推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-8 00:44 發表
用下面洗好危險架.,有體液架.,用對波洗嗎
你估佢還會上去咩!用乜洗都冇用啦!佢都中o左囉。
生無可戀la............

JJ炎等唔等如性病?

其實多唔多ching帶袋都出事?

各位師兄,如用3m時皮膚有紅損,可否在不搽 3m 的時間,用 Dr Ho 給的消炎膏搽在那些紅損地方呢?

引用:
原帖由 ppatient 於 2008-12-8 11:42 發表
千其不要小看中醫,我衣前列腺衣原體感染都要靠中醫幫手才能好得七七八八,之前幾個月真是好絶望!但前提是要找個好醫生,中西醫一樣。
ppatient兄:
有乜中醫好介紹?

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-8 11:43 發表
各位師兄,如用3m時皮膚有紅損,可否在不搽 3m 的時間,用 Dr Ho 給的消炎膏搽在那些紅損地方呢?
3m要茶一排先會適應.
我就紅左不茶野.

因為我好似對消炎藥膏有d敏感(痕)...
我等佢無咁紅就茶d dream滋潤返d皮膚.
你可以用d消炎藥膏搽在那些紅損地方既.
我諗茶薄薄地.

相關搜索目錄:

從發現疣到現在已有 3個月,看了Dr Ho 兩個月,冷凍了 5 次,疣仍每星期出在新位。但 Dr Ho 說仍未能控制,但另方面見舊位沒有問題,說有進展,我很擔心,但又沒有甚麼可做,很擔心如 Dr Ho 都不能控制病情,有誰可幫。

唔好灰心.,

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-8 13:08 發表
從發現疣到現在已有 3個月,看了Dr Ho 兩個月,冷凍了 5 次,疣仍每星期出在新位。但 Dr Ho 說仍未能控制,但另方面見舊位沒有問題,說有進展,我很擔心,但又沒有甚麼可做,很擔心如 Dr Ho 都不能控制病情,有誰可幫 ...
唔好灰心.,試下問下15樓醫生可唔可以做冷凍時重手小小.,(危險性係冷凍太久.,皮膚會壞死)另外我以前係其他醫生打針電灼後有淋藥水.,你徵詢醫生睇下有無藥水淋下細佬

Black  Sarena ,就算你遲了才開始治療,進展也很快,但是我的就是很細點,但就停不了,我很後恨開始時看不到這網址,去了另外一個專科看了 2 次,第一次只用藥水,第2次只是觀察,否則一開始找 Dr Ho ,可能已控制。

你試下去海邊遊水

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-8 13:21 發表
Black  Sarena ,就算你遲了才開始治療,進展也很快,但是我的就是很細點,但就停不了,我很後恨開始時看不到這網址,去了另外一個專科看了 2 次,第一次只用藥水,第2次只是觀察,否則一開始找 Dr Ho ,可能已控制。 ...
你試下去海邊遊水.,海水有鹽份.,可能有幫助

但是我平時工作很忙碌,朝早8時起床,晚上8時多放工,和太太在街吃完晚飯回家已約 10時,睡覺已12時,我又是很少運動的人,我已想早上早點起床跑步。

相關搜索目錄: 運動

買包粗鹽加水.,用個大桶浸身拉

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-8 13:56 發表
但是我平時工作很忙碌,朝早8時起床,晚上8時多放工,和太太在街吃完晚飯回家已約 10時,睡覺已12時,我又是很少運動的人,我已想早上早點起床跑步。
買包粗鹽加水.,用個大桶浸身拉...........

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-8 13:21 發表
Black  Sarena ,就算你遲了才開始治療,進展也很快,但是我的就是很細點,但就停不了,我很後恨開始時看不到這網址,去了另外一個專科看了 2 次,第一次只用藥水,第2次只是觀察,否則一開始找 Dr Ho ,可能已控制。 ...
無計, 你野開左.
唯有同佢鬥快.
佢一出即刻整走佢.
其實跟本lee個病係好撚煩.

佢不會死人, 但會野到其他人個下先煩.
我中左個時都不知, 幾個月後(至少4個月, 可能成半年)先去睇醫生.
不去睇醫生佢都無大粒到, 一茶藥水第一次脫左.
之後發到大粒過豆豉.
再茶藥水都無用...
我好彩係咁耐無野開第二度.
返發都係舊位.
我記得我發得最勁係過年個陣.
去拜年餐餐又暴飲暴食, 又飲酒.
又賭錢賭通宵...
賭錢個陣d二手煙又勁.
係上左來, 去完15/F.
聽d師兄講日日要夠睡, 不煙不酒.
少肉多菜多飲水先開始好.
不好只係依靠15/F, 自已平日keep好d.
效果真係會好好多.
頭3個月係最難捱, 預左返發會好過d.
錢係一定洗得多. 我睇咁耐都睇左成$30000.
上15/F幾個月只係用左$6000左右
不好覺得好貴, 睇條"撚"lee科你預左貴.
睇lee科來講15/F真係算平加有用.
我之前睇個個, 無用仲要勁貴.
六日藥無冷凍都一定過千.
後尾我比15/F睇之前個個開d藥,

15/F話佢只係開左d維他命同消炎藥比我...
仲要拖証, 又話冷凍,laser不好.
死都不幫你整.
一拖拖你2個月.
頭3個月係好辛苦, 精神同金錢上.
只要捱過, 之後會輕鬆好多.
學師兄咁講無錢, 借都要借來醫.
不醫好不洗諗結婚生仔.

