推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我老豆好惡的-  咁夜同佢講佢會xxyz我..  我都系聽日自己睇左再打俾我媽好了

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2008-12-18 00:04 發表

同家人講la ~ 我明白係好驚同好難開口~~
但係如果冇經濟能力~一定要搵家人幫手~~
唔好拖~~~你被女朋友野到~~佢地會明白~ 起碼唔係去玩ma!
我十分同意 !!

搵社工做乜?

引用:
原帖由 G6545 於 2008-12-18 00:00 發表

你得14歲. 不如搵社工.
各兄弟有什麼意見?
搵社工做乜?社工唔理呢的野架

飛左佢了-_-可惜俾佢害了.. 我叫佢睇醫生佢話我同佢講笑

引用:
原帖由 siuxd001 於 2008-12-18 00:05 發表
我老豆好惡的-  咁夜同佢講佢會xxyz我..  我都系聽日自己睇左再打俾我媽好了
好的. 明天有什麼情況再上來講講吧.

引用:
原帖由 siuxd001 於 2008-12-18 00:05 發表
但你要記住如果去政府睇~政府會keep你紀錄~第時買保險會有影響~
我覺得最好聽日同你阿媽講~跟住叫佢帶你睇私家仲好~

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-18 00:06 發表
搵社工做乜?社工唔理呢的野架
佢又唔敢同家人講.

私家好貴架啵-_-

聽日我會開口講-_-  我最怕系我媽傷心  激到佢

引用:
原帖由 siuxd001 於 2008-12-18 00:08 發表
聽日我會開口講-_-  我最怕系我媽傷心  激到佢
如果之下發生咩事, 你阿媽仲傷心.

引用:
原帖由 siuxd001 於 2008-12-18 00:08 發表
私家好貴架啵-_-
如果去政府睇~ 呢到兄弟經驗講10個死9個~
有排都唔好 !! 聽你講咁嚴重生咁多 !! 比多少少$睇私家 la!

你都岩既........多謝你地... 我而家吾咁搞下邊  沖涼都吾咁正佢

私家系邊到有!?,,,

引用:
原帖由 siuxd001 於 2008-12-18 00:10 發表
你都岩既........多謝你地... 我而家吾咁搞下邊  沖涼都吾咁正佢
快d睇醫生就得架la.

引用:
原帖由 G6545 於 2008-12-18 00:09 發表

如果之下發生咩事, 你阿媽仲傷心.
唔知點解睇到有個14歲中招....個心好"up" ...... 唉....
你要加油丫知唔知?!

對吾住牙........   我會架喇

引用:
原帖由 siuxd001 於 2008-12-18 00:12 發表
不用對唔住, 依d野大家都唔想.

唉.... 而家好吾知點..  私家系邊到有!?  系咪俾左錢會立即做!?

引用:
原帖由 siuxd001 於 2008-12-18 00:12 發表
記住定o的~~有咩就問la~
同埋得閒上來~傾下近況分享下~人都開心o的~
呢一年你要做多o的運動等個身體好o的 ~ 少肉多菜 ~ 每日要有足夠睡眠 ~

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2008-12-18 00:16 發表

記住定o的~~有咩就問la~
同埋得閒上來~傾下近況分享下~人都開心o的~
呢一年你要做多o的運動等個身體好o的 ~ 少肉多菜 ~ 每日要有足夠睡眠 ~
嗯.,  系咪吾食得煙!?,,,,,,,,,,

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 siuxd001 於 2008-12-18 00:17 發表
嗯.,  系咪吾食得煙!?,,,,,,,,,,
你睇返之前的post, 就知道點樣.

我好想知道邊到有私家醫生贂-_-  街邊果d可以!?

?點解心翁?

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2008-12-18 00:12 發表

唔知點解睇到有個14歲中招....個心好"up" ...... 唉....
要加油丫知唔知?!
??點解心翁?出來行預左要還

資料已經取消...

引用:
原帖由 siuxd001 於 2008-12-18 00:20 發表

我好想知道邊到有私家醫生贂-_-  街邊果d可以!?
資料已經取消

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-18 00:20 發表
??點解心翁?出來行預左要還
你都講得岩....系自己要玩  玩完就要咩!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。