推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 chingfuilau 於 2011-4-6 16:35 發表
係呢..如果有淋病之後仲同GF搞既..會唔會令到佢有椰菜花嫁
唔會lor,會唔會係你 gf 個ex 有野?

引用:
原帖由 熊貓 於 2011-4-5 22:56 發表

Stanley兄, 正常兄弟姊妹一開始都係驚到死, 尤其等空窗期, 真係渡日如年, 我呢幾個月都好少寫嘢, 因為工作都好忙, 不過我有上嚟睇, 自從前年九月中有皰(第一次)係右邊毛髮位, 上年7月(第二次)係左邊 ...
如果係我寧願有台癣好過,起碼唔會傳俾人,我諗皰病毒係入左神經,所以會周圍發

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-4-6 19:27 發表

如果係我寧願有台癣好過,起碼唔會傳俾人,我諗皰病毒係入左神經,所以會周圍發
師兄, 據我所知皰同花都會入左神經

引用:
原帖由 candycandy 於 2011-4-3 11:20 發表

加油啊!!!等你好消息!!!
恭喜師兄, 如果醫生話過無乜問題, 應該可以的, 我都等你既好消息.

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-4-4 23:55 發表

STANLEY兄,其實呢6年黎你番發得多唔多?太約有幾多次,我自己就唔怕,係驚第時要生bb,傳俾人ja><
我都擔心.

想問下各位師兄, 如果生花係肛門係唔係會好痕同會摸到一粒一粒鞋鞋地野咁?

我之前醫前面條J, 凍左之後第二日, 心理壓力太大, 走去同醫生講屎忽好痕, 驚有花, 佢話, 無事喎, 白比診金. 去到睇尾二三次(覆診)果時, 醫生話想睇一睇肛門, 佢又話無事. 我自己可能心理壓力, 間中屎忽痕, 但摸落又唔覺有野, 好煩, 可能一日比蛇咬, 十年怕草繩. 想去政府比佢睇下, 話晒唔洗錢.

雖然自己係度都成第十一個月了, 亦都係度知道花如果一年至年半唔出都可以叫做好番, 而自己醫生都話一年唔發都可以叫做好番既, 因為自身免疫力會打贏D病毒. 啱啱仲睇到有師兄話Dr. Ho講佢可以生小朋友, 可以帶來一個喜訊比我地呢班師弟.   但有時, 好矛盾, 有D香港既非牟利機構, 係網頁介紹STD時寫話HPV一中左, 就終身有呢隻病毒的, 你地覺唔覺得好似有少少矛盾?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-4-8 01:57 發表
想問下各位師兄, 如果生花係肛門係唔係會好痕同會摸到一粒一粒鞋鞋地野咁?

我之前醫前面條J, 凍左之後第二日, 心理壓力太大, 走去同醫生講屎忽好痕, 驚有花, 佢話, 無事喎, 白比診金. 去到睇尾二三次(覆診)果時,  ...
病毒數量太少,便變得沒有影響力,所以有說可能是被免疫系統抑制,或被清理。

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-4-8 01:57 發表

我之前醫前面條J, 凍左之後第二日, 心理壓力太大, 走去同醫生講屎忽好痕, 驚有花, 佢話, 無事喎, 白比診金. 去到睇尾二三次(覆診)果時,  ...
我認為除了比錢睇醫生,佢賺你錢外會睇你的後門,邊有邊個免費真系細心睇你後門有無花仔!

正常人都有時屎忽痕,你又無摸到野睇勿鬼啊 到有發現先睇吧!花又吾會立即死人

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-3-28 21:56 發表

正常一定係會係1-2年內好既, 同我同期6年前或後期2-3年前既兄弟已經全部失蹤, 可想而知.

過d兄弟加加埋埋起碼幾百個, 咁幾百分之一既我係唯一最耐姐, 好似我咁黑仔既係依個post度暫時見唔到囉, 所以放心啦
其實我想問,你六年了反複反發,但你六年裡有時都有同老婆做,其實你老婆有無中了?

引用:

其實睇外國d 報告講,d 病毒係得番好小,傳染唔到 or 發唔到出黎,另外我都相信人體本身就係有好多病毒,

特別係無割包皮特別易積聚,好多人都接鐲過hpv,如果唔係點會有咁多女人會有由hpv 引起的癌前病變.只係有d人唔好彩發出黎,有d俾身體清除左

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-4-8 20:25 發表

其實睇外國d 報告講,d 病毒係得番好小,傳染唔到 or 發唔到出黎,另外我都相信人體本身就係有好多病毒,

特別係無割包皮特別易積聚,好多人都接鐲過hpv,如果唔係點會有咁多女人會有由hpv 引起的癌前病變.只係有d人唔 ...
T哥, 好耐無見 , 我就係其中一個無割包皮的人.

引用:
原帖由 man002 於 2011-4-8 16:59 發表

我認為除了比錢睇醫生,佢賺你錢外會睇你的後門,邊有邊個免費真系細心睇你後門有無花仔!

正常人都有時屎忽痕,你又無摸到野睇勿鬼啊 到有發現先睇吧!花又吾會立即死人
一係睇油麻地, 唔使錢.

