推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

Day 36, 今日幾經安排先抽左d時間去左15/f, 好多人, 不過好彩睇皮膚唔算多人,醫生剛放完假,但係我冇預約都係等左9個幾字就有得睇, 醫生果然好好人, 又細心, 佢慢慢檢查過晒搵多左兩粒, 有一粒竟然係江邊...唉都唔明, 更加唔知點野到果度...!果度係源頭? 佢檢查時也解釋比我知起大比那, 脛位果d粒粒唔係疣, 佢又話我d性器疣都幾大粒, 用查藥水方法唔會有咩作用, 細粒才有d用... 尼到當然全部做冷凍, 成6個地方...慘!!! 好似我已前枝co2氣槍一樣, d氣勁凍! 醫生係咁噴射, 噴到d肉變白晒咁滯, 支co2都標晒汗水醫生都要等一陣等壓力定下來, 只是少少痛沒問題! 都冇割包皮局部打麻醉針10000分之1痛! 有口服及外查消炎藥, 2星期後再見! 15/f 雖然貴, 不過政府社科我已放棄了, 我唔指比佢睇佢都唔會去搵下重有沒其他地方有事, 大粒要冷凍都唔知要去查幾耐藥水先幫你冷凍... 真係靠政府不如自求多福... 唉..病向錢+淺中醫係冇錯的.

相關搜索目錄: 氣槍

有無好心人可以比15/f地址我!

引用:
原帖由 kakaloklok 於 2008-7-28 18:03 發表
有無好心人可以比15/f地址我!
睇最前幾版啦

引用:
原帖由 howtodoa 於 2008-7-26 10:07 發表
Stanley 兄,  我同我太太都想生小朋友, 但我自己始終有點怕, 加上年齡開始老, 再唔生就無喇, 所以都好矛盾.  你同你太太點呀? 你的情況點呀, 沒有好d嗎?  是不是又煙又酒又遲休息呀!

伙計兄, 女人煩是天生的, 但她 ...
原來我地3個都係一樣既思想, 但又驚又開始老, 哎我都唔知點, 再過幾年都4張.............

今天去15/F(DR.HO)那裡看.他叫我不要這樣擔心.沒有事了.只是近來受另外一些事情困擾.近來很少來這裡.
各位,加油,努力.

醫生我大大話話看了5個.5個得2個算是講野唔會太寸.
3個專科,2個非專科.
專科,得15/F的是好一點.
非專科,1個好,一個不好.
政府例寸.

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-7-28 23:12 發表
Day 36, 今日幾經安排先抽左d時間去左15/f, 好多人, 不過好彩睇皮膚唔算多人,醫生剛放完假,但係我冇預約都係等左9個幾字就有得睇, 醫生果然好好人, 又細心, 佢慢慢檢查過晒搵多左兩粒, 有一粒竟然係江邊...唉都唔明, ...
Chiyau:
冷凍肛邊應該好痛...係不係?
所以我都好怕會野到後面...
我現在沖涼毛巾不掂JJ.
用紙巾索乾JJ同大脾.
只要醫得好, 錢不會白洗.
努力!

引用:
原帖由 Tony1 於 2008-7-29 19:35 發表
醫生我大大話話看了5個.5個得2個算是講野唔會太寸.
3個專科,2個非專科.
專科,得15/F的是好一點.
非專科,1個好,一個不好.
政府例寸.
基本上睇得lee科, d醫生全部都奇視病人.
一定問係不係去滾野返黎.
你理西人點野...
有時好多野不洗講都知.
我話不係去滾野返黎.
你都不信...
有時真係問個個又多9魚,
答你個個又side 9氣...

tony大哥歡迎你

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-7-29 20:56 發表

基本上睇得lee科, d醫生全部都奇視病人.
一定問係不係去滾野返黎.
你理西人點野...
有時好多野不洗講都知.
我話不係去滾野返黎.
你都不信...
有時真係問個個又多9魚,
答你個個又side 9氣...  
我都出post小過呢d人好多次
大家求神拜佛15/f醫生唔好咁快移民
唔係大家都好慘
因為除左15/f、大部份一係「唔寸+有用+但貴」、其次一係「寸、有用、貴」、最衰一係「寸、冇用、昆」
好少好似15/f
另一個我覺得好是「佐敦道醫生」
93已經是專科
有料到、好人、有醫德但貴
但情況太難搞可以搵佢

