推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-13 13:04 發表

你發緊出來(有明顯病徵), 當然不好博.
戴套都可能野到.
為家人著想..忍耐D啦

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-12-13 00:27 發表

電灼應該辛苦過冷凍, 而且好似會有痕, 係咪呀兄弟? 另外收幾錢? 不過電灼翻發既機會會低一點
我未試過冷凍, 所以比較唔到
只會有少少痕, 唔會好覺, 唔洗一千蚊
我覺得最緊要係唔好返發...

引用:
原帖由 minghin 於 2008-12-13 18:51 發表

為家人著想..忍耐D啦h:" />  
若果被迫交功課呢?

相關搜索目錄: 功課

回復 6050# 的帖子

好的, 多謝你的提醒 !! 唔該晒, 有什麼消息再上來跟大家講.

引用:
原帖由 G6545 於 2008-12-13 18:57 發表
好的, 多謝你的提醒 !! 唔該晒, 有什麼消息再上來跟大家講.
希望你冇事

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-12-13 00:31 發表

同我比就算唔係嚴重, 真係依家成大大抽野, 真係唔知為乜狗攪成咁, 已差不多一個星期一點都未退, 連著褲都要慢慢黎哎......................
你該著D運動褲.鬆身D.
諗起你既情况.真係怕怕.
一定唔會再玩.

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-13 18:55 發表

若果被迫交功課呢?
首先老婆知唔知到你有事呀?

回復 5891# 的帖子

"各位兄弟, 之前個個都話有左依個病想自殺, 咁我係咪要連續跳樓一百次都唔得, 我既心情一定無人能及, 之前所有我的舊戰友全部都已經消失, 現在只有我一個人係依個3年零5個月作戰, 聽DR HO講我既狀況, 真係3年零8個月比對抗日軍重要長, 而且自己已經30幾了, 即係差不多判左自己唔洗生BB了, 再加上日上生活既唔開心真係唔知點講, 所以所有兄弟唔洗灰心, 依度一定有我戰底, 如果要死既先問過我."

stanleysex 兄, 我明白了!!

你有無出去玩先?/疱疹誤診相當高架

引用:
原帖由 G6545 於 2008-12-13 17:52 發表
佢一見到我包皮上的水泡, 就說是疱疹二型. 現在拿了血去驗.
只是睇普通家庭科醫生.
你有無出去玩先?/疱疹誤診相當高架,,,,,,,,,,驗血要子中招幾周後先有抗體架..

回復 6059# 的帖子

我在大陸工作, 一個人, 有時都會出去玩.

剛才家庭聚會, 想起自己現在的情況, 好唔開心.............. 好唔舒服.

引用:
原帖由 minghin 於 2008-12-13 19:03 發表

首先老婆知唔知到你有事呀?
唔知!

我吃了幾日藥, 現在無乜紅班, 因2個月無做, 老婆會懷疑

其實如果皰疹瞞唔到一世, 我想講比老婆知

Any comment???

剛剛老婆重話X'mas耍比晒佢, 唉!

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-13 22:44 發表
剛剛老婆重話X'mas耍比晒佢, 唉!
有病徵真係不好博, 諗計不好野到佢.

有無收到我pm?

依家好後悔

其實自從有o左呢個女友都已經出黎玩,
但係今日同女朋友嘈完交唔知點解好唔開心咁
就走o左去搵囡囡。

雖然, 都只係叫囡囡同我打飛機同有套口交, 但係依家勁擔心,
好驚會有性病, 如果之後女朋友要同我 oo 我好驚會惹到佢...

好擔心又唔知點算, 所以上網 search, 就見到呢到,
你地講開個 dr. ho 係邊個 ?
可唔可以俾個地址我, 等我萬一發現中招, 我都知可以點處理..
同理...我中招既機會...知唔知到高唔高 ?

依家勁擔心又勁後悔....

唉~~

引用:
原帖由 iihitorama 於 2008-12-13 23:26 發表
依家好後悔

就走o左去搵囡囡。

雖然, 都只係叫囡囡同我打飛機同有套口交, 但係依家勁擔心,
好驚會有性病, 如果之後女朋友 ...
你自已搵啦.
無人會幫你.
個個中左都心急. 就係因為lee度大多人拿完料.

比完料一句唔該都無就影都不見.
版主都話左不好幫你地, 叫你地自已搵.
問人拿料同比料都要比人Ban a/c.

兄弟們有無保健食品分享?
我食緊蜂膠, 蜂皇槳, 同鯊烯丸.

鯊烯丸.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-14 00:03 發表
兄弟們有無保健食品分享?
我食緊蜂膠, 蜂皇槳, 同鯊烯丸.
鯊烯丸.?唔係醫癌症既咩?食太多對會唔會肝腎有影響架?............

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-13 23:20 發表

有病徵真係不好博, 諗計不好野到佢.

有無收到我pm?
有, TKS!! 大陸的, 可信?

多謝關心, 我會拖到下星期等紅疹無哂先交功課

如果唔講.,行埋一定.........

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-13 22:32 發表

唔知!

我吃了幾日藥, 現在無乜紅班, 因2個月無做, 老婆會懷疑

其實如果皰疹瞞唔到一世, 我想講比老婆知

Any comment???
如果唔講.,行埋一定.........傳染疱疹比你老婆..,,男人強壯.,疱疹影響不大.,女人體質弱.,傷害會好大.,子宮頸會發炎甚至子宮癌..........但講比佢知.,你要作好心理準備.,佢唔原諒你.,會走人........,或原諒你.................無人知會點...................

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-14 00:12 發表
鯊烯丸.?唔係醫癌症既咩?食太多對會唔會肝腎有影響架?............
我全部係叫人在紐西蘭買完寄過來.
不同HK買個d.
而且不食得多.

醫癌症?
不知wo...

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-14 00:32 發表

有, TKS!! 大陸的, 可信?

多謝關心, 我會拖到下星期等紅疹無哂先交功課
你都無入去睇...
HK出架.
見到你成日不好.
我咁橋見到所以send比你參考.

試不試你自己諗.

回復 6070# 的帖子

叻仔, 95555052 兩位兄弟,

其實我E家都係煩緊, 我雖然未有女朋友, 但唔知日後會發生咩事. 可能要一生孤獨......

你血都未驗.,未必中疱仔既

引用:
原帖由 G6545 於 2008-12-14 00:51 發表
叻仔, 95555052 兩位兄弟,

其實我E家都係煩緊, 我雖然未有女朋友, 但唔知日後會發生咩事. 可能要一生孤獨......
你血都未驗.,未必中疱仔既 ................搞清楚先.,咪亂陣腳

驚乜?請問?????????/

引用:
原帖由 iihitorama 於 2008-12-13 23:26 發表
依家好後悔

就走o左去搵囡囡。

好驚會有性病, 如果之後女朋友 ...
驚乜?請問?????????/

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。