推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-9-4 00:41 發表

小肥兄:
你過了新年係幾耐無事了?
捐乜鬼...
老實, 有好多人中左(錯左)都不知死...
你幫人有乜用...
中左係要自已承擔返後果(包括我自己)...
好返就可以有新生活, 就忘記之前啦.
對人地好d啦.(之前咁對人 ...
其實小肥兄捱過呢個夏天多汗既日子d疣都唔出尼就真係可以放心.. 我重係度救緊火, 成幾個火頭, d濕位有排攪, 已往成日夜遊網發報告, 而家真係回頭是岸, 希望可以甩掉佢啦, 日日查藥膏, 好在15/f 比左盒大號比我查, 希望阻止d疣蔓延啦..

BLACK_SARENA 兄:

想請教冷凍完後, 傷口會唔會好痕? 我個位冷凍左兩次, 第二次到現在一星期才好d冇咁痕, 冷凍第二天像已破了水包, 一直痕, 查左消炎藥叫好d.

小肥兄, 祝你早日康復! 其實金錢都不是最重要的, 有時間分享下你的經驗, 作少少輔導性在心理上有幫到人的地方更大意義啦.
引用:
原帖由 小肥t 於 2008-9-4 00:22 發表
今日有疑似去了15/f
又過一關
如果我過了新年冇事就應該可以說冇事了
如果有呢一日
我會考慮捐一些錢出來,由一個可以幫到有需要兄弟既人 / 團體keep住
但一定唔會損俾某d 傳統既關注團體
果d人只會叫人﹕「你 ...

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-9-4 15:18 發表
BLACK_SARENA 兄:

想請教冷凍完後, 傷口會唔會好痕? 我個位冷凍左兩次, 第二次到現在一星期才好d冇咁痕, 冷凍第二天像已破了水包, 一直痕, 查左消炎藥叫好d.
Chiyau:
反而我冷凍完後, 傷口唔會好痕.
初頭有少少痛, 之後無...
當起了水泡查左消炎藥膏, 之後JJ d皮膚就會有點痕.
15/F醫生話我可能皮膚對d消炎藥膏敏感.
又可能係皮膚乾而覺得痕.

我又上黎啦    哈哈

回返之前兩位師兄問題先

BLACK_SARENA兄:  無比人奇視...佢地平常心咁幫你抽  自己平常心咁比抽....OK既佢地D態度

stanleysex兄 : 係一對一...不過我個次因為個個後生姑娘抽唔到我血...抽極都好少 所以搵左個經驗
                        多D既姑娘黎  姐係一對二...HAHA
                        如果係巳經比左錢先就可以走....如果未就坐係出面比埋錢走得...

祝大家早日康復!!!!

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-9-4 00:41 發表

小肥兄:
捐乜鬼...
老實, 有好多人中左(錯左)都不知死...
你幫人有乜用...
中左係要自已承擔返後果(包括我自己)...
好返就可以有新生活, 就忘記之前啦.
如果有呢一日先算........
講真有好多野都講唔埋

引用:

小肥兄:
.
有人講過
嫖賭飲吹
一個男人最多一樣
兩樣就一定死梗
戒賭問題如有需要找專業人士
更直接是剪咭、斷晒d損友先

各位 c hing,
不幸中之大幸, 小弟梅毒同hiv 都係 -ve, 但星期三凍完d珍珠疣, 今日又出番兩粒 點搞呀......

引用:
原帖由 urgent 於 2008-9-5 18:06 發表
各位 c hing,
不幸中之大幸, 小弟梅毒同hiv 都係 -ve, 但星期三凍完d珍珠疣, 今日又出番兩粒h:" /> 點搞呀......
其實第一次冷凍完,隔兩三天又再生正常嗎?

引用:
原帖由 urgent 於 2008-9-5 18:39 發表

urgent兄:
如果凍得死個粒野, 應該不會咁快再生.
你係不係好不夠睡?

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-9-5 00:06 發表

如果有呢一日先算........
講真有好多野都講唔埋
小肥兄:
你已係lee度最接近"終點"既人...
有時不洗咁無信心.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-9-5 00:09 發表

有人講過
嫖賭飲吹
一個男人最多一樣
兩樣就一定死梗
小肥兄:
由中左到現在我係自已斷晒所有朋友同損友.

不想同人講野.
賭係賭到自己都不知自已做緊咩...
係個人乜都不想諗...
係坐在賭場賭到個人無感覺...

