推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 big_nature 於 2008-6-11 02:57 發表
各位,
小弟真係第一次遇到呢個粒粒問題,
心急也不明版規,
請各位見諒.
事發成9個月,
有同老婆好過,
有用過3M隻藥膏,
那時總數有3粒.
1大2細
第一粒大的茶好了!
2粒細變少.
我就以為好左.
依家飲酒多, ...
快去睇醫生啦, 3m無用架, 只係for protect唔一定搽luck架. 還有轉到你太太既機會好高, 你幾大呀? 醫生資料請睇回前面既post la

相關搜索目錄:

SORRY   我看回之前廿頁內也看不見  HO醫生資料   可幫幫小弟嗎??   目前只用3M 但近日發現有小粒起    煩惱中...

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-6-11 12:53 發表
SORRY   我看回之前廿頁內也看不見  HO醫生資料   可幫幫小弟嗎??   目前只用3M 但近日發現有小粒起    煩惱中...
係再前啦, 當然我都明白可能你好心急, 我都明白你的心情, 但你而家由於新版規, 唔可以透露啦.

不過我都讚成版主既, 因為老實講只有我咁on dog dog3年黎都係依個版, 其他好翻既兄弟都買少見少了, 最初期同我同期既, 差不多可以話剩低我而已, 我都想我有日唔係度post即係我好翻哂, 希望我都有依日啦!! 所以大家都話係會好翻架啦, 如果唔係依家一直會繼續吹啦.

相關搜索目錄: Dog

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-6-11 22:43 發表

係再前啦, 當然我都明白可能你好心急, 我都明白你的心情, 但你而家由於新版規, 唔可以透露啦.

不過我都讚成版主既, 因為老實講只有我咁on dog dog3年黎都係依個版, 其他好翻既兄弟都買少見少了, 最初期 ...
喔  如果好返也要上來   因為我覺得其他人需要支持

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-6-10 23:37 發表

用化名~~
這個可以,
用化名來代替醫生的名字,
例如之前你用開【搵十五樓醫生】,
各位長期讀者可以繼續用這個化名,
在這方面師兄應記一功。

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-6-10 23:38 發表

版主大人做得好!
同埋唔再講醫生資料
是因為不是個個人都夾某一舍醫生
另外,太hard sell 會令人誤會我們是收了某醫生的錢
但事實是我睇醫生都是真金白銀的
亦有很多人賣廣告既人俾我地踢走
我寧願個post 沉都不想淪為膳稿post  
有愛心又盡責的好醫生在香港地其實不太多,
你們提那些醫生名字,
小弟都隻眼開隻眼閉,
盡可能不打擾你們的雅興,
之不過最近吸引實在太多新人,
為了得到這些資料才開 account,
平時又不見得參與討論,
也懶得自己在這個 thread 找答案,
只懂要人過料,
著數係人都懂得做,
反而不懂得互相交流及支持,
所以小弟唯有禁止講醫生的全名,
繼續交流的話請用化名代替醫生名,
希望各位長期讀者能夠理解這個決定。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-6-11 22:43 發表

不過我都讚成版主既, 因為老實講只有我咁on dog dog3年黎都係依個版, 其他好翻既兄弟都買少見少了, 最初期 ...
大哥你點ar?
\我大檸樂
d汗癬茶左藥都唔退
腳又有成個袋都有
我唸出花之期不遠..........

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-6-12 00:38 發表

大哥你點ar?
\我大檸樂
d汗癬茶左藥都唔退
腳又有成個袋都有
小肥兄:
加油!!
睇左15/F醫生未?
一定好得返.
注意生活習慣!!
lee度所有人都戰鬥緊!!

相關搜索目錄:

收到版主指示,
為使新加入的師兄們積極參與討論.
請勿PM向舊師兄們拿醫生資料,
此處既舊師兄們將不會回覆pm.
搵資料者請自行於本版內搜尋!!
有心搵一定可以搵到!!
希望所有戰鬥中的師兄早日康復!!

sorry.
hang機.
post多左.