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-7-29 23:42 發表

唔係大家都好慘
因為除左15/f、大部份一係「唔寸+有用+但貴」、其次一係「寸、有用、貴」、最衰一係「寸、冇用、昆」
好少好似15/f
另一個我覺得 ...
醫生打算移民嗎@@????

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-7-30 00:31 發表

我只是話如果

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-7-30 01:05 發表

我只是話如果
噓....     他是我們再生父母

Dear bro... please could you PM me the contact and address of Dr. Ho 呀 我唔知係咪中左招呀...

ps. I read the rules and conditions in this forum, and i agreed.

Many thanks!

引用:
原帖由 peterkhcheung 於 2008-7-30 13:42 發表
Dear bro... please could you PM me the contact and address of Dr. Ho 呀 我唔知係咪中左招呀...

ps. I read the rules and conditions in this forum, and i agreed.

If you really read the rules and conditions in this forum,
you won't ask this question.

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-7-30 00:31 發表

放心.
15/F醫生咁後生.
在HK又搵到錢~
點會移民.
係97前d人驚先會走.

引用:
原帖由 Tony1 於 2008-7-29 09:24 發表
今天去15/F(DR.HO)那裡看.他叫我不要這樣擔心.沒有事了.只是近來受另外一些事情困擾.近來很少來這裡.
各位,加油,努力.
Tony好耐無見了, 你都要去Dr Ho度check, 係咪當年檢?

引用:
原帖由 peterkhcheung 於 2008-7-30 05:42 發表

你有真係過份左小小, 我之兩版都講左, 睇翻開頭幾版咪有囉, 咁都懶

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-7-29 23:42 發表

唔係大家都好慘
好少好似15/f
另一個我覺得 ...
咁又係.
15/F "不寸+有用+價錢合理"

有病, 真係咩(女)都不洗諗...
廿幾歲人...真係好痛苦...
不係話一定話sex方面.
只係連識都不敢識(偷食) ,
怕發展下去無結果...

引用:
原帖由 hktony 於 2008-7-31 23:06 發表

又唔使咁灰既。
忍一忍搞掂佢、就好快又一條好漢。

有時諗, 無中到現在就大把野食.
不過咁講, 現在就算無中到拍散拖m拍中招
(中左之後明白左, 好易中好難醫...  ).
以前拍散拖比人吹一定不戴袋.
做都多數不戴.
現在中左, 真係怕條女不知半夜起身走去吹.
野左係個口同喉嚨就大x獲...
好彩佢未返, 現在又有特別事.
可能聖誕都不知返不返到.

剛剛睇左半年醫生.
路真的很長.
lee排好d.
真係一定要keep住夠睡同開心d.
仲有2小包3M,
用多1包又去探15/F.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-7-29 20:49 發表

Chiyau:
冷凍肛邊應該好痛...係不係?
所以我都好怕會野到後面...
我現在沖涼毛巾不掂JJ.
用紙巾索乾JJ同大脾.
只要醫得好, 錢不會白洗.
努力!  
唔痛! 只係大便後用廁紙唔好太大力ok! 我沖涼後都係用紙巾索乾JJ同大脾! 我諗諗下根莖果粒係原頭, 15/f 話大多數人係有用套保唔住中左的, 跟住可能夏天來野開晒, 又因為我喜歡去按摩推油, d 油幫手傳開去. 15/f 話根莖沒什麼問題, 多數ok, 但脛冠d就好易番發... 聽完成個人down 晒.

有沒有ching 知道冷凍完要多久才甩? 我過了4天, 甩甩地皮, 有血水係附近, 早晚有食及查抗生素, 醫生未比3m 我用.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。