推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 mando 於 2011-2-17 22:34 發表
我朋友問我一個問題,我想請教各c hing. 他和前女友互相擁抱,繼而互相手淫,他手指有接及女仔私處,而且抽插幾下,發現好多陰液,他指甲尖旁好可能小傷口,但他也不確定,有否機會染上性病,如有最大可能是咩?
沒可能有性病, 叫你朋友放心.

所有性病都是性交, 口交, 或肛交得來.

接吻, 手淫不可能有性病.

新年快樂呀各位!

我好耐冇上過黎啦, 諗番起我應該超過左1年冇出過, 不過近日發現到舊痕附近有一點好似黑左少少, 雖然直覺上覺得80%都唔會係, 但由於我計劃今年年尾結婚, 所以都諗住呢兩日上去搵搵Dr. Ho當覆診, 希望冇事啦...

各位兄弟都唔好放棄呀...

相關搜索目錄: 結婚

醫療短波
口交成為口腔癌元凶                                        2011年02月22日                               

年輕人愛口交,相信是近年口腔癌個案激增的元凶。美國研究人員指, 1974年至 2007年間口腔癌個案增加 2.25倍,當中感染人類乳頭瘤病毒( HPV)引發的個案更超越吸煙,成為最主要的致病原因。新增的患者
以年輕男士為主,研究顯示,性伴侶數目越多,因口交而感染 HPV病毒的風險越高,罹患口腔癌的機率也提升。癌症
專家建議青少年注射可預防多種 HPV病毒的子宮頸癌疫苗。

引用:
原帖由 candycandy 於 2011-2-22 14:14 發表
醫療短波
口交成為口腔癌元凶                                        2011年02月22日                                

年輕人愛口交,相信是近年口腔癌個案激增的元凶。美國研究人員指, 1974年至 2007年間口腔癌個案增加 2.25倍,當中感染 ...
謝謝報告!   所以口交也要用套.

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-2-12 13:12 發表

dr 都話你無事,就唔好諗啦,離開呢度,去過新生活~~~~
離開左呢一度, 咪又少一個師兄係度撐場?

又九個月了, 捱多三個月就可以consider自己好番掛.

各位師兄 ,有冇人有 DR HO 聯絡資料
岩岩驗左衣原體 1/320

各位師兄好 我已預約了明天 dr.ho(護士說一天內只有一個時間冇預約...佢真係幾忙的dr.)看到你們的故事我好感同身受 我是在本年1月尾光顧1樓1,沒有戴套口交手淫,全程冇性交(這是我第一沒戴套口交)
有2月12號時 ,陰莖勃起有點痛(只是好輕微的不能說痛,應叫不舒服感) ,小便頻密了2倍
到了13號忍不住去了x光化驗所驗了 梅毒 愛滋病 疱疹 2型 ,衣原體,尿常規
結果是衣原體 1/320 ,感染了 ,囉完報告個腦一片空白 在街上行行土走走 2個鐘都唔知去左邊 ,
個腦只諗住唔好害到屋企人, 我死我賤
回家後在浴室沖了1個鐘涼 ,好無助好驚 第2日詳細檢查陰部 見到陰囊近比隙位有個毛孔旁生左粒肉粒
呢2晚夜晚原全都訓唔到 ,番到公司對住客都口窒窒,集中唔到精神
昨晚上到呢個論壇 ,睇到各位分享醫療過程,睇左百幾頁之後,見到各位成功康復 ,令我好似搵到指南針一樣不再迷失....
我已確實患上衣原體 及好可能中了 花毒
我明天要見dr.行刑了,希望好色下場換來的不是死刑............... 重玩環保吹既師兄....回頭是岸...

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-2-23 17:12 發表 又九個月了, 捱多三個月就可以consider自己好番掛.
睇晒師兄既分享 ,好配服師兄既勇氣
加油

引用:
原帖由 strange 於 2011-2-22 23:04 發表 謝謝報告!   所以口交也要用套.
以前我唔信
聽朋友講成日玩都冇事....宜家後悔已太遲了

宜家大約2個月無覆發...但最近見到自己碌野舊位生左粒野咁好似,唔安心去左搵dr ho睇睇,睇完之後佢話唔係...跟住無凍到佢就走左了...有冇人試過比dr檢查過但check錯左??就算宜家dr ho講完...我都唔安樂咁

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-2-24 20:53 發表
各位師兄好 我已預約了明天 dr.ho(護士說一天內只有一個時間冇預約...佢真係幾忙的dr.)看到你們的故事我好感同身受 我是在本年1月尾光顧1樓1,沒有戴套口交手淫,全程冇性交(這是我第一沒戴套口交)
有2月12號時 ,陰莖 ...
我之前女朋友都試過有衣原体, 好似唔係太難醫, 師兄無需過份憂心

