推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-3-8 14:28 發表 師兄唔好過料比人啊, 小心自己都比人BAN埋.去社會衛生科啦, 如果真係搵唔到呢一個私家醫生的話.
多謝提醒
將心比己我都知道佢心急既心情....真係一時忍唔住

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-3-8 15:29 發表

多謝提醒
將心比己我都知道佢心急既心情....真係一時忍唔住
我都明白佢既心情, 但怕好心做左壞事, 連自己都無得上來呢.
我都提過好多次話邊度已經有果位醫生既資料啦, 但好多一上來就要料, 問完一走無回頭.
佢如果有坐九巴, 應該可以攞到料啦, 唉.

引用:
原帖由 HELPCCY 於 2011-3-8 00:30 發表
有冇朋友可以話我知DR HO 地址,電話,同收費呀
我2星期之北上打jj
最近發現 JJ 有粒好細粒o既野,好驚呀
你如果淨係打JJ, 應該無可能瀨嘢的.

引用:
原帖由 strange 於 2011-3-8 19:56 發表

你如果淨係打JJ, 應該無可能瀨嘢的.
可能舖係張床條毛巾唔多乾淨, 勸樓主快D睇下先, 如果係花, 一粒會變一堆架.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-3-8 21:42 發表 可能舖係張床條毛巾唔多乾淨, 勸樓主快D睇下先, 如果係花, 一粒會變一堆架.
冇__錯, 如果真係太神經質既人...(好似我)
幾百蚊換來得覺好訓...抵啦....
話時話又就快到覆診日了.......

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-3-8 06:30 發表

朝朝AM730都有兩個大陸廣告上去醫性病既, 果位師兄係唔係國內五毛?
係呀我都見過730既廣告, 老實講信咪去下囉, 但係忠告一句安全d都係係香港啦, 唔係手尾或時間更長時就..................

相關搜索目錄: 廣告

更新一下先  ,經過左12日既療程之後 食左十日橙尿藥 同 ZINNAT之後
睪丸仍然都係微痛的只能說有小小改善 仍然右面比左邊大1/3粒,行路都唔可以行太快 ,所有運動全部不能做 ,射左一次精係淺黃色既.........

想玩環保吹既師兄 ,埋黎睇下囉

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-3-10 09:59 發表
更新一下先  ,經過左12日既療程之後 食左十日橙尿藥 同 ZINNAT之後
睪丸仍然都係微痛的只能說有小小改善 仍然右面比左邊大1/3粒,行路都唔可以行太快 ,所有運動全部不能做 ,射左一次精係淺黃色既.........

想玩環 ...
祝你早日康復!

我曾經有一段時間, 都曾經試過多次環保吹, 好彩無嘢到.

但卻因為開大, 中了菜花, ........經過成一年才好.

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 strange 於 2011-3-14 00:13 發表 祝你早日康復!我曾經有一段時間, 都曾經試過多次環保吹, 好彩無嘢到.但卻因為開大, 中了菜花, ........經過成一年才好.
多謝你師兄  ,  師兄有冇計總共醫左幾多錢 ?

之前聽朋友講點玩點玩....成q日心思思去玩.........結果第一次就出事........

重有d病未過空窗.......同埋尋日又發現個口有個捐口,重要等2個月........

近日學左跛既人行路方法 ,比較唔會咁痛 ,之前如果行太快 下腹會好痛...行行下要休息...

星期六覆診dr.講冇左上次咁腫 ,轉左第2隻止痛消炎藥比我 ,佢星期六真係多好病人下...

我約左2點2 ,等到我2點9先睇到....... 下次都係約星期一好了

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-3-14 09:03 發表

之前聽朋友講點玩點玩....成q日心思思去玩.........結果第一次就出事........

重有d病未過空窗.......同埋尋日又發現個口有個捐口,重要等2個月........

近日 ...
C-Hing 有沒有問過doctor 可不可以打飛機呀,免影響病情,同時切記
清潔雙手,免有別的細菌入侵

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 kksick 於 2011-3-14 11:42 發表 C-Hing 有沒有問過doctor 可不可以打飛機呀,免影響病情,同時切記清潔雙手,免有別的細菌入侵
多謝師兄關心 & 提醒
唔敢再打了,人生第一次見d精黃到咁....(真係幾似鼻涕)
今次dr.開左9日藥要下星期一先去覆診,講番粒丸

忙既時候唔係好覺痛....一停手, 睇電視睇書佢又開始痛....
希望明天會更好啦

2年無翻發 可以唔帶袋嗎?

咁快就中招點算 等report

引用:
原帖由 TEEOI123 於 2011-3-14 08:04 發表
2年無翻發 可以唔帶袋嗎?
基本上一年唔翻發已經好翻90%, 2年就可以講係好翻哂除左再出去玩另計啦, 如果同安全既伴侶就應該無問題

引用:
原帖由 kksick 於 2011-3-14 03:42 發表

C-Hing 有沒有問過doctor 可不可以打飛機呀,免影響病情,同時切記
清潔雙手,免有別的細菌入侵
條女隻手有菌或毛巾等唔清潔既都有可能令翻發機會高既

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-3-14 09:03 發表

近日 ...
我D菜花, 前後看過兩個私家醫生, 做過多次冷凍治療.
第一個姓區醫生,收得很貴, 一次冷凍治療連藥膏收兩千二百元.
第二個係DR HO, 收得平得多, 一次冷凍治療連藥膏收一千左右.  有時收兩百, 有時甚至吾收.
因我同時有JJ 發炎( 環保吹的惡果), 也同時要搽藥吃抗生素.
連化驗費,一年內用了三萬元醫療費左右.

引用:
原帖由 strange 於 2011-3-14 22:49 發表 我D菜花, 前後看過兩個私家醫生, 做過多次冷凍治療.第一個姓區醫生,收得很貴, 一次冷凍治療連藥膏收兩千二百元.第二個係DR HO, 收得平得多, 一次冷凍治療連藥膏收一千左右.  有時收兩百, 有時甚至吾收.因我 ...
哇塞, 第一個醫生都收得幾溶 , 定係dr.ho 收得平 ?
我暫時睇左每次650到 ,覆診一星期一次 覆左4次 ,希望睇埋下個月會攪掂啦
我d 狗友個個都話玩環保吹冇事....宜家我就認證左 ,一次就出事了........
真係話時話好彩得呢個論壇.....我當時找醫生第一個想法係....旺角中心 /社會位生科 ...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-3-14 21:49 發表 條女隻手有菌或毛巾等唔清潔既都有可能令翻發機會高既
多謝師兄提醒

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-3-14 21:47 發表

基本上一年唔翻發已經好翻90%, 2年就可以講係好翻哂除左再出去玩另計啦, 如果同安全既伴侶就應該無問題
2年多了, 但都有d怕...

引用:
原帖由 strange 於 2011-3-14 14:49 發表

我D菜花, 前後看過兩個私家醫生, 做過多次冷凍治療.
第一個姓區醫生,收得很貴, 一次冷凍治療連藥膏收兩千二百元.
第二個係DR HO, 收得平得多, 一次冷凍治療連藥膏收一千左右.  有時收兩百, 有時甚至吾收.
因我 ...
所以我total: 5年多睇左你估幾錢同埋有幾down無人能及

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。