推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 14846# 的帖子

依家努力緊!!~你都要加油

引用:
原帖由 gun621 於 2012-4-12 17:17 發表
Hello ching! I am new here...I think I also have warts and require treatment....I have read the prevous posts...

It would be great if stanleysex ching or other ching can pm me or tellme where I can ...
版規唔可以講, 會band, 不過係頭10頁就有

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-4-12 17:17 發表
stanleysex兄終於見到你!尿道口真係好大單!想請教c兄有無計令尿道無甘濕?應該飲多水,多去小便,定還是少飲水去少d?
我醫左年幾先ok, 醫生話我情況特別, 當然係特別黑仔, 佢醫咁耐只有我同另一個人醫一年以上同一個位, dr ho話尿道多水成日濕先容易翻出, 比如果生係肛門更難好, 因為加上又可以生得好入, 好似我之前咁生得好入好入, 攪左咁耐, 同因為尿道開始時無咁易知道睇到, 所以攪成咁, 不過最主要係當時應該搽多左藥膏, 攪到la到應該有d位損左, 變左有傷口就影散開左攪成咁, 所以最好全部用冷涷, 同用醫生比既T字頭藥膏就OK了, 個個醫生都係應該一樣用T字頭既比較多,而尿道口用LASER都有用, 但LASER同冷凍都係差唔多效果, 而LASER貴得來都係無用, 都有機會翻發, 好似我咁, 而且唔可以射到咁入, 冷凍就可以, 所以最好都係用冷凍啦, 小D小便啦盡量, 重有一定唔可以煙酒, 唔係一支都要死, 唔信試下就知, 我差唔多醫左6年, 係全版最黑仔最耐所以基本咩都知, 為健康乜都要介, 介左後就好似7年前班兄弟咁全部唔見哂而家好好咁生活咩都唔記得哂好翻哂了.

引用:
原帖由 candycandy 於 2012-4-13 07:31 發表

stanleysex 兄,,好返晒未啊?
終於好翻咩啦, 你BB點呀?

引用:
原帖由 gun621 於 2012-4-13 06:14 發表
Thank you dart ching. I will check agaiin

I also want to know the name of Dr Tam...please tell me...many thanks
你講既係黃埔既DR TAM?? 如果你唔怕比人寸同好似我咁開唔好個頭攪左6年既就去吧. 醫生最緊要係醫德!!

回復 14850# 的帖子

stanley多謝你回覆!但我無T字頭葯膏喎!醫生開左止痛消炎葯俾我!我煙我介左,但酒間中有飲!唉…有時應酬無計!

特登為咗呢個post join 呢個forum...
估唔到大家都係睇 dr. ho...

三月頭發現出事... 最初唔係好sure 咩事,去中環睇咗個外科醫生
佢話係「花」…跟手話幫我做全身麻醉+電灼,驚到我仆街
後尾有朋友叫我睇 dr. ho
pro 好多,檢查都清楚好多… 不過情況真係有d嚴重
最後都要入醫院做電灼

其實痛真係唔算得係咩野…就算傷口分泌血水好Q煩,我都忍過去
但係嗰種「以後唔知點算」嘅擔心同負能量,仲有自責 先攞命
又唔夠膽死同屋企人同身邊朋友講,淨係得三四個信得過嘅朋友知… 屈到更加病

dr ho 放假之前去咗覆診,喺15/f 做左電灼follow -up..
而家傷口好返,但今晚發現好似仲有兩粒仔…頂 真係好火滾 好唔開心…
好嬲自己,好嬲搞到我病果個人
唉,過多個星期又要搵 dr ho...

戒酒,我諗為咗身體好都走唔甩
戒玩,我都唔知…e期冇哂心機,但第時好返之後都唔知點…
返工又好忙好攰,成日都收勁夜,免疫力好明顯變差
勁感冒,對個病唔止冇幫助,仲可能惡化咗 搞到佢不斷開花
我都明要有樂觀心情先會早d好返,但係真係覺得自己好失敗好錯囉
都莫講話等到六月時要驗血喇...

回復 14854# 的帖子

afterwards兄,有時又唔好太灰!講真個病雖然好困擾,但都經已成事實,都要諗辦法搞!諗d自己可生以做既野先!做番好自己生活習慣先!多d自我檢查,有就即去做冷凍,呢段時期,有新疣就預左,早一日發現早一曰醫就早一曰好!祝你早曰康復!

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2012-4-5 13:02 發表 jonny 兄, 都成9個月, 好番晒未呀?
包皮炎好得95%,但包皮生佐2粒野。唉似酒來or 疣。上次去玩都九個半月前

回復 14856# 的帖子

johny兄,醫生點講你兩粒野,如果係疣就快d搞,唔好俾佢野開!

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-4-14 13:30 發表 johny兄,醫生點講你兩粒野,如果係疣就快d搞,唔好俾佢野開!
末去睇,上個月睇dr 話都穩陣8個應該唔會生

DARY兄 你一般冷凍左 幾耐會好返!!~

回復 14859# 的帖子

一般一星期好翻!但今次尿道口幾日都重有血!

係呢,大家一般隔幾耐會發病?(出花)我最後一次環保吹係2月頭,到而家4月中touch wood未有花(上星期五上15\f,證實冇花)
醫生話中招機會細,是真的嗎?

Dary兄,你十一月廿五號玩完,1月中發現有花?

回復 14862# 的帖子

係啊,25/11飲大左同個女仔ons,跟住無搞過野,一月中見到有花!本來都唔記得日子,後尾記得當時用visa開房,睇反月結單就肯定係25/11

Thanks for  ur info. 即係2個月都冇就已經出花?會唔會係再上一次惹的?
Sorry問你好多問題,因為我想知一般幾耐會出花(雖然官方潛伏期為2星期至8個月)

回復 14864# 的帖子

如果再上一次就應該6,7月時啦!我諗無甘耐掛!

回復 14864# 的帖子

正常一定唔洗過8個月嫁啦 3個月內無就無 8個月已經係好保守 係有D人玩完唔誠實講姐 話係上年既事!!~所以臨床咪有8個月 我覺得3個月內有就有 無就無 我都係2個月發左出黎

回復 14866# 的帖子

mybaby兄,唔知今日做咩心情好差......唉…想飲反鑊甘!

引用:
原帖由 mybaby899 於 2012-4-15 23:42 發表 正常一定唔洗過8個月嫁啦 3個月內無就無 8個月已經係好保守 係有D人玩完唔誠實講姐 話係上年既事!!~所以臨床咪有8個月 我覺得3個月內有就有 無就無 我都係2個月發左出黎
Dr 講...............?

回復 14867# 的帖子

唔好飲 一飲就前功盡廢 好返有排你飲啦 你咁辛苦行到呢步!!~我仲灰過你 血都未夠期驗

回復 14868# 的帖子

我回PETER兄姐 唔係回你呀...

回復 14869# 的帖子

夠期就去關懷愛滋check la,即知架!

引用:
原帖由 mybaby899 於 2012-4-16 18:10 發表 我回PETER兄姐 唔係回你呀...
我知,不過我想知係咪dr講

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。