由 hktony 於 2008-2-29 22:55 發表
問開又問, 其實椰菜花呢樣野....除左睇醫生之外, 之後戒口戒煙...仲有冇其實食療係有幫助既呢?...好想快d 做返個健康人...
我一開始搵0岩醫生、有錢做同check得密加上生既位置易搞d、再加上3m對我有d用,都要一年至stable一d,真係好難講
所以反而想stanley大哥講多你既情況
因你8-9個月冇事、又好似冇玩,亦有睇住醫生,跟住再翻發又好似停唔到咁
細路我真係想知一下,是否有什麼地方忽略了(幫埋自己)???

引用:
原帖由 hktony 於 2008-2-29 23:19 發表

嘩!你咁講..我腳震呀...好驚..
所以點解分享咁重要
幫到人又幫到自己
我覺得除非抵抗力好弱
生既位置成日有機會再損
用藥不得其法
生活習慣有問題
甚至再去玩...等等
都是原因之一令個病搞耐d

我叫做有d醫護常識都不時忽略左一d地方
例如內褲種類已經是一門學問
淨係點樣令d褲消毒得來又唔會濃過頭業損d皮膚
同埋點將生其他皮膚病既地方同患處防止互相感染
都行左好多冤枉路
都唔好講自己+醫生睇漏..........

洗內衣褲共其買支威路士洗衫果隻.......浸一個至半個鐘、再同其他衫一齊洗就應該可以

回復 #3558 stanleysex 的帖子

STANLEY SEX 大哥

我2年都無返發. 而家同老婆有用condom, 因為唔想要小朋友(因為經濟問題), 你呢?? 最近點呀

Dr Ho 話啲病毒離開人1-2個鐘內就死...如果唔係都唔会淨係性交先会傳染啦.
仲有,消毒藥水殺菌,但對病毒"未必"有效..
所以唔明點解你地咁緊張消毒底底

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-2-29 21:54 發表

EVEN佢知道會同你分手,
我覺得要話佢知...
女人中招是大獲過我地
小肥兄你要明白每個人去處理這件事有不同選擇,
若果 Tony 決定話畀佢女朋友知道,
差不多等於分手。

小弟覺得我們作為第三者不宜作出這些建議,
或者等 Tony 自己作決定會比較好,
希望你能夠明白我說什麼。

引用:
原帖由 verjai 於 2008-3-1 11:05 發表
Dr Ho 話啲病毒離開人1-2個鐘內就死...如果唔係都唔会淨係性交先会傳染啦.
仲有,消毒藥水殺菌,但對病毒"未必"有效..
所以唔明點解你地咁緊張消毒底底

病毒、細菌、真菌是3樣野
有d野唔麻煩咪做多dd...就我case來講
有兩個醫生都認為咁是最穩陣
又係果句
我覺得好咪同大家分享下
正如做運動對個病好一樣
有人跟有人唔跟...自由
我唔需要解釋為何我要做

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 Maverick 於 2008-3-1 13:23 發表

小肥兄你要明白每個人去處理這件事有不同選擇,
若果 Tony 決定話畀佢女朋友知道,
差不多等於分手。

小弟覺得我們作為第三者不宜作出這些建議,
或者等 Tony 自己作決定會比較好,
希望你能夠明白我說 ...
版主叫到有以下修改
1.人命、一段感情邊樣重要? 同埋你女友有冇機會在知情下揀先
2.當你唔可以冇左佢、接受唔到分手(自私定無私我冇意見),但你女友是否值得你想辦法令佢最快獲得診療?
3.見到有病徵是否遲? (我都唔知架)
4.最緊要一樣,又係答左唔駛話人知。如果你弟日有個女,佢有男朋友,你唔知點解知佢有花,你是否會同而家唔同處理?
題外話,如果是aids,咁就有dynamic是講定唔講,講可能延長條命但痛苦;相反唔講,可能開心十年八載 (我當佢地中果隻不是最新型)

其實清潔是防止因為其他皮膚問題令d花擴散開去
例如有癬 / 濕疹+花就手尾長、因為有時兩者治療方法是矛盾的
我有慘痛經驗所以咁做
當然
咩都唔理又會好番呢度都有人係咁
正如有d師兄話荼d口水殺到菌但佢又唔用套玩左十幾廿年都冇事
佢仲笑我地時運低tim

相關搜索目錄: 清潔

我想問下DR HO個地址係邊??小弟覺得自己好似中左招
近來經常尿急,想去CHECK
唔該晒

甫充下,弟弟幾年前己經有HPV,己經幾年冇復發

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。