推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 5173# 的帖子

BLACK 兄你d 紅點又點?
我試過一次跑完步
返屋企沖完涼
見到脾la有好多起碼成七八粒紅色, 好細粒既 粒粒, 不過可以好快就消失....唔知你果d係咪..
尼d叫做癬定咩呢?

係咁, 我班朋友果日叫我去大陸玩
我唔敢去, 求其搵個excuse推左,
佢地未中過...點勸都冇用..
我有時候都想去玩下...一諗番起北方佳麗雪白既皮膚.........哎....大家要忍住呀~~~

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-8-30 00:29 發表

冇法
當成日上141網或身邊太多豬朋狗友
一壯膽又做蠢事
所以我已經轉左電話
費事d損友 / 舊相好打來
小肥兄:
咁又係呀.
我現在連散餐(溝個d/送上門)都不敢食.
又怕自己野人, 更怕人地野我.
係呢, 你上次乳頭個粒係不係?
攪掂左未?

引用:
原帖由 andus 於 2008-8-30 01:14 發表
BLACK 兄你d 紅點又點?
我試過一次跑完步
返屋企沖完涼
見到脾la有好多起碼成七八粒紅色, 好細粒既 粒粒, 不過可以好快就消失....唔知你果d係咪..
尼d叫做癬定咩呢?

andus:
茶左15/F醫生開既Foban cream,

好似好d, 都要過幾日先知...
希望不係返發啦.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-8-30 01:16 發表

小肥兄:
咁又係呀.
我現在連散餐(溝個d/送上門)都不敢食.
又怕自己野人, 更怕人地野我.
係呢, 你上次乳頭個粒係不係?
攪掂左未?
應該係
可能有左好耐
不過甩左冇再生

引用:
原帖由 strange 於 2008-8-29 16:39 發表

我的珍珠疣由開始第一粒是07年10月, 是大陸女朋友傳染給我的, 跟著去何醫生做寒凍, 前後去做了四次, 到了08年2月後再無新小粒出現.應該是好了.

我見沒事, 跟著08年5月起又北上玩, 每次都有用安全套, 點知 ...
我第一粒就係jj根部, 當時唔知係咩成大半年, 跟住野開左, 而家根部粒已經沒事, 因濕疣一定要濕先易生長, 果度叫做算乾爽, 15/F 一直話果度易攪, DR 更說果個位十成係有帶domdom中的, 你家陣生左在未發現其他地方前, 唔想野開最好早晚查消炎藥膏起d 濕位, 有磨擦機會的地方, 防止野開, 我而家都係咁控制住. 我已經野開左3粒起大比那, 懷疑因早排打風天氣熱加上勞動多超多汗油. so sad. 其實jj 扯起後, 表皮變得好薄, 血管好易被攻入

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-8-29 13:58 發表

Chiyau:
你昨日睇幾多點?
昨日等個陣坐我對面有個師兄肥肥地, 係不係你?
我返工都好大汗,
無計, 注意下.
勤d換衫褲.
真係一濕就麻煩.
d皮up得耐好易損.
你好似幾嚴重, 有無問醫生洗不洗戒口?
我之前睇 ...
酒煙一定唔可以, 其他冇咩要求, 不過我已經少肉多菜了, 果日我成6點幾先到, 應該最後係我. 冇人坐我對面. 診所已經冇咩人

引用:
原帖由 andus 於 2008-8-30 01:11 發表
strange兄
想請問你d珍珠疣你有冇惹到去弟二度?我好似好多地方都有.但又唔肯定, 連醫生都唔知係唔係
我想問你同珍珠作戰既心得
我以前的珍珠疣只生在JJ 根部和包皮處, 前後共有五,六小粒, 醫生用冷凍法.做了四次, 現在好了. 但珍珠疣是不痛的. 只是不好看.

現在生的是椰菜花,  是痛的, 醫生說比珍珠疣嚴重和長表尾

引用:
原帖由 hktony 於 2008-9-1 21:48 發表
大家唔使灰心架!
一定會好返架!
多菜少肉+有氧運動
應該會有好幫助。
仲要夠睡.

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-8-29 16:52 發表

如果係椰仔, 預左至少要作戰年半至兩年.
師兄, 你都幾大膽, 見過鬼都不怕黑...
中過一次, 真係怕怕...
上次以為好了, 所以又再去玩. 大陸桑拿D囡真係好正, 但個個都是毒玫瑰,

我去過幾次, 雖然有用套, 但也中招, 醫生說不用套更危險, 會生在JJ頭, 不痛死才怪.