更新一下先

上個星期因為肺炎入左廠後 ,睪丸後面d線體 好似有比較唔舒服 同谷
即刻死左去睇 dr.ho ,dr,說線體要比較耐先可以清得到 ,希望明天會更好 ,
唔知呢到有冇師兄有過 慢性附睪炎 呢 ?

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-4-11 08:59 發表
更新一下先

上個星期因為肺炎入左廠後 ,睪丸後面d線體 好似有比較唔舒服 同谷
即刻死左去睇 dr.ho ,dr,說線體要比較耐先可以清得到 ,希望明天會更好 ,
唔知呢到有冇師兄有過 慢性附睪炎 呢 ?
不用太驚,我2年前曾在中環名醫集中的地方看一個有經驗的泌尿專科醫生,他說現在網上的人時常說甚麼慢前、睪丸有病等,是誇大了、不容易有這些病,就算我說曾出疣,他為我檢查時也沒有戴手套,只是事後洗手,不當甚麼。

引用:
原帖由 garamon 於 2011-4-11 11:25 發表 不用太驚,我2年前曾在中環名醫集中的地方看一個有經驗的泌尿專科醫生,他說現在網上的人時常說甚麼慢前、睪丸有病等,是誇大了、不容易有這些病,就算我說曾出疣,他為我檢查時也沒有戴手套,只是事後洗手,不當甚 ...
師兄你好,

因為我真係睇住粒野 由細到腫 ,跟住消腫........
再轉為d腺體 ,精囊果d腫 .... 由開始到現在都1個半月了
日常忙既時間真係唔會點覺 ,旦一得閒 ,做運動時 佢的確會提醒你 佢發緊炎....

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 garamon 於 2011-4-11 11:25 發表
不用太驚,我2年前曾在中環名醫集中的地方看一個有經驗的泌尿專科醫生,他說現在網上的人時常說甚麼慢前、睪丸有病等,是誇大了、不容易有這些病,就算我說曾出疣,他為我檢查時也沒有戴手套,只是事後洗手,不當甚 ...
係唔係梳中間界果個前Legco議員?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-4-11 17:33 發表

係唔係梳中間界果個前Legco議員?
不是,但都是有經驗的資深醫生,年齡都頗大,曾經幫朋友的父親做前列腺手術。

引用:
原帖由 garamon 於 2011-4-11 17:46 發表
不是,但都是有經驗的資深醫生,年齡都頗大,曾經幫朋友的父親做前列腺手術。
其實泌尿科醫生識唔識醫花, 淋, etc...

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-4-12 00:16 發表

其實泌尿科醫生識唔識醫花, 淋, etc...
有認識,但建議你找回皮膚科醫生。

hello~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-4-4 15:55 發表

STANLEY兄,其實呢6年黎你番發得多唔多?太約有幾多次,我自己就唔怕,係驚第時要生bb,傳俾人ja><
我暫時應該好翻1年左右啦, 6年前係頭8個月用藥水既, 不停翻發, 第9個月好翻, 點知再過8個月又發翻出黎, 所以都話藥水係唔夠深入既, 之後找了dr ho冷凍左再半年左右就ok, 點知唔知又過了1年半載左右又係尿道位有, 但係可能一早有, 我唔知係黎, 醫尿道位最勁, 一年多才醫好, 所以加加埋埋成5年先無再出, 而家無出1年左右, 希望keep住啦.

引用:
原帖由 熊貓 於 2011-4-5 14:56 發表

Stanley兄, 正常兄弟姊妹一開始都係驚到死, 尤其等空窗期, 真係渡日如年, 我呢幾個月都好少寫嘢, 因為工作都好忙, 不過我有上嚟睇, 自從前年九月中有皰(第一次)係右邊毛髮位, 上年7月(第二次)係左邊 ...
放心啦依6年既post有d有皰再加依原體既都好翻哂唔見人, 而且你都唔係第一個, 其他既兄弟都好翻哂, 或者你可以試一下之前有好多都係食埋d靈芝包子等, 再多做運動咁會對身體好d, 係舊post時曾經好多個都係咁, 而且都有d效用, 好多都好翻唔見人, 所以你也可試下, 如果伙記兄你睇到都講講翻.

引用:
原帖由 man002 於 2011-4-8 09:02 發表

其實我想問,你六年了反複反發,但你六年裡有時都有同老婆做,其實你老婆有無中了?
我全部都有用套既應該就無

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2011-4-12 22:12 發表
hello~~~~~~~~~~~~
HI,NEW MAN 兄,最近點ar???

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-4-13 00:05 發表

放心啦依6年既post有d有皰再加依原體既都好翻哂唔見人, 而且你都唔係第一個, 其他既兄弟都好翻哂, 或者你可以試一下之前有好多都係食埋d靈芝包子等, 再多做運動咁會對身體好d, 係舊post時曾經好多個都係咁, 而 ...
Stanley兄, 係呢版發言既8成以上都係中花多, 好似中皰既兄弟好少係到發言, 之前我都問過以前既師兄打聽情況, 不過有啲人都唔知自已係中一型定二型, 何醫生話一型返發機會比二型低, 所以有個師兄講過幾年都從未返發過, 而我就確診係二型,  係容易返發果隻, 我記得中招我都有去過政府睇, 個男護士都同我講過兩年唔發就叫好返, 而且返發期因時間久了, 相隔越嚟越遠, 唉, 都唔知係咪同花一樣會被自已免疫能力清除

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。