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-8 06:12 發表

無計, 你野開左.
唯有同佢鬥快.
佢一出即刻整走佢.
其實跟本lee個病係好撚煩.
佢不會死人, 但會野到其他人個下先煩.
我中左個時都不知, 幾個月後(至少4個月, 可能成半年)先去睇醫生.
不去睇醫生佢都無大 ...
BLACK_SARENA講得非常岩, 我就係咁, 以為都唔係, 就又攪到下一個TOPIC, 因為真係情天霹靂, 外面好翻咁耐見下面尿度有D損左唔緊要, 以為普通發炎, 拖左3個幾月無去睇,  點知今日得閒去睇後..................

各位兄弟, 之前個個都話有左依個病想自殺, 咁我係咪要連續跳樓一百次都唔得, 我既心情一定無人能及, 之前所有我的舊戰友全部都已經消失, 現在只有我一個人係依個3年零5個月作戰, 聽DR HO講我既狀況, 真係3年零8個月比對抗日軍重要長, 而且自己已經30幾了, 即係差不多判左自己唔洗生BB了, 再加上日上生活既唔開心真係唔知點講, 所以所有兄弟唔洗灰心, 依度一定有我戰底, 如果要死既先問過我.

講翻正題, 估唔到今日去DR HO度發現原來外面無哂事, 反而裡面尿度口既真係有疣, 而且已經生到好裡面和發炎, DR HO講話最難攪就係依個, 一定要好長時間, 都唔知係咪天要玩我, 外面好翻哂到裡面, 點解!!!!!!!!!!!點解只有我一個死剩種!!!!!!!!!!! 我都唔知我做錯左乜, 無人會明白我既心情.

不過DR HO好好, 因為我下面龜頭由細到大有粒瘤佢都幫我整埋, 而且今次冷凍所需時間好長, 要噴到好裡面, 個種感覺真係好冷形容, 所以今次費用要HKD1300.00, 不過真係值, 佢真係好細心同好好人, 不過真係咁攪咩計劃同錢都無了…………

我也覺奇怪,為何不開始治療時,反而沒有增多或變化,但一開始治療,便不停在其他地方生出來。

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-12-8 14:22 發表
各位兄弟, 之前個個都話有左依個病想自殺, 咁我係咪要連續跳樓一百次都唔得, 我既心情一定無人能及, 之前所有我的舊戰友全部都已經消失, 現在只有我一個人係依個3年零5個月作戰, 聽DR HO講我既狀況, 真係3年零8個月比 ...
Stanley:
無法啦, 比心機啦.
加油呀.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-12-8 14:22 發表
各位兄弟, 之前個個都話有左依個病想自殺, 咁我係咪要連續跳樓一百次都唔得, 我既心情一定無人能及, 之前所有我的舊戰友全部都已經消失, 現在只有我一個人係依個3年零5個月作戰, 聽DR HO講我既狀況, 真係3年零8個月比 ...
Stanley:
要噴到好裡面, 尿道d肉咁嫩咪痛到pk??
有幾入? 有無打麻醉針?
冷凍之野有咁細塞到咁入咩?
仲有無其他方法?
開刀得不得?

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-8 14:23 發表
我也覺奇怪,為何不開始治療時,反而沒有增多或變化,但一開始治療,便不停在其他地方生出來。
係.
真係不知點解會咁...

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-8 13:08 發表
從發現疣到現在已有 3個月,看了Dr Ho 兩個月,冷凍了 5 次,疣仍每星期出在新位。但 Dr Ho 說仍未能控制,但另方面見舊位沒有問題,說有進展,我很擔心,但又沒有甚麼可做,很擔心如 Dr Ho 都不能控制病情,有誰可幫 ...
既然冷凍對你好似冇乜效, 點解你唔考慮下電灼呢?

引用:
冷凍可以凍埋尿道入面?

引用:
stanley兄,
如果我冇記錯既話, 你之前好似講過想返大陸試下醫, 咁你最後有冇返到?

回復 5891# 的帖子

Stanleysex,我現在也體會你的心態。

30多歲為何不能生 bb 呀,我比你大很多也想可能的話生bb ,之前未有病之,時常多幻想,不想有 bb ,覺得自己沒耐性及怕將來教育,但有病後反而想有 bb ,就覺得只要健康,平淡也是褔!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。