回復 12298# 的帖子

Thank you c-hing

引用:
原帖由 bad-man 於 2011-2-24 23:42 發表 我之前女朋友都試過有衣原体, 好似唔係太難醫, 師兄無需過份憂心
師兄 多謝晒你關心 ,我後生時食過幾多抗生素(醫暗倉) ,希望d細菌唔會有抗藥啦
我最擔心係肉粒 ,岩岩重追緊個女仔(未有關係)....,都唔知應唔應該繼續害人....
果d地方我真係以後都唔會去了....

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-2-25 09:03 發表

師兄 多謝晒你關心 ,我後生時食過幾多抗生素(醫暗倉) ,希望d細菌唔會有抗藥啦
我最擔心係肉粒 ,岩岩重追緊個女仔(未有關係)....,都唔知應唔應該繼續害人....
果d地方我真係以後都唔會去了....
証實左d肉粒係花??

睇見都驚,吾好去滾!

引用:
原帖由 bad-man 於 2011-2-25 10:34 發表 証實左d肉粒係花??
hi師兄
約了下午 食完飯去見dr. ho
宜家好忐忑不安..........

我都知你呢一刻係好緊張, 呢度個個都有過呢一個經驗.

但驚都係無用, 聽左醫生講乜之後, 快D去醫好佢啦.

師兄, 衣原體唔係好難醫, 食抗生素會醫得番好.

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-2-24 20:53 發表
花好似唔會生係個春袋度架喎. 多數生係包皮, 系帶, 尿道口, 同肛門. 問左醫生係乜先啦.

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-2-24 20:55 發表

睇晒師兄既分享 ,好配服師兄既勇氣
加油
大家支持大家而已, 中招後, 醫果時真係好孤獨同難過.

引用:
原帖由 hime123 於 2011-2-24 21:17 發表
宜家大約2個月無覆發...但最近見到自己碌野舊位生左粒野咁好似,唔安心去左搵dr ho睇睇,睇完之後佢話唔係...跟住無凍到佢就走左了...有冇人試過比dr檢查過但check錯左??就算宜家dr ho講完...我都唔安樂咁
據我所知,DR HO 好少會CHECK 錯.

所以你吾駛驚.

引用:
吾駛太擔心, 衣原體有得醫.
最緊要記得口交要用套.

引用:
原帖由 hime123 於 2011-2-24 21:17 發表
Y 你上到去唔凍埋呢?如果係舊位都有機會係咖,我試過好多時上到去都唔知係唔係,又似線體,dr 都唔係好肯定
我都會叫佢凍埋,因有時0岩0岩出,真係好難分,凍埋最好~

引用:
原帖由 strange 於 2011-2-25 23:13 發表 吾駛太擔心, 衣原體有得醫.最緊要記得口交要用套.
多謝師兄關心,我最担心都係果粒野....尋日見左dr. 了 ,我講完我d症狀  dr.睇完我份驗血報告 話驗血驗其實分唔出係 感染過 定 感染未好,佢開左一隻抗生素 同消炎藥比我重點了 ,脾隙 果個粒粒 ,dr.說現階段唔似花 ,因為未過潛服期,未有咁快出同埋唔係硬身 ,旦因為我一向有上一樓一按摩9成重會口交(有戴套) ,從來冇陰道交 再對上一次應已到潛服期,所以都可能有機會 ,下星期覆診時再睇睇有冇變化重有2個病我未過潛服就去驗左 ,等埋3個月後要一次再驗過 多謝呢到既師兄關心 同dr.ho細心既解答(我真係煩左佢好耐) ,你地是我唯一可以傾訴呢個病 既對象多謝你地 如果岩岩中招既人睇到呢個post我有2個提醒1)唔好去正苦社會位生科睇2)唔好去工x會x光化驗 到驗 ,佢地d阿嬸態度,抽血時都好似知我係愛之咁....又黑面又命令.....我未證實有性病已比岐視,(雖然我真係有.....)我都消費者我都有比正價架....

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-2-25 23:58 發表

Y 你上到去唔凍埋呢?如果係舊位都有機會係咖,我試過好多時上到去都唔知係唔係,又似線體,dr 都唔係好肯定
我都會叫佢凍埋,因有時0岩0岩出,真係好難分,凍埋最好~
因為唔想有傷口又要避女朋友1個星期....加上dr ho話你個d唔係,你可以放心咁答...我就無凍到啦...但宜家又驚佢睇錯

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。