推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

近來有一些兄弟e-mail/pm給我,問我醫生資料,其實我希望所有兄弟可以看完醫生後,寫一個報告等我們知道情況,可惜我不可以要求別人做什麼,因cd-rom是這裡的規矩。

deleted due to suspected 誹謗.

nokipias
絕對是呀,香港很多醫生也是好的。謝謝你寫醫生報告給我們知道。

有人氣,但好似回覆下降,怎麼辦?

兄弟們, 求救v_v, 我女朋友昨天說她膀胱近右邊有點"抽筋"的痛.. 什麼來的很驚呀.. 大哥們, 有看過的女醫生介紹嗎? 其實上 2 個月她已經曾經檢查過, 只是少少發炎, 但沒有問題,.. 但我現在真的很擔心呀.. 請問大家幫幫忙... 所以希望可以找到一些可信 像 dr.ho 的女醫生替她檢查一下,. 謝謝各位。

而已她在第一次檢查後, 我已經跟他保持距離了。應該不會傳到給她吧><|| 不會連 kiss 都會嗎.. 唉. 那就慘啦.. 勁擔心中..><||

kk79 :
之前幾頁post了

TONY1你好,
小弟陰毛位置發現小粒, 而龜頭就有好似warts兄相中既黑點,
之前睇左個所謂皮膚科既只係比左d皮膚炎藥同抗生素我, 食完成個禮拜藥都無好轉.......
希望你可以pm我 dr. ho 詳細地址!萬分感激....

ding
皮膚科醫生多數開皮膚炎藥同抗生素,你看那個醫生?

想問有無 dr. ho 的地址

KERORO_07
已pm了你

TONY

化驗報告出左, 有菌- 金黃葡萄球菌, 要食完藥再驗, 不過巳好了好多, 要再跟進.

Thank you very much

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-4-25 01:22 發表
ding
皮膚科醫生多數開皮膚炎藥同抗生素,你看那個醫生?
睇普通診所個d, 今日經過再睇清楚發覺真係只有皮膚科文憑.....

未有收到dr.ho地址...希望tony兄可以盡快pm....我已經六神無主....
另:請pm埋開診時間, 再次感謝....

引用:
原帖由 kenneth82 於 2007-4-25 15:13 發表
TONY

化驗報告出左, 有菌- 金黃葡萄球菌, 要食完藥再驗, 不過巳好了好多, 要再跟進.
你驗尿定精

想問各位你地去玩完,之後隔幾多個月就有疣出現,明顯嗎.
比各兄弟參考

點驗精呀~`去廁所打飛機?????

是用棉花棍在尿道口取分泌物去種菌, .不是尿或精.

是用棉花棍在尿道口取分泌物去種菌, .不是尿或精.

回復 #16 stanleysex 的帖子

没意思看看看看看看看看看

俄而俄而俄而额                             111111111111111111

19650225,暴暴
請不要搞事,如你認為這題目是無聊,可以不入來。

引用:
原帖由 nokipias 於 2007-4-18 00:56 發表
好開心可以搵到呢個帖, 我比個病攪到好辛苦好想發洩一下...

我今年24歲, 兩年前第一次出去玩, 到而家兩年幾, 個病仍然未好, 病徵有小便痛, 睪丸痛, 睪丸兩邊的位置痛, 會陰部痛...等. 睇過幾個醫生, 先後話我前 ...
nokipias兄:

我同你的situation有o的似,重差你小小....

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2007-4-26 06:07 發表

nokipias兄:

我同你的situation有o的似,重差你小小....
你有乜事?睇左醫生未呀?

首先非常感謝tony1兄提供的資料, dr. ho 話係「珍珠疣」,用左冷凍法, 同比左d約我搽, 兩個星期後再覆疹....

另外想講一下,自從小弟發現中左野後,情緒真係好低落,好彩係互聯網比我搵到呢個topic﹝仲係從舊topic搵到過黎﹞
係眾多既回覆中,看到很多朋友的互相支持, 實在非常安慰!
但同時也看見有幾位人兄留了一些令人難堪的說話......
我想說,沒錯,我明白這種病是我疚由自取的,但我宜家唯一可以做既盡快去尋求正確的治療....
如果能以一死以謝天下, 我是死不足惜的, 要明白我不為自己也必須為家人而活下去,
人生自古誰無死?但這一刻我相信應該去面對先至係負責任既做法......
去玩岩唔岩我唔想係道德層面去爭拗,但係個過程中自問無對其他人做成傷害,今日我亦得到左報應.
你地可以隨時企係道德高地去指責其他人,但呢個世界有冇可能個個都可以做到聖人咁?
面對疾病既威脅,應該係醫學上研究解決既方法比較實際同適當.....

最後要係呢度多謝dr. ho 既悉心治療, 佢友善細心既態度, 實在係一位不可多得既好醫生!
亦多謝呢度d兄弟既互相支持, 希望大家繼續努力!千祈唔好放棄!
祝大家都能早日康復!

ding
謝謝你

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。