推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 紫亞 於 2011-5-2 23:29 發表

我都係丫, 前半條係正常黑黑地。
後半條係白蝕咁, 自從奶過野以黎一直係咁~
好明顯嗎? 可以影張相POST上來可以嗎?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-5-4 03:42 發表

版主好耐無見, 多d出下黎啦!!

另外兄弟Dr Au都ok既, 之前都有好多兄弟睇過, 另外依度由於太多cd rom所以一早就唔可以係度問醫生資料, 自己搵下啦
小弟自去年開始並不單純睇「性知識」,
而係幫助大版主與其他超級版主管理全個討論區,
小弟一直都有巡場,
有你們這班識途老馬指正新會員盡可能自己找答案,
也同時後互相參與互動,
小弟盡可能不想干預除非情況嚴重。

相關搜索目錄: 性知識

hello 大家好, 我是一個新仔, 依家遇到一d 問題想問下各位師兄, 希望各位可以幫幫手

我係男仔,今年廿幾歲。在大概十日前的假期我跟了一名女性玩one night, 在酒精的驅使下, 我很衝動的沒有用套便做了。在往後的一日, 我發現龜頭上生了一小紅點, 不痛不痕。然後在往後的數天, 龜頭上也多生了數點小紅點, 全部也是不痛不痕。十日以來, 紅點的數量沒有大幅增多, 龜頭也沒有分泌流出, 紅點也不痛不痕, 也沒有異味。

請問有師兄試過類似情況嗎? 現在的我很受困擾, 常常會為此事而分神。

太多問題......謝謝大家解答.

引用:
原帖由 adct 於 2011-5-4 17:26 發表
hello 大家好, 我是一個新仔, 依家遇到一d 問題想問下各位師兄, 希望各位可以幫幫手

我係男仔,今年廿幾歲。在大概十日前的假期我跟了一名女性玩one night, 在酒精的驅使下, 我很衝動的沒有用套便做了。在往後的一 ...
JJ頭出紅點的原因有多個, 依照你的描述,很難判斷你有什麼問題. 應該找個醫生看看.

引用:
原帖由 strange 於 2011-5-4 22:17 發表 JJ頭出紅點的原因有多個, 依照你的描述,很難判斷你有什麼問題. 應該找個醫生看看.
現在紅點又好像消失了....很奇怪

引用:
原帖由 熊貓 於 2011-4-14 23:45 發表

Stanley兄, 係呢版發言既8成以上都係中花多, 好似中皰既兄弟好少係到發言, 之前我都問過以前既師兄打聽情況, 不過有啲人都唔知自已係中一型定二型, 何醫生話一型返發機會比二型低, 所以有個師兄講過幾年都 ...
真係無奈, 呢兩日係袋袋既旁邊LA位有啲"行", 真係比我估中今日見到有幾粒皰皰, 唉, 都成半年又返發, 又要搵何醫生睇睇....h:" />

師兄們, 我半年多了, 仲有d驚會有疣, 請問有沒有初發疣的圖?

引用:
原帖由 熊貓 於 2011-5-5 13:54 發表

真係無奈, 呢兩日係袋袋既旁邊LA位有啲"行", 真係比我估中今日見到有幾粒皰皰, 唉, 都成半年又返發, 又要搵何醫生睇睇....h:" />h:" />
哎...........熊貓兄你既心情我好明白, 2005年到2010年內我完全試過依種feeling, 所以只有講句睇天, 咩都唔關事, 真係運氣好重要!! 加油吧兄弟!!

引用:
原帖由 Maverick 於 2011-5-4 07:14 發表

小弟自去年開始並不單純睇「性知識」,
而係幫助大版主與其他超級版主管理全個討論區,
小弟一直都有巡場,
有你們這班識途老馬指正新會員盡可能自己找答案,
也同時後互相參與互動,
小弟盡可能不想干預除 ...
放心版主一定會一直support u!!!

相關搜索目錄: 性知識

引用:
原帖由 adct 於 2011-5-4 09:26 發表

我係男仔,今年廿幾歲。在大概十日前的假期我跟了一名女性玩one night, 在酒精的驅使下, 我很衝動的沒有用套便做了。在往後的一 ...
紅點就有機會係發炎, 兄弟先去check check好, 唔係遲左check想醫時就煩

哈囉...我想問下有無師兄,,
係肛內或肛邊生過 HPV GA??
如果有大約用左幾時間去治療,,
在治療期間要注意 D 咩野呢??

