推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-26 21:21 發表

其實今年一月到依家己無出, 但八月沖涼卻中皰疹, 所以好心 UP
即係你d疣已經好得八八九九, 真係唔好再去玩啦...

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-12-27 04:21 發表

我當初天真兼白痴到見到bg 陰唇位生粒好似d"非支"野重意為係佢熱氣生d油滋粒瘡仔 .,...anyway 你要快d帶佢去睇dr啦, 暫停性行為, 因d疣可以帶入去陰道內, 當然要檢查埋入面啦,  冷凍或電灼都可以, 沒有藥膏 ...
佢個婦科醫生話一般佢d病人搽兩三個星期會好, 我會等佢搽埋先, 如果真係唔掂既, 我會帶佢去睇我果個醫生, 不過係男人...
師兄知唔知有邊個女醫生比較好架?

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-23 15:58 發表
Chiyau, 你好,你是用甚麼方法治好冠位的疣,我仍每星期有新生,已在 Dr Ho 看了 2個半月。
Garamon, 我jj 冠共有4個位, 其中一小地方凍一次ok 左, 其他地方比較大粒凍左3次都唔好番發重痕死我, dr 幫我打針電灼完我肛內後再打麻醉電埋jj 冠d位. 其中一地方電了兩次, 到現在都沒問題, 不過d皮可能重係好薄未生番厚, 硬起有時都會少少痛. 你應該要用電灼比較徹底d, 我肛內d疣生到成個圈都係電灼清晒, 起碼3星期之後覆診都沒事, 而家等夠3個月再去check肛內, 我覺得機會係6成ok, 因為重係keep 住有d痕.

我今日終於見左Dr. Ho, 佢真係好NICE. 幫我檢查...尿道口有四粒.
佢叫我做冷凍OR激光, 我選了做後者.佢話會切底D...當然就貴D啦...
打了麻醉針在JJ頭, 痛左一野, 跟住做LASER時全程冇感覺. 五分鐘做完左望望JJ,
腫了,一孖潤腸, 然後開了一星期抗生素藥及藥膏...走時唔記得問要不要覆診....
不過D麻醉藥散了時,小便有少少痛...要自己食止痛藥.醫生冇開到俾,
生在尿口真係麻煩d..佢話應該我女朋友子宮頸有疣才令我生在尿口.
都唔知係我傳給她還是她傳給我? 想問CHING唔知小便同沖涼對傷口有冇影響呢?
搽藥膏時係咪用綿花捧呢?

引用:
原帖由 k28keung 於 2008-12-27 16:31 發表
我今日終於見左Dr. Ho, 佢真係好NICE. 幫我檢查...尿道口有四粒.
佢叫我做冷凍OR激光, 我選了做後者.佢話會切底D...當然就貴D啦...
打了麻醉針在JJ頭, 痛左一野, 跟住做LASER時全程冇感覺. 五分鐘做完左望望JJ,
腫 ...
1.我認為邊個惹邊個冇謂深究,唔發生都發生左......女仔通常是自己例行檢查or自己男朋友有事時才知....佢都可能是受害者
2.重點是大家仲愛唔愛對方0者
3.尿口既問題........stanley大哥都講過.......冇得預.......總之唔好亂茶藥膏

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 k28keung 於 2008-12-27 16:31 發表
腫 ...
咁你有冇去玩先?若自己有去玩同女朋友做都唔用套就係你害咗佢

引用:
原帖由 bad-man 於 2008-12-27 04:24 發表

佢個婦科醫生話一般佢d病人搽兩三個星期會好, 我會等佢搽埋先, 如果真係唔掂既, 我會帶佢去睇我果個醫生, 不過係男人...
師兄知唔知有邊個女醫生比較好架?
男醫生有乜問題,最重要是醫得好同唔拖症有醫德

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-12-27 04:42 發表

Garamon, 我jj 冠共有4個位, 其中一小地方凍一次ok 左, 其他地方比較大粒凍左3次都唔好番發重痕死我, dr 幫我打針電灼完我肛內後再打麻醉電埋jj 冠d位. 其中一地方電了兩次, 到現在都沒問題, 不過d皮可能重係好薄 ...
其實乜野原因會生到肛內,真係唔明?

