推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

BALABALA
醫生說只要一段時間沒有復發.就算生小朋友也沒有問題.你又知唔知道?是否需要我引述醫生的說話?

今天看電視.有一位女皮膚科專科醫生好似幾好.又是叫DR. HO.是DR.TINNY HO

引用:
原帖由 BALABALA 於 2007-6-2 02:07 發表
你會傳染給佢..............!
咁就大獲啦佢攪左你老婆所以先咁問, 麻煩你轉告比阿嫂知啦唔該哂.

引用:
原帖由 gunel 於 2007-5-31 09:17 發表

不過話時話...我d病徵好古怪...朝早起身就冇分沁既...不過第一次小便之後就開始有分沁...尿道口成日都有小小透明野...夜晚就冇ga la...所以我其實仲係好擔心...
其實我的情況同你一樣, 驗dna兩次都話無衣,支原體. 我想問各師兄有乜辨法係最準.

謝謝

引用:
原帖由 jackylai 於 2007-6-6 13:33 發表

其實我的情況同你一樣, 驗dna兩次都話無衣,支原體. 我想問各師兄有乜辨法係最準.

謝謝
我食完dr ho d藥好左d...希望真係得感冒菌only la...
不過真係好怪...係政府話我發炎之前...我完全冇野ga...係食緊政府d藥時先開始有分沁...冇理由食緊藥d病徵先黎掛...
我驚d菌去左前列腺or睪丸ar...所以打算驗埋

開頭中招時我用政府比我既cream搽龜頭炎,搽左之後超那,重差左又用左0.01秒睇完話我冇事其實有genital warts........真係多得佢唔少

初次見面

我27/4發病、在右陰囊生了一粒(到9/6為止未有新)、29/5去左睇醫生、做左冷凍同攞左驗
2/6知道結果、是花花,由果日起咁多日都冇覺訓........好辛苦
又成日有少少痕就驚又生出來........
身邊冇一個人可以同佢講講呢件事...
試過睇政府社會衛生科、冷漠同串預左
最大獲係﹕佢話你用疣定寧我地係唔會同你醫
不過都算、預左

喺呢度有少少野問
1.如果用皂液查先患處、再用d泡洗陰部其他地方會唔會野埋過去?
2.唔計快、疣定寧是否有效?

祝各位早日康復!!

唉.......咁唯有再等三個月睇醫生睇下有冇事
各位bro努力...不過唔知我仲推唔捱到

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-6-9 21:44 發表
我27/4發病、在右陰囊生了一粒(到9/6為止未有新)、29/5去左睇醫生、做左冷凍同攞左驗
2/6知道結果、是花花,由果日起咁多日都冇覺訓........好辛苦
又成日有少少痕就驚又生出來........
身邊冇一個人可以 ...
粒野咩色,幾大粒,(做左冷凍同攞左驗,),做左冷凍先割下來驗,做左冷凍都死左d病毒,驗到咩,收左幾錢,只驗顯微鏡?有冇做PCR分型先,會唔會比人呃,睇左那個dr,我好有經驗,可再問我or other borther

龜頭出紅點,yesterday開始覺得龜頭有點"行",一睇見到龜頭有紅點!! 再回想,這幾天又冇打機機又冇m!!點解會生野呢??
最近一次都係星期1同女女ml,但過了那麼多日才生野??有冇ching 可以解答??

david6212hk
紅點可能是念珠菌,又可能是其他.看了醫生未?

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-6-10 09:50 發表
唉.......咁唯有再等三個月睇醫生睇下有冇事
各位bro努力...不過唔知我仲推唔捱到
唔好等喇,去做凍療搞掂左d椰仔先,起碼唔好惹到周圍地方先!如果你覺得你而家個醫生麻麻,呢度d師兄會介紹另外d比你!
我早幾個星期去左Dr.ho度搞椰仔 (冷凍),而家好得7788,希望keep住唔復發喇!重有,其實椰仔唔係乜大件事黎,只不過晒時間同埋要改一下生活習慣姐,唔好比自己咁大心理壓力!

