推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-15 18:26 發表

minghin:
剛剛上完去.
真係有呀.
不過呢只係有個印, 未生到出來.
15/F醫生話係好初期.
問我係不係夜睡...
凍左...
都無收我冷凍錢.
開左3M, 收$600.
又加監4個半月.
我都講過.自已多D檢查.
發覺有粒粒就即凍.唔好俾佢野開去.
越快越好.敢就排定隊同疣講拜拜啦~~~

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-15 19:09 發表
你個問題唔細架.,你咪睇緊精神科既.,問下醫生可唔可以停藥拉
我的JJ炎敏感啫,但勃起後回復軟下時還很紅是否正常?
精神科要食半年藥,我食咗兩個月喳!

引用:
原帖由 minghin 於 2008-12-15 19:17 發表

我都講過.自已多D檢查.
發覺有粒粒就即凍.唔好俾佢野開去.
越快越好.敢就排定隊同疣講拜拜啦~~~
仆街...
好似凍不中...
都要脫左個結蕉先再上.

唉, 我做完冷凍甩左, 過兩日上15/f 再check睇下ko左未
頭先同gf交攻課.....用晒condom, 雖然dr ho 話ok, 但我都係好怕

我gf知我生疣....但佢可能唔知個成因, 故我都未有事, 但我叫左佢去做body check, 如果佢check到有事......唉...害左心愛既人....想死
我怕第日佢知我曾出去玩左...又野到佢, 我都唔知點交代

好在驗左aids個d都無事, 但已經好煩同內疚, 故大家(有女朋友個d)都係唔好去玩了.....一定後悔!

已開始日日跑步1小時, 希望加強抵抗力戰勝佢啦!

相關搜索目錄: Body check

買支3m疣定寧比你條女拉.......

引用:
原帖由 reallypoor 於 2008-12-15 22:42 發表
唉, 我做完冷凍甩左, 過兩日上15/f 再check睇下ko左未
頭先同gf交攻課.....用晒condom, 雖然dr ho 話ok, 但我都係好怕

我gf知我生疣....但佢可能唔知個成因, 故我都未有事, 但我叫左佢去做body check, 如果佢che ...
買支3m疣定寧比你條女拉.......會醫得好架

去藥房買支自助冷涷嘖劑補飛

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-15 22:36 發表

仆街...
好似凍不中...
都要脫左個結蕉先再上.

引用:
原帖由 reallypoor 於 2008-12-15 22:42 發表

我gf知我生疣....但佢可能唔知個成因, 故我都未有事, 但我叫左佢去做body check, 如果佢che ...
你剛甩又即做...
忍下啦...
真係好易野到架.

你都好勁, 我耐無跑.
跑得3個字到...
己日日跑, 跑左一星期.

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-15 22:55 發表
中左用3m整不死架.
3m係冷凍/laser完, 防止返發用.

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-15 22:59 發表
無用架...
過多3日睇下點.
無計, 真係不掂既話...
星期五再上去(醫生放假前).

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-15 22:55 發表
叻仔兄, 真係唔好隨便用更加唔好教人用呀, 用量唔準反而好易弄傷其他冇事的地方, 萬一d疣有多個一患部, 未清晒咁又比3m那損d位, 一有損口就中招. 最好先防後治, 防-用消炎膏查好附近d位, 唔會傷皮膚的又可以防止疣再感染其他地方. 治就當然找醫生啦, 冷凍或電灼清晒先. 如真要用3m, 最好是細細粒初起的, 及確定只有一個位置.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-15 22:36 發表

仆街...
好似凍不中...
都要脫左個結蕉先再上.
BLACK_SARENA 兄, 你是不是warts 番發? 沒見你話有事都有好幾個月啦, 係咪呢掛身體差左? 祝身體健康

我 7,8 月時d疣發作最勁, 果時 j 脛冠位中左跟住去dr 度醫, 然後忍不住又去左按摩推油打jj , 諗住又唔係開大安全d, 點知之後3幾日大比那即刻出左成4粒疣, 3大一細, 原來係按摩時個技師d手指甲太利, 或按摩時磨擦整損左比那, 咁就野到了, 去dr 度佢睇完重話我係行路多磨擦損 , 冷凍完叫我盡量查消炎膏去果d位預防. 大家小心損口呀! 另外dr 會視個人的皮膚質而定開3m, 所以3m唔係人人合用.

3m係比realpoor條女預防疣用架

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-12-16 09:41 發表

叻仔兄, 真係唔好隨便用更加唔好教人用呀, 用量唔準反而好易弄傷其他冇事的地方, 萬一d疣有多個一患部, 未清晒咁又比3m那損d位, 一有損口就中招. 最好先防後治, 防-用消炎膏查好附近d位, 唔會傷皮膚的又可以防止 ...
3m係比realpoor條女預防疣用架.,

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-16 10:00 發表
3m係比realpoor條女預防疣用架.,
咁就更加唔好啦, 女人如果係陰道入面自己好難查到. 預防是預防番發, 換句話不如說是想用自身免疫力徹底殺死d表層疣毒.

咁而家條仔之前無套做左.,而家疣未好又戴袋做.,

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-12-16 10:21 發表

咁就更加唔好啦, 女人如果係陰道入面自己好難查到. 預防是預防番發, 換句話不如說是想用自身免疫力徹底殺死d表層疣毒.
咁而家條仔之前無套做左.,而家疣未好又戴袋做.,用疣定寧比條女預防疣唔好咩?

回復 6139# 的帖子

Chiyau ,你近況如何,進展好嗎?我認同你的說法,疣未痊癒,不要再有性行為,以免感染別人,3M 不是一定有效除疣,我有小點疣,也不能用3M 除去,因人而已,而且很容易做成新損口。

回復 6128# 的帖子

Black sarena,我第一次冷凍時也有位置漏了,我即打電話給 Dr Ho ,他叫我回診所幫我再冷凍,沒有收錢。

引用:
原帖由 minghin 於 2008-12-15 18:07 發表

呢樣野女人一定唔會包容.
講咗一定九死一生...無錯~
不過唔講又怕害咗佢.
自己决擇啦~~  
我會選擇坦白自己的錯,若她不接受而離我而去也沒辨法

引用:

你gf還去玩!
我寡佬一名就受唔住引誘啫,有gf一定不會出來玩

不過我預咗孤獨終老

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-12-16 10:21 發表

叫女人去做抹片檢查好過亂用藥!

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-15 16:53 發表
盡量拖住唔好交功課住.,多的同老婆去行山.,打球.,等老婆用盡精力.,.........
點拖.............又到X'mas (4日假), 唉

今天打比15F問我個case, 15F話交功課OK, 我又問皮膚傳染, 春袋, 大比位傳染, 佢話男傳比女較難, 但都有機會, 我會自己好好諗

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 G6545 於 2008-12-14 00:51 發表
叻仔, 95555052 兩位兄弟,

其實我E家都係煩緊, 我雖然未有女朋友, 但唔知日後會發生咩事. 可能要一生孤獨......
第一, 醫好先

第二, check 其他野

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-15 18:26 發表

minghin:
剛剛上完去.
真係有呀.
不過呢只係有個印, 未生到出來.
15/F醫生話係好初期.
問我係不係夜睡...
凍左...
都無收我冷凍錢.
開左3M, 收$600.
又加監4個半月.
保重!
唔好灰心

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-16 21:34 發表

第一, 醫好先

第二, check 其他野
我仲了包疹二型, 沒有得醫. 就算日後有女朋友, 我都唔知點交代. 一定不會包容的.

各位兄弟,疱疹二型有咩正狀架??
係點樣先發現到自己仲左招架??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。