推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-29 02:36 發表

咁當然啦.
我想講只係真實情況應該有不少人中招.
只係無人敢講.
唔呃錢既醫生一定係好人.
有一樣野大家要有心理準備.
如果D疣生喺肛門.
電療就要四眼姑娘幫手.
齊齊攪你後門.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-29 02:07 發表
其實如果我地多人問15樓醫生有關電療既野.
我諗佢應該估佢好多病人同病人之間有關係(認識).
同埋近排佢應該多左不少病人.
好多人睇完lee個版都去搵佢.
醫生只是一種工作.
每天都有同一種病症.
都係做同一種醫療,
其他病人既私隱佢唔會問既

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-29 02:21 發表

大家真係唔好唸得睇我地d病太重要
除非醫生有特殊癖好
否則佢地寧願睇多個靚女既皮膚問題
皮膚科醫生兩樣都是專業的
對好多醫生來講
如果唔呃錢
已經做左半件善事
靚女當然著數好多.
醫生對我哋無歧視己經係好醫生啦.
有D醫生呃你錢.仲俾說話你聽至衰.

引用:
原帖由 minghin 於 2008-5-29 08:35 發表

如果D疣生喺肛門.
電療就要四眼姑娘幫手.
齊齊攪你後門.
咁都好大鍋...
心理壓力都幾大...

引用:
原帖由 hktony 於 2008-5-29 21:19 發表

都冇解啦,點都要硬著頭皮上啦。
整整下放左個屁咪...

戒玩真係幾難...

證實中招到而家未夠一個星期,而家連藥都未食完,琴晚發夢就夢見上141搵囡囡

引用:
原帖由 080517regret 於 2008-5-30 09:40 發表
戒玩真係幾難...

證實中招到而家未夠一個星期,而家連藥都未食完,琴晚發夢就夢見上141搵囡囡
師兄...
自己搞掂把啦...
想好返真係不好去玩住啦...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-30 13:40 發表

師兄...
自己搞掂把啦...
想好返真係不好去玩住啦...
多謝師兄意見。

其實呢幾日,自己搞掂都戒埋呀。始終未好返哂,JJ都應該要休息下,所以唔想佢咁操勞。

將來...我都好希望可以戒絕唔玩。所以報紙風月版、討論區風月版都無再去咯,費事睇見人地o的賽後報告點好點好又心思思啦。

不過意識清醒時可以靠自己去避開誘惑,但係發夢就唔係自己控制得黎。

而家只係希望快o的好返,咁我會獎勵自己買隻好野,返屋企邊睇邊打個愉快的飛機。

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 minghin 於 2008-5-29 00:35 發表

如果D疣生喺肛門.
電療就要四眼姑娘幫手.
齊齊攪你後門.
咁樣一定係男人最痛, 聽到我都怕, 一定好痛, 而我另外應為冷凍同激光都會好, 而因個人和時間而定, 反正一定會好, 我覺得用開過樣就過樣都ok

仆街...
lee兩晚賭波不夠睡(睡得不好).
今日又發現一粒.
明日朝早又要去book15樓醫生...
諗緊洗不洗梯o西d毛,
等醫生睇得清楚d...

相關搜索目錄: 賭波

本來約左上星期五見dr.ho... 但係星期四晚見過我個家庭醫生 佢refer左區德成醫生俾我 咁我諗去聽多個second opinion都係好既 就星期五去左見佢..... 佢幫我檢查左同埋睇過我之前係dr.ho度做檢查既report 跟住就叫我食多兩日dr.ho開俾我個隻抗生素 同埋開多隻抗真菌藥俾我..... 但係我就係見dr.ho開俾我隻藥好似食左都冇乜分別先想再睇一睇醫生... 而家食多左兩日喇 都係冇乜好轉.... 所以我今日會再去搵dr.ho.... 睇下仲有d乜野可以做..... 照計如果真係唔係淋病或者非淋 應該咁樣食左成兩個星期抗生素都會好返d啦.. 但係我個病徵好似一路都冇乜點好過咁...... 都唔知係咪中左d乜野大鑊野.....