現在諗返真係好恐怖...
我馬會無咭無得剪.
現在戒緊, 2 week無賭.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-9-5 00:09 發表

有人講過
嫖賭飲吹
一個男人最多一樣
兩樣就一定死梗
我就係衰嫖, 賭就細膽兼姑寒所以唔賭大, 飲就唔大癮, 飲水都ok, 吹更加最不喜歡...

引用:
原帖由 urgent 於 2008-9-5 18:39 發表

我經驗係冷凍完兩日內個位置呈灰色, 皮內組織已死, 兩三日內損口, 一星期內甩皮, 二星期內埋口, 冷凍兩星期後表面已回復原來樣子, 再過7-8日後左右同位番發, 見有粒狀物再現及痕癢,  再過6日去再冷凍, 所以我的經驗是冷凍後3星期左右先番發, 而你隔兩三天"同位"又再生係冇咩可能啊, 因為傷口都未埋口.

引用:
原帖由 ppatient 於 2008-9-5 15:55 發表
stanleysex
你近來好嗎?

我之前昨天越痛越多了,但今天又少了,可能前幾天有少許傷風及肚瀉。

看之前Post

kurtlau2005

我差唔多三個月冇事...

話比你地知我每日都係好似以下襟:

breakfast  ...
聽人講煲意米水可以幫助去毒, 幾經濟, 對疣唔知, 其他皮膚病幾ok.

引用:
原帖由 ppatient 於 2008-9-5 07:55 發表
stanleysex
你近來好嗎?

我之前昨天越痛越多了,但今天又少了,可能前幾天有少許傷風及肚瀉。

看之前Post

kurtlau2005

我差唔多三個月冇事...

話比你地知我每日都係好似以下襟:

breakfast  ...
ppatient兄多謝你既意見, 基本上有好多我都做了, 有時候命運依樣野就係咁要玩你點都走唔到, 只有睇天, 我而家係警重有其他姐, 另外有邊個兄弟近排去過搵dr ho, 四眼姑娘翻左黎未呀??

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-9-5 23:37 發表

ppatient兄多謝你既意見, 基本上有好多我都做了, 有時候命運依樣野就係咁要玩你點都走唔到, 只有睇天, 我而家係警重有其他姐, 另外有邊個兄弟近排去過搵dr ho, 四眼姑娘翻左黎未呀??
Stanely:
掛住四眼姑娘?
咁你下次去15/F個陣問下醫生四眼姑娘去左邊啦~

睇天, 都要睇自已.

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-9-5 21:51 發表

我經驗係冷凍完兩日內個位置呈灰色, 皮內組織已死, 兩三日內損口, 一星期內甩皮, 二星期內埋口, 冷凍兩星期後表面已回復原來樣子, 再過7-8日後左右同位番發, 見有粒狀物再現及痕癢,  再過6日去再冷凍, 所以我的經 ...
同一位置無問題, 係附近ge位置出左兩三粒新野, 唔通d病毒係咩好似cancer甘會走位

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-9-5 19:16 發表

urgent兄:
如果凍得死個粒野, 應該不會咁快再生.
你係不係好不夠睡?
Black Sarena兄,
可能剛戒左酒, 睡眠質素差左? 多謝你的p.m.

引用:
原帖由 urgent 於 2008-9-7 17:39 發表

同一位置無問題, 係附近ge位置出左兩三粒新野, 唔通d病毒係咩好似cancer甘會走位
urgent:
係, d椰仔會野開.
好麻煩.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-9-7 18:14 發表

urgent:
係, d椰仔會野開.
好麻煩.
個dr 同我講係珍珠咋wor..... 都係去15樓check下 (已找到inf. thanks)

引用:
原帖由 urgent 於 2008-9-7 17:42 發表

Black Sarena兄,
可能剛戒左酒, 睡眠質素差左? 多謝你的p.m.
我以前都有飲酒, 同friend出去飲.
次次飲到真係wing先走...
飲左酒係真係可以好好睡.
自從上左15/F同聽左lee度d師兄既分享.
酒真係戒左.
你想睡得好, 日頭不好飲咖啡, 唐茶同可樂.
我之前每朝都有飲咖啡, 中午同下午茶飲可樂.
有時夜晚出街食中餐又飲d唐茶.
夜晚真係好易睡不著.
現在係中午lunch飲一杯凍檸茶.
咖啡, 唐茶同可樂真係好少飲.
咁應該會好睡d.

不洗多謝, 咁你搵到你要既資料未?

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 urgent 於 2008-9-7 18:27 發表

個dr 同我講係珍珠咋wor..... 都係去15樓check下 (已找到inf. thanks)
珍珠疣都會野開...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。