推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-12-9 00:32 發表
我叫做暫時可以
聽到stanley大哥近況
真係心都實晒
唔係講笑
呢d時間問下相士拜下神好d
我有時有d野唔係我控制範圍內我都會問下神明
可能呢個病令我相信好多野都不是我地可以控制
lee個都係一個可以令個心舒服d既方法.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-8 06:40 發表

Stanley:
要噴到好裡面, 尿道d肉咁嫩咪痛到pk??
有幾入? 有無打麻醉針?
冷凍之野有咁細塞到咁入咩?
仲有無其他方法?
開刀得不得?
多謝各位支持和感激你地既擔心, 對於一個3年多黎咁去醫依個病既人, 你覺得我會唔會痛, 要麻醉既係我既心痛, 好似永遠都見唔到天日, 無機會會有好翻既一日咁, 3年多真係唔小時間, 邊個忍到, 同3年真係好長時間, 神州都飛上天3次我都未好, 所以點痛都無感覺了.

而Dr Ho知道我諗咩係冷凍之前本來我都想問依個問題, 但係佢已經講哂, 會好長手尾, 係依個位一定會好容易翻發, 而冷凍的空氣可以噴到好裡面, 老實講真係噴到feel到入左去幾次, (佢應該加左支管) 正常黎講好似之前d師兄講一樣真係好痛, 只係我已經麻木左而已, 另外我都問左dr ho既然係咁裡面會唔會真係清唔到, 佢話正常唔會入到好入, 但係我d疣都已經去到好入, 應該盡辦法啦, 正常應該可以, 但我都擔心, 問左佢到時可唔可以用內規鏡等檢查, 佢話暫時唔好, 因為點解過個位易翻發, 就係表皮薄, 好容易損, 受細菌感染所以先發到咁, 如果未好翻前再用鏡就好容易會整損左又擴大就煩了, 所以只好聽天由命, 但係已經發到咁入, 已經3年幾重要發到咁入咁大獲, 連dr ho都講得有排攪, 又加埋發炎, 真係我既心態有邊個會明.

引用:
原帖由 hktony 於 2008-12-8 11:59 發表
BLACK_SARENA
你於家點呀!
對上一次 比 dr ho check 係幾時呀?

我成2個幾月冇去啦!
成日都想去,不過又覺得冇咩野咁,
就拖住拖住冇去!
快d去啦tony兄, 要check埋尿道口安全d, 唔好好似我依為ok後, 因為應該係之前搽s字頭藥膏滲左去尿道口, 損左感染左都唔知, 記住唔好拖同定期要先檢查, 直到2年後安全d, 唔係就好似我咁後悔, 當然我的case真係好小, 聽dr ho講, 但係都要安全變翻正常

引用:
原帖由 hktony 於 2008-12-8 17:02 發表

個心真係好實,
點解會咁遲先發現,
完全冇其他病徵既咩?
要發炎先知!
所以就係有時醫病都要運氣, 佢生左係裡面無辦法, 又唔會痛同狠, 唔係我諗下去check下都唔知, 所以疣真係要check清楚, 最好笑之前都話我生到連腳都有, 所以運氣同天要玩你無辦法

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-8 08:24 發表
30多歲為何不能生 bb 呀,我比你大很多也想可能的話生bb ,之前未有病之,時常多幻想,不想有 bb ,覺得自己沒耐性及怕將來教育,但有病後反而想有 bb ,就覺得只要健康,平淡也是褔!
garamon兄你幾大呀, 我都35啦, 如果要完全好翻2年後都37,8啦, 到時候我都驚有心無力了

基本上有呢個病已經黑仔
再黑仔d又點會冇機會
我唸真係要check密d
有疑問睇多一個醫生攞多個意見

回復 5930# 的帖子

Stanley , 我大你很多,但我只結婚數年,因為悶所以跟朋友出去玩,結婚前未試過,做也沒有做,只是身體接觸磨擦就中了招。

相關搜索目錄: 結婚

今日上左15/f了, 真係check得好仔細, 驗左血, 明天有結果, 希望冇事

同埋叫dr.ho攞左d疣既組織去化驗, 如果唔係高危就叫女朋友去打針, 如果高危的話打針都冇用

stanley兄加油, 聽到你個case真係好黑仔, 希望你快d好番

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-9 04:27 發表
Stanley , 我大你很多,但我只結婚數年,因為悶所以跟朋友出去玩,結婚前未試過,做也沒有做,只是身體接觸磨擦就中了招。
咁你而家咁重諗唔諗住生仔? 有無叫你老婆都去check, 我都要了................

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-12-9 04:03 發表
基本上有呢個病已經黑仔
再黑仔d又點會冇機會
我唸真係要check密d
有疑問睇多一個醫生攞多個意見
係呀我都會搵多個醫生check, 只係要真係好翻哂既時候, 可惜而家一定唔係..............不過今日check而面發現尿道口最外面的好似漏左冷凍, 不過依家因為今次冷凍得好厲害, 由頭直入到尿道最內, 而家真係未見過冷凍以黎最腫既一次, 誇張到我都形容唔到, 成條都係, 起碼要2-3星期先退, 退後又一定要去再冷凍3-4次, 睇黎真係過年前都唔會好翻哂

老實講食乜野都試過, 運動等同之前d brother一樣乜野都試過, 咁又點運氣結終都係第一

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 reallypoor 於 2008-12-9 08:15 發表
今日上左15/f了, 真係check得好仔細, 驗左血, 明天有結果, 希望冇事

同埋叫dr.ho攞左d疣既組織去化驗, 如果唔係高危就叫女朋友去打針, 如果高危的話打針都冇用

stanley兄加油, 聽到你個case真係好黑仔,  ...
係呀無辦法點同要叫你女朋友去check, 我都諗住叫dr ho寫封信, 之後去出面有一個catalog有女仕全身檢查既plan之前dr ho講有一個係check依個叫柏氏子宮細胞檢查, 整個plan 3300, 真係好貴, 但係無法, 我咁多年了, 佢一定變左高危.