唉 尋晚成晚都訓唔到.... 好難頂........

剛剛又去完搵十五樓醫生.
又有一粒新. 上次有一粒整不死.
我去之前特登梯咁d毛.
佢又重新同我check一次.
連後面都check埋. 底讚!!
醫生話新個粒可能野開左, 麻煩d.
舊位個粒就問題不太.
佢見有新即刻問我係不係不夠睡.
佢話要keep.
仲問佢拿左藥膏搽手, 佢話我個d係癬.
比左癬藥膏, 做左冷凍.
同消炎藥. 今次都無收冷凍費.
總共$450.
佢次次都好有禮貌, 感覺好舒服.
其實睇醫療中心d醫生會好d, 佢不會拖症先.
如果係自己一個人開檔個d, 90%會拖症.
個診金仲應該好金.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-6-2 11:02 發表
剛剛又去完搵十五樓醫生.
又有一粒新. 上次有一粒整不死.
我去之前特登梯咁d毛.
佢又重新同我check一次.
連後面都check埋. 底讚!!
醫生話新個粒可能野開左, 麻煩d. ...
你生係邊個位置? 係袋定龜頭呀? 點解要梯哂d毛? 我發覺如果係袋就難決定係唔係.

我去dr. tam到只係用肉眼睇唔好講話睇後面啦, 所以就係就算幾勁去過世衛都有咩用, 細心週長先最重要, dr tam有普通科, 你都知啦一次過睇佢想佢對我好d, 點知相反, 我睇開普通時問一問佢疣d野, 比佢話我, 要下次再睇先講, 唔通出去排過隊再入黎咩, 你咪收我多d錢囉.

所以dr ho係真正好醫生你問佢咩都答和分享. 而dr tam要睇心情, 有時幾好人, 有時唔知short左乜.

suspected 誹謗。 so deleted.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-6-3 22:20 發表

你生係邊個位置? 係袋定龜頭呀? 點解要梯哂d毛? 我發覺如果係袋就難決定係唔係.

我去dr. tam到只係用肉眼睇唔好講話睇後面啦, 所以就係就算幾勁去過世衛都有咩用, 細心週長先最重要, dr tam有普通科, 你都 ...
我最初生在JJ近根部(向天).
咁都近毛毛位, d毛毛長我怕遮住醫生同自己check都怕睇漏.
我本身下半身毛多, 咁近個粒野附近梯左少少毛.
無其他位呀, 上次新發現lee粒.
我諗可能係番發, 不係野開.
因為lee粒係睇十五摟醫生之前脫左一次.
我都不記得.
其實椰仔不係好嚴重既病, 只係傳染性太強.
又咁橋生在條JJ度先咁麻煩姐.
最麻煩係怕野到至愛.
身体一差, 它又發.
兄弟們, keep好身体會快d好.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-6-3 16:29 發表

我最初生在JJ近根部(向天).
咁都近毛毛位, d毛毛長我怕遮住醫生同自己check都怕睇漏.
我本身下半身毛多, 咁近個粒野附近梯左少少毛.
無其他位呀, 上次新發現lee粒.
我諗可能係番發, 不係野開.
因為lee ...
係既, 所以我都怕袋有d係, 因為d粒粒油脂好似, 大家兄弟話係咪, 所以有時都好驚係黎, 其實而家都唔肯定, 我等多兩星期左右所有真的無翻發confirm後就去睇多dr ho一次先

另外唔夠訓一定翻發, 我之前都係

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-6-4 01:53 發表
另外唔夠訓一定翻發, 我之前都係
咁早d訓啦. 師兄.

唉...
心情不多好...
比我在此叫兩聲...

引用:
原帖由 hktony 於 2008-6-5 16:21 發表

SUPORT!.......
SUPORT TOO!!

stanleysex
小弟試過看感冒+check.沒有問題加藥落去收費.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。