引用:
原帖由 hktony 於 2008-6-12 04:14 發表
原來由發現到於家都已經7個月啦..日子真係快...
師兄, 咁你好d未?
我可能lee1,2日又去搵15/F醫生.

大家努力啊!!

係啦..唔知道大家有沒有興趣去知道自己中了什麼類型的粒粒呢..?

有個LAB話用尿液樣本可以CHECK...

我打算星期5去..

版主終於回歸了.有新版規才是好事.有問題版主盡可能解答.(可以的話)
其他弟兄可以分享經驗.應該歡迎新人加入分享.
對他們友善一點.才幫到佢哋.新朋友也該盡量睇返舊POST.(全部)
大家都係互相分享才得到正確冶療.我都好理解中咗招最初無助既心情.
大家努力啦...可以醫好嘅.

有新版規 一定支持

停左幾日藥 尋日又去左搵15/f醫生  又留左d野俾佢驗... 其實呢排個症狀好似好左 不過始終都係覺得未清得哂 所以都係再check下安心d....

引用:
原帖由 danielma608 於 2008-6-12 11:28 發表
有新版規 一定支持

停左幾日藥 尋日又去左搵15/f醫生  又留左d野俾佢驗... 其實呢排個症狀好似好左 不過始終都係覺得未清得哂 所以都係再check下安心d....
你E家係關健時期.多點留意有無新粒粒.
要係佢未發大的時候就清除佐去.
返發機會就細好多.
注重衛生.唔好俾佢野開去.
祝你好運.

引用:
原帖由 ISaidNeverAgain 於 2008-6-12 08:52 發表
大家努力啊!!

係啦..唔知道大家有沒有興趣去知道自己中了什麼類型的粒粒呢..?

有個LAB話用尿液樣本可以CHECK...

我打算星期5去..
I want to know ?

有無師兄可以講下通常醫到咩時候,
先會開始用3m?

引用:
原帖由 minghin 於 2008-6-12 11:48 發表

你E家係關健時期.多點留意有無新粒粒.
要係佢未發大的時候就清除佐去.
返發機會就細好多.
注重衛生.唔好俾佢野開去.
祝你好運.
多謝師兄提點 不過小弟暫時未發現有粒粒既踨影 希望唔會有

其實我比較似係非淋 但係最初又驗唔到有衣原.... 尋日上去搵15/f醫生就係想再check清楚睇下有冇其他野 佢都話如果係普通菌應該唔會咁耐都唔清 所以都係再check一check先再對症下藥

好開心  之前一直懷疑個D新起粒粒  今日醫生話唔係新起既疣   重試埋我我睇 ...重幫我檢查埋其他部位   15號醫生真好人   

暫時都未有新疣起   不經不覺兩個月了   要加油好起來   願各師兄早日戰勝!!!!!!

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-6-11 16:38 發表

大哥你點ar?
\我大檸樂
d汗癬茶左藥都唔退
腳又有成個袋都有
一定係會有影響, 但老實講如果係開始有疣時就要驚, 你都好翻一段日子, 如果再出就即係重未好翻哂, 正常好翻後不會有什麼影響會令佢再生既, 你睇咁多兄弟之前既情況就知道了, 你應該無野既放開d啦.
你有無著孖煙通呀會好好多架

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-6-12 16:18 發表
好開心  之前一直懷疑個D新起粒粒  今日醫生話唔係新起既疣   重試埋我我睇 ...重幫我檢查埋其他部位   15號醫生真好人   

暫時都未有新疣起   不經不覺兩個月了   要加油好起來   願各師兄早日戰勝!!!!!!
恭喜哂努力啦希望你繼續支持依版啦

引用:
原帖由 hktony 於 2008-6-11 20:14 發表
原來由發現到於家都已經7個月啦..日子真係快...
係呀所以有左依個病後就好似最之前和舊板的兄弟講既一樣, 覺得人生過得好快, 同真的懂得去真惜, 祝各位兄弟早日康復啦.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。