驗左邊幾樣?

引用:
原帖由 reallypoor 於 2008-12-9 16:15 發表

stanley兄加油, 聽到你個case真係好黑仔,  ...
驗左邊幾樣?疱疹二型有無驗?

想問各位brother若冇任何病徵,幾耐會上去DR.HO到check?

今早工作時(早上10點)在九龍塘撞到dr.ho ,真想立即上前問用不用覆診?

帶套做!疣生在尿道機會大不大?(其他位置暫時冇病徵)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-12-9 20:32 發表

係呀我都會搵多個醫生check, 只係要真係好翻哂既時候, 可惜而家一定唔係..............不過今日check而面發現尿道口最外面的好似漏左冷凍, 不過依家因為今次冷凍得好厲害, 由頭直入到尿道最內, 而家真係未見過冷 ...
其實大家都一樣
冇話邊個黑d
只是上天未call到我 (不曷安蔚你...而是事實!!)
作為朋友
我唸你試下訓下喇
訓唔到唯有食藥
同埋真係唸下可唔可以搵少d但休息 / 開心d
我有個朋友有抑鬱症、初期20000
而家12000但開心左
亦都開始唔需要再食藥

引用:
原帖由 reallypoor 於 2008-12-9 08:15 發表

係喎你今次check左咩? 用左幾多錢?

引用:
原帖由 hktony 於 2008-12-9 15:30 發表

首先祝你早日康復,戰勝佢先!

聽你咁講,真係要抽時間去再 check 下,
其實有時去 check 唔係錢既問題, 係真係比較尷尬。

係呢,點解無端端你會 check 埋 尿道口既?
咪話好似損左咁, 幾個月無乜理佢, 又唔似之前d疣, 點知................

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-9 15:15 發表
想問各位brother若冇任何病徵,幾耐會上去DR.HO到check?

今早工作時(早上10點)在九龍塘撞到dr.ho ,真想立即上前問用不用覆診?

帶套做!疣生在尿道機會大不大?(其他位置暫時冇病徵)
我應該係用藥膏時唔好, 所以整損左, 所以用藥膏要小心d, 而且又唔覺......哎.............老實講可能因為我無割包皮, 而搽完藥膏後容易滲入去尿道口, 因為反翻黎後, 變成咁樣, 所以小心用藥膏, 有時都係用冷凍後只搽擴生素藥膏唔拿既藥膏就ok

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-12-9 15:28 發表

其實大家都一樣
冇話邊個黑d
只是上天未call到我 (不曷安蔚你...而是事實!!)
作為朋友
我唸你試下訓下喇
訓唔到唯有食藥
同埋真係唸下可唔可以搵少d但休息 / 開心d
我有個朋友有抑鬱症、初期20000
而家120 ...
你睇翻我之前d post我公事同私事都攪到我有抑鬱症, 依個藥係無得醫, 食左只會更辛苦, 好燥, 我都係要一步一步咁頂住放開好翻, 所以話係依度d兄弟話如果要死先問過我先, 真係到左30後人生一直黑暗到估唔到, 所以現在你地同我比咁睇落去咪開心好多囉.

各位同我同期既舊兄弟去哂邊, 可唔可以出下黎睇下.....................

引用:
原帖由 hktony 於 2008-12-10 01:01 發表

唔知點解睇到你呢幾日既 post, 令到我個心真係 好實,
老實講比起我知道自己中左 仲實, 令到我真係唔敢去玩!
一諗到你既 case 就諗到好多野 係個腦閃過!
中左之後 知道個痛病係會好返,自己進度都幾好。 ...
Tony:
你仲敢出去玩...

咁多位巴打
我搵到dr ho個地址啦
但係想問下駛唔駛先打電話預約架
我覺得好明顯生多左...但又唔知係咪菜花
都唔知點...
同埋想問下dr ho星期六日開唔開架
我咁岩今個星期六日放假
想快快去睇...好擔心...
第一次睇診金貴唔貴架...想有個預算...
唉...個次返大陸唱k   飲大左   冇帶袋...中左招...
希望大家都早日好返 啦  我都唔敢去玩...真係怕
睇完之後話俾大家知中唔中...
我成日都好夜訓...會唔會難好d
睇到巴打你地d post話吸煙都有影響
係咪架...戒煙真係好難...如果真係要咁先好
我都唯有決心戒左去啦...
咁多位...good luck

我次次都有帶袋
一次冇帶就出事
有乜野真係唔好博...
都係俾d心機醫好去
正正經經搵返個女朋友...唔出去玩
但係想問下
醫好左會唔會傳俾人
會就費事害人啦
冇謂愛人變仇人...真係...灰灰地

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。