引用:
腫 ...
我都係有生o係尿道口~~~你係返我o的post 就知~
我之前唔小心整損左尿道口(要整開佢先睇到) ~ 所以一定唔可以有損口~如果唔係好容易會野到~
同埋尿道口唔好查咁多~如果查得多損左~就會野到~
不過我尿道口用冷凍的~~凍完超痛...由其係柯尿o個時..痛到入心入肺.....

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-28 00:59 發表

其實乜野原因會生到肛內,真係唔明?
1) 搞基
2) 推油野到
3) 用毛巾抹完前面再抹後面

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-28 00:57 發表

男醫生有乜問題,最重要是醫得好同唔拖症有醫德
係佢唔想俾男醫生睇

引用:
原帖由 bad-man 於 2008-12-28 02:37 發表

係佢唔想俾男醫生睇
記得以前d舊post好似有介紹過女醫生,你試吓找尋!

我最慘就是玩都未玩過咁就被女友傳左俾我呀.
佢依家check到係hpv  6 and 11.
我問佢死都唔認. 哎! ching 你地都叫做happy過.
我就真係中左獎都唔知咩事.

hpv 會天生嗎? 醫生說一定經性行為傳染的.
哎.發生這件事後.我諗要同女友分開了.

引用:
原帖由 k28keung 於 2008-12-28 13:27 發表
你咁攪到我打消識女朋友o既諗頭,怕好像你咁正經女仔都有病!
唔通識親想做前都叫個女仔check晒有冇性病先咩

佢傳俾你是整定o既 天啊!

引用:
原帖由 k28keung 於 2008-12-28 13:27 發表
點解? 因為你認為佢出去偷食??

我跟她一起一年半. 我絕冇出去玩過. 之前也沒有.如果她一早有hpv,
我一早便會發了出來. 應該是近呢半年出事.
我也打消識女朋友了. 對女孩有陰影.
就算識到一世要用condom. 哎!

今天是做完laser第二日, jj 已經冇咁痛了. 現在早晚要吃藥和搽藥膏.
希望細佬早日康復. 不過心寧上既傷害要等一段很長很長時間才能康復.

引用:
原帖由 k28keung 於 2008-12-28 20:40 發表
我跟她一起一年半. 我絕冇出去玩過. 之前也沒有.如果她一早有hpv,
我一早便會發了出來. 應該是近呢半年出事.
我也打消識女朋友了. 對女孩有陰影.
就算識到一世要用condom. 哎!
但我睇過兩個醫生都話椰仔可潛伏超過一年...

引用:
原帖由 bad-man 於 2008-12-28 20:51 發表

但我睇過兩個醫生都話椰仔可潛伏超過一年...
正常黎講…可以話一世添…佢唔發出黎你都唔知

我女友(今年21歲)之前的男友.他們大家都是初戀情人,,,,
加上分開了半年才跟我一起,所以......
咁我呢一世都要用condom同女友做. 冇得即興.....
有時係浴室突然想做.....又要去拿domdom....哎

有家計會婚前檢查架

前檢查
引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-28 17:26 發表

有家計會婚前檢查架

有家計會婚前檢查架

前檢查
引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-28 17:26 發表

有家計會婚前檢查架

點樣同個新識女友說去家計會檢查呢?
未做前點講呀..???
eg: 我想同你發生關係 , 因你太索了, 我受不了. 你想嗎?
但唔係依家. 要一齊去check check 先. 睇下大家健唔健康先.

就算d疣完全好返..係咪要觀察一年半,
如冇復發才可以口交和唔用domdom?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。