推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-7-11 21:02 發表

對對...我也要為我將來著想....以後都唔會去個D地方...........
巴打, 共同奮鬥啦!

引用:
原帖由 horusthedeath 於 2008-7-11 21:09 發表

巴打, 共同奮鬥啦!
剷除病魔!!!!!!

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-7-11 13:49 發表

唔會喎, 灣x果間90%的醫生的態度都好好, 有問必答. 女人姑娘只是做登記, 所有輔導檢查治療都係男醫生或護士.
玩咩~~我係女仔黎架!!!

各位師兄師姐~~~

雖然有d離提~~~不過都想講俾大家知~~~
我出年2月結婚喇~~~~hehe~~~

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 CandyChung 於 2008-7-11 22:25 發表
各位師兄師姐~~~

恭喜, 希望你同你的最愛有美好既婚姻生活

回復 4829# 的帖子

恭喜 恭喜

引用:
原帖由 CandyChung 於 2008-7-11 22:25 發表
各位師兄師姐~~~

恭喜恭喜.....                        唔知我到時可唔可以好似你咁呢...HAHA

今日去左check
又過一關
而家7個半月了
希望個個都有好開始

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-7-10 05:53 發表

很同情你, 我有過你的情況, 不過當時我都未知道可能中左, 更加未知道呢隻野的問題及後果(天真+好傻+無知!).. 幸運地我bb是開刀生的, 如果唔係我家陣都唔知點好, 因為bb 一定要送去檢查了..! 我唔打算再生, 會用 ...
chiyau2008兄好多謝你既保貴意見, 那想問一下你係有左疣先有細路定有左之後有? 咁你之後你太太有無被感染? 另外係幾時既事呢架?

引用:
原帖由 CandyChung 於 2008-7-11 14:25 發表
各位師兄師姐~~~

一定要恭喜下啦喜事, 記住洞完房後記得出post

引用:
原帖由 CandyChung 於 2008-7-11 14:23 發表

玩咩~~我係女仔黎架!!!
係係Candy你係睇dr ho嗎? 唔係睇佢過邊既婦科咩? dr ho點幫你check?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-7-12 05:01 發表

一定要恭喜下啦喜事, 記住洞完房後記得出post
咁即係要我出年先準出post?!

stanley兄,你而家狀況點呀?!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-7-12 05:03 發表

係係Candy你係睇15/F嗎? 唔係睇佢過邊既婦科咩? 15/F點幫你check?
你打名小心ban a/c喎~~

我係睇15/f呀, 其實佢都係咁check架o者, 佢搵埋個護士一齊囉~~~

同埋佢成日講唔好意思, 我男友都在check, 等我冇咁驚

我生左一粒, 已經做左冷凍, 下個星期就去覆診 到時會睇埋報告, 睇下我仲係hpv邊類型, 因為女仔要知道邊類型係好緊要架~~

引用:
原帖由 CandyChung 於 2008-7-12 04:02 發表

咁即係要我出年先準出post?!

stanley兄,你而家狀況點呀?!
你地睇翻版主係講唔準post全名比人知道, 你地睇翻佢第一個post, dr.咩就ok, 總之唔可以開全名, 如果唔係大家就無得討論了, 再加上我唔係玩野d人大家都知, 我係想大家分享多d知識, 因為好簡單講, 大家都想知道你係去到搵dr ho還是婦科的那一個醫生, 因為正常係搵婦科去check, 我之前第一次去既時候我走時dr ho既四眼故娘都比左15樓婦科既醫生資料比我, 叫我可以帶女朋友去check, 併唔係叫佢睇翻dr ho, 所以我見你睇dr ho有d奇怪姐, 我唔講dr ho我都唔知點形容, 即係我想知你15樓睇邊個醫生都唔知, 咁點分享叫我的太太或人地睇post d人知道應該簡去睇邊個呢? 到底找皮膚科定婦科, 如果咁正面既討論都有問題, 我就無野好講啦.

不過題外話, 15樓婦科既都係男醫生黎, 想問一下你地咁比佢睇會唔會有點尷尬? 即是你男朋友也在場一面睇佢一面檢查對嗎?

不過CANDY放心啦, 同我係依版作戰多年既兄弟死剩我一個, 即係全部都好翻哂有美滿既家庭, 放心啦一定好快好翻哂, 同生個可愛既B出黎記得有要POST等大家為你一齊分享開心啊!!

stanley兄
睇得醫生就無得尷尬啦..男女醫都一樣.無辨法.
有D女性喜歡睇男婦科醫生.話佢會溫吳柔D
女醫生會有D變態同歧視.

引用:
原帖由 CandyChung 於 2008-7-12 12:11 發表

我係睇15/f呀, 其實佢都係咁check架o者, 佢搵埋個護士一齊囉~~~

我生左一粒, 已經做左冷凍, 下個星期就去覆診 到時會睇埋報 ...
CandyChun
請問你生的位置在陰道內或外呢???
點樣檢查到呢???
請勿誤會..只想我太太也多作檢查.讓佢安心.

引用:
原帖由 CandyChung 於 2008-7-12 12:11 發表

我生左一粒, 已經做左冷凍, 下個星期就去覆診 到時會睇埋報 ...
如果一粒起兩粒止
其實做左3-8個月冇在新位置出
咁舊位置1年半至兩年冇在舊位再出就ok了
不過
生bb就要問醫生了
p.s.我下年年尾做老襯,出年過年前是大關口
過到即係代表冇事了

引用:
原帖由 minghin 於 2008-7-12 19:02 發表

CandyChun
點樣檢查到呢???
大哥你近況如何
我暫時都ok,thx god!!

引用:
原帖由 minghin 於 2008-7-12 19:02 發表

CandyChun
點樣檢查到呢???
我係外呀, 不過醫生話係有機會係入面, so 我覺得如果生係入面真係check唔到~
我下星期會覆診到時再問問佢點檢查

請給我 Dr Ho 地址呀 我唔知係咪中左招呀............ >.<

引用:
原帖由 cc138 於 2008-7-13 15:16 發表
請給我 Dr Ho 地址呀 我唔知係咪中左招呀............ >.
Read rules and conditions in this forum first:
http://forum.timway.com/f/thread-162004-1-1.html

引用:
各位師兄師姐~~~

恭喜~

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-7-13 00:58 發表

如果一粒起兩粒止
其實做左3-8個月冇在新位置出
咁舊位置1年半至兩年冇在舊位再出就ok了
不過
生bb就要問醫生了
p.s.我下年年尾做老襯,出年過年前是大關口
過到即係代表冇事了
唉, 只係幾個月,
我己經覺得好累...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-7-13 18:10 發表

唉, 只係幾個月,
我己經覺得好累...
我也是.....身心也疲倦......聽日重要聽報告.......心情沉重中....希望無事....

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-7-13 00:59 發表

大哥你近況如何
我暫時都ok,thx god!!
小肥t
目前都一切正常..己經有10月無事了.
保持目前所做嘅處理方法.ok嘅..
不過大脾(那)呢就要更加小心處理.
天熱汗多.怕D癬翻發就影响D疣也翻發就大件事啦.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。