引用:
原帖由 SUMMERMA 於 2011-5-6 22:35 發表
哈囉...我想問下有無師兄,,
係肛內或肛邊生過 HPV GA??
如果有大約用左幾時間去治療,,
在治療期間要注意 D 咩野呢??
我都想知, 幫推~

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-5-6 02:12 發表

哎...........熊貓兄你既心情我好明白, 2005年到2010年內我完全試過依種feeling, 所以只有講句睇天, 咩都唔關事, 真係運氣好重要!! 加油吧兄弟!!
Stanley兄, 我都由09年9月中, 原發, 10年7月第一次返, 10月第二次返, 到11年現在第三次返......  真係控制唔到幾時

尋日去左睇dr ho 佢話我有龜頭炎,仲驗埋A士同梅毒,不過要星期一先有结果~~
不過如果我要要知我上次4月20日果次滾有無中既就要7月20日~~
唉~~仲有幾個月苦等~我都吾知點好~日日靜係係色驚同喊,一想起父母又喊,我真係好驚中A士吖!!
我真的後悔去滖~~~~~~~~

有無戰友未訓、可以一齊分享下加~~我真係好驚~~~

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-8 00:07 發表
有無戰友未訓、可以一齊分享下加~~我真係好驚~~~
後麥野悔, 做人要為自己負責, 有手有腳中A士, 好過斷手斷腳冇A士, 活在當下啦。。。
有時間番下教會,  心情好d架~

引用:
原帖由 紫亞 於 2011-5-8 00:18 發表

後麥野悔, 做人要為自己負責, 有手有腳中A士, 好過斷手斷腳冇A士, 活在當下啦。。。
有時間番下教會,  心情好d架~
ok  thx!!!我依加等草夠$ 就去dr ho 都做全套檢查!!我最遲下月go.3000应該 ok  la 吾計a士同梅毒@@
  朋友你又咩事吖!不如分享下吖??

你地好
我係女仔...當我發現有花時日日都上黎睇,不過一直唔敢留言
我3月到摸到近肛門位有d 粒粒,頭頭都唔知係咩,都冇理佢
咁岩4月去做婦科檢查順便問下,先知係花...我直頭呆左,先後睇左3個醫生,有d話做冷凍有d 又話搽野得.........

最後而家睇呢個開左wartec 比我用,我搽左3日去覆診,d粒粒已經冇哂
去覆診時醫生話仲有一粒,可能上次自己搽唔到,我抹片測試都係正常~
點解都會生花......醫生幫我check 過子宮頸話冇,不過自己成日照鏡見到d粒粒又覺得好似係咁....醫生又話唔係...日日都好驚...........

問過網友話做冷凍好d,不過而家搽淨幾粒所以想清埋佢先
其實想轉醫生再check 清楚,想睇dr ho 但男醫生我又有d怕...........

我真係唔知點解會生花...........我真係好灰.........而家唔知點好..............
講左比男朋友知,佢話會陪住我,我男朋友係冇生呢d 架....所以仲灰......
同佢而家唔可以sex,見到佢咁好似好慘...........其實用condom 可以嗎~?

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-5-8 16:04 發表
你地好
咁岩4月去做婦科檢查順便問下,先知係花...我直頭呆左,先後睇左3個醫生,有d話做冷凍有d 又 ...
hi hi 你好~~安全套是不可以防花的聽講~~你吾洗怕醜吖~點都去檢查左先!!
你有無撿埋a士吖咁???

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-8 16:43 發表

hi hi 你好~~安全套是不可以防花的聽講~~你吾洗怕醜吖~點都去檢查左先!!
你有無撿埋a士吖咁???
我check 哂所有野架喇..........
唉.........

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-5-8 16:04 發表
你地好
咁岩4月去做婦科檢查順便問下,先知係花...我直頭呆左,先後睇左3個醫生,有d話做冷凍有d 又 ...
花唔會無端端會出, 如果妳剩係同妳男朋友, 咁可能佢本身就有, 總之唔好怕, 快去醫先

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-5-8 18:42 發表

我check 哂所有野架喇..........
唉.........
你都鬆左好多喇咁~~我依加先係過左半過月,仲有排驚!!!!
我有稔過如果7月中左a士會死既、我尼3個月會係咁陪家人!
唆!!今日母親節,我  同媽媽行在成日,夜晚食完反.仲同媽媽係
樓下散步成個中,傾左好多計,啱啱先反左屋企!!!如果中左a士
要死既,我稔我都會無怨無悔!!起碼我都同家人好開心咁過左3
個月~~~~
   祝願天下母親.母親親節快乐~~~@@@

引用:
原帖由 熊貓 於 2011-5-8 19:29 發表

花唔會無端端會出, 如果妳剩係同妳男朋友, 咁可能佢本身就有, 總之唔好怕, 快去醫先
但佢check 過真係冇呀.........

佢隻手之前生過,醫生話可能佢手都會野到我都唔出奇................

不過好複雜......我都唔知點講好....

亦追究唔到,希望快d好返就好了~~

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-8 21:33 發表

唆!!今日母親節,我  同媽媽行在成日,夜晚食完反.仲同媽媽係
樓下散步成個中,傾左好多計,ࢋ ...
唔好咁諗住先啦~~如果今次冇事,你仲會唔會出去玩呀~?

其實我而家都好驚好耐都唔好返,都唔知點

因為我同男朋友仲plan緊結婚,好驚有影響.........因為我好想生bb呀.........

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-8 21:33 發表

樓下散步成個中,傾左好多計,ࢋ ...
認驚係好事, 我地個個都經歷過, so far  中A既機會會好低, 你宜家都係有龜頭炎, 都無我地中花中皰煩, 唔駛咁擔心, 你好快醫好, 大家受過教訓都至少學識珍惜身邊既人同事

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。