推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

还真有这么多人讨论啊

回復 14671# 的帖子

貓兄,大家都係收心養性啦!講真中招代價太大了!希望你都病程穩定,健健康康,加油ching!

加油 會無事 祝你早日康復 以後要小心d

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-3-1 02:21 發表

最慘係好返少少又差返好多
你好!我同你情況一樣,不過我係10月中到而家,

我之前睇政府,貪check唔駛錢,政府話種咗菌,無嘢。。。

仲有睇咗兩個私家 黃綠,同一個點都話無事的醫生

睇泥我都係跟你地一齊上15樓。。。再check
睇咗咁耐,都無好過 。。。

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-3-3 23:20 發表
唉…飲大左都唔係好得!諗住條女唔係雞,俾左自己借口除套,甘就一世啦!ding兄諗住幾時去15/f?
過多一兩個禮拜, 希望過埋D潛伏期, 驗血驗埋梅毒.......

回復 14677# 的帖子

希望你平安過關!無事就唔好再玩啦!

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-3-4 15:08 發表 希望你平安過關!無事就唔好再玩啦!
你起初係點發現?

引用:
原帖由 fing9 於 2012-3-4 02:51 發表 你好!我同你情況一樣,不過我係10月中到而家,我之前睇政府,貪check唔駛錢,政府話種咗菌,無嘢。。。仲有睇咗兩個私家 黃綠,同一個點都話無事的醫生睇泥我都係跟你地一齊上 ...
你係非淋or包皮炎?紅,腫,尿道口紅腫,有分秘,痛?

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-3-4 15:39 發表
你係非淋or包皮炎?紅,腫,尿道口紅腫,有分秘,痛?
我去政府驗話咩事都無,又話同我種咗菌,連炎都無

但紅,腫,尿道口紅腫痛,而家連屎眼都唔舒服。。。

都唔知咩事,見三個醫生,查咗好多嘢都係咁,

上網睇下有無人同我一樣,先知有呢個地方

真的

師兄有無種菌呢??

引用:
原帖由 fing9 於 2012-3-5 02:53 發表 我去政府驗話咩事都無,又話同我種咗菌,連炎都無但紅,腫,尿道口紅腫痛,而家連屎眼都唔舒服。。。都唔知咩事,見三個醫生,查咗好多嘢都係咁, 上網睇下有無人同我一樣,先 ...
yes種菌,無菌 i only紅,腫

今日又去左15/f冷凍,先前果粒疑似唔見左!連dr ho都睇唔到!但另外就見到2粒!唉…先前無用套,而家d疣出得好散,成條野都有機會出,真係好易睇漏眼,我諗真係好kick手T_T

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-3-4 15:08 發表
希望你平安過關!無事就唔好再玩啦!
感謝你

唉....中得呢D野, 心理壓力好大, 有排都冇心情諗個D野........

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-3-5 13:42 發表
今日又去左15/f冷凍,先前果粒疑似唔見左!連dr ho都睇唔到!但另外就見到2粒!唉…先前無用套,而家d疣出得好散,成條野都有機會出,真係好易睇漏眼,我諗真係好kick手T_T
師兄加油, 唔好灰心

搵到幾多殺幾多, 一定會越黎越少直至無晒

其實之前我腳指都中過庶疣, 但自己唔知無理, 到幾大粒下先去15/F, 後尾用燒既清左

回復 14685# 的帖子

多謝ching關心!我都買哂架生反黎,放大鏡,電筒,隔晚check完再搽3m!一出新疣三日內反去冷凍!仲買埋紙底,諗住穩定前都著住紙底先!又介煙,牛,羊,海鮮!不過酒就無介,一,兩星期飲少少!又睇中醫食中葯!日日都有少量運動!做就做到盡!希望快d好!

相關搜索目錄: 運動

回復 14684# 的帖子

ding ching記得上完去check報 告一下,唔好無事就唔上黎

今日上完15樓,攞咗D嘢去種菌,
不過估唔到,價錢,以專科計。。。唔貴
希望快D醫好啦∼∼  

引用:
原帖由 fing9 於 2012-3-7 01:17 發表 今日上完15樓,攞咗D嘢去種菌,不過估唔到,價錢,以專科計。。。唔貴 希望快D醫好啦∼∼  
Dr 話你咩?我又有d 紅點,8個月,我諗唔會係花掛?

回復 14688# 的帖子

fing9 ching加油!早一日醫就早一日好返!唔洗擔心!

引用:
原帖由 fing9 於 2012-3-6 17:17 發表
今日上完15樓,攞咗D嘢去種菌,
不過估唔到,價錢,以專科計。。。唔貴
希望快D醫好啦∼∼  
咁種菌用左幾多錢?

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-3-3 16:20 發表

我唔記得上年幾月返發, 都幾耐下, 依家我都無咩,  最慘個袋袋皮膚病, 成2年幾, 都未完全好, 是好是壞.....可能上天等我唔敢亂嚟, 因為袋袋啲皮膚成日都有啲損
熊貓兄咁而家好翻哂啦應該, 最緊要keep住健康生活應該ok

唉…又有三個地方有新疣啦,應該70%係!冷凍d蕉都未甩,都唔知幾時去睇醫生好!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-3-7 22:53 發表

熊貓兄咁而家好翻哂啦應該, 最緊要keep住健康生活應該ok
Stanley 兄, 多謝晒!  你知皰比花可能仲難搞, 有時JJ附近有咩異樣, 我都好怕係返發, 今日都有啲啲痛, 但暫時未有明顯, 希望KEEP著無嘢啦!

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-3-8 00:26 發表 Stanley 兄, 多謝晒!  你知皰比花可能仲難搞, 有時JJ附近有咩異樣, 我都好怕係返發, 今日都有啲啲痛, 但暫時未有明顯, 希望KEEP著無嘢啦!
熊貓兄:加油!你應該無事嘅!

回復 14695# 的帖子

very interesting topic here.
Get well soon,bro.

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-3-7 01:27 發表

Dr 話你咩?我又有d 紅點,8個月,我諗唔會係花掛?
E生話:可能係念珠菌。。。但有抗藥性,要種下先知,

好番可能要半年或以上。。。

仲有,E生教我睇花花,花花係硬身,

花可以有8到9個月,佢講嫁。

你個情況有都有過,查下藥膏,我估會消失

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。