引用:
原帖由 strange 於 2008-9-1 22:28 發表

我以前的珍珠疣只生在JJ 根部和包皮處, 前後共有五,六小粒, 醫生用冷凍法.做了四次, 現在好了. 但珍珠疣是不痛的. 只是不好看.

現在生的是椰菜花,  是痛的, 醫生說比珍珠疣嚴重和長表尾http://forum.timway. ...
師兄:
不中都中左.
唯有努力醫好佢.
不去玩, 會好快d同好既機會大d.
努力!!

引用:
原帖由 strange 於 2008-9-1 22:35 發表

上次以為好了, 所以又再去玩. 大陸桑拿D囡真係好正, 但個個都是毒玫瑰,

我去過幾次, 雖然有用套, 但也中招, 醫生說不用套更危險, 會生在JJ頭,  ...
大陸d女當然正啦.
又靚又白, 又滑又後生.
個波要幾大有幾大...
又多招式...
可以講更有一件合心水.
不過上面d女安全意識極低
所以上去玩真係好危...

係囉   自從中招之後  都唔敢再想大陸

引用:
原帖由 hktony 於 2008-9-1 22:51 發表

個個都咁咸濕,
睇你忍到幾耐啦!
不過好左之後首半年點都要忍下囉!
學習中, 互勉之!
Tony:
lee個係男人既死穴.
有邊個男人不鐘意渣波不鐘意吊西?
一係不好出去玩, 只係同gf/老婆玩.
雖然好難, 但只要記住中左招個陣既痛苦.
同去15/F醫個陣既辛苦.
就真係不敢...
我成日用lee樣野題醒自己.
我現在就真係一定不咁再去玩.
雖然細佬忍得好辛苦.
我係從來不返大陸玩的, 上次在澳門中的.
希望大家都快d好, 過返d正常生活.

係喎你地係dr ho度驗血等係咪照係翻佢間房定點?

一定有兄弟試過post黎聽下啦

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-9-1 23:12 發表

Tony:
lee個係男人既死穴.
有邊個男人不鐘意渣波不鐘意吊西?
一係不好出去玩, 只係同gf/老婆玩.
雖然好難, 但只要記住中左招個陣既痛苦.
同去15/F醫個陣既辛苦.
就真係不敢...
我成日用lee樣野題醒自己 ...
的確好難頂, 上去見到d 美女沒反應才怪. 不過好同意你說法, 個心一衝動, 就去想想冷凍時及之後食藥查藥的痛苦, 加埋日日驚有新位野開, 都可以打消一下果d淫慾, 都頂唔順就迫自己做埋出汗運動, 唉... 好像戒毒咁..

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 ppatient 於 2008-9-2 18:09 發表
我把我的經歷,同各位分享:
我認識了一個女朋友半年,她說已兩年沒有做過,我自己亦已兩年沒有做過。
最近我跟她發生了,第一次做沒有戴安全套,之後幾次都有。
第一次做之後幾日,發現小便小小赤痛,很擔心,馬 ...
師兄你情況好似都幾大獲...
祝你早日康復~

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-9-2 04:45 發表
係喎你地係dr ho度驗血等係咪照係翻佢間房定點?
我都想知.
我第日都想全部check一次.
即是好似婚前檢查個種.

引用:
原帖由 ppatient 於 2008-9-2 10:09 發表
我把我的經歷,同各位分享:
我認識了一個女朋友半年,她說已兩年沒有做過,我自己亦已兩年沒有做過。
最近我跟她發生了,第一次做沒有戴安全套,之後幾次都有。
第一次做之後幾日,發現小便小小赤痛,很擔心,馬 ...
ppatient兄樂觀d啦, 你都睇到依個post之前有幾多兄弟中你依種野, 又一樣同我一樣想死, 但係你睇下依家佢地去哂邊, 當然我唔敢講一定好翻哂, 但係通常見到無post都知咩事啦, 所以醫就一定能醫, 只係耐心同時間既問題.

我係15/F  驗過血同依原體...都係幾日後就有報告   係打電話返去問的 ....

之後你覆診先拎報告.....希望幫到你地啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。