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-6-10 13:46 發表

粒野咩色,幾大粒,(做左冷凍同攞左驗,),做左冷凍先割下來驗,做左冷凍都死左d病毒,驗到咩,收左幾錢,只驗顯微鏡?有冇做PCR分型先,會唔會比人呃,睇左那個dr,我好有經驗,可再問我or other bo ...
dr.lau的。得一粒在右陰囊近脾罅.....佢話叫顯微鏡化驗(類似)....切+化驗$2000.....後來去左政府.....佢地話dr.lau睇過都冇錯.....所以都係話有花花

引用:
原帖由 alzao 於 2007-6-10 22:17 發表

唔好等喇,去做凍療搞掂左d椰仔先,起碼唔好惹到周圍地方先!如果你覺得你而家個醫生麻麻,呢度d師兄會介紹另外d比你!
我早幾個星期去左Dr.ho度搞椰仔 (冷凍),而家好得7788,希望keep住唔復發喇!重有,其 ...
多謝各位大大關心......其實得一粒...切左暫時叫做未見......我唸住有冇都好、下個月頭睇多一次大家話好果個....

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-6-10 13:46 發表

粒野咩色,幾大粒,(做左冷凍同攞左驗,),做左冷凍先割下來驗,做左冷凍都死左d病毒,驗到咩,收左幾錢,只驗顯微鏡?有冇做PCR分型先,會唔會比人呃,睇左那個dr,我好有經驗,可再問我or other bo ...
補充﹕粒野得一粒、是白 / 肉色、大頭針頭咁大、外表光滑、大力按都唔痛、不過條底褲邊磨到左右郁有少少刺痛

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-6-10 21:18 發表
david6212hk
紅點可能是念珠菌,又可能是其他.看了醫生未?
未呀!!ching!!有d驚!都唔知咩事!!念珠菌係咩來??性病or what??
通常係由咩行經得來這菌呢??係唔係我清潔細老時唔夠清潔??嚴重的嗎??
如果see doctor應該在where睇好呢??

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-6-11 00:11 發表

dr.lau的。得一粒在右陰囊近脾罅.....佢話叫顯微鏡化驗(類似)....切+化驗$2000.....後來去左政府.....佢地話dr.lau睇過都冇錯.....所以都係話有花花
dr.lau即係誰,係咪冷凍左先切出來,你成日嫖嗎

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-6-11 20:25 發表

dr.lau即係誰,係咪冷凍左先切出來,你成日嫖嗎
就係唔係.....基本上隨自己條女之外既人都未掂過......基本上如果女朋友識得唔耐一定帶套....
同埋原來幫我係要俾你串....咁你由得我死

小肥t
香港註冊皮膚科專科醫生有2位姓LAU.是劉禮英嗎?

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-6-11 23:55 發表

就係唔係.....基本上隨自己條女之外既人都未掂過......基本上如果女朋友識得唔耐一定帶套....
唔唔明点解feel到我串你,我冇咁意思,只想知你做完幾耐先發出來

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-6-12 18:30 發表
小肥t
香港註冊皮膚科專科醫生有2位姓LAU.是劉禮英嗎?
是啊......佢話性病疣任何一種都是冇得根治...只有在有病徵時「收割」、就算過了所謂潛伏期也只是機會少d,不代表冇

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-6-12 20:54 發表

唔唔明点解feel到我串你,我冇咁意思,只想知你做完幾耐先發出來
sorry...早前語氣重左、覆你果陣先係天台行番落0黎
如果計最後果次做.....是24/5
而家大粒突出來就是27/5見到果粒(割左)、但而家春袋有d生在毛囊週圍白色的、似油脂粒(同平時普通果d冇咩分別)、觀察左3-4日都大到....唔知需唔需要睇?

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-6-12 23:01 發表

是啊......佢話性病疣任何一種都是冇得根治...只有在有病徵時「收割」、就算過了所謂潛伏期也只是機會少d,不代表冇
我現在也是看劉禮英

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-6-12 23:07 發表

sorry...早前語氣重左、覆你果陣先係天台行番落0黎
如果計最後果次做.....是24/5
而家大粒突出來就是27/5見到果粒(割左)、但而家春袋有d生在毛囊週圍白色的、似油脂粒(同平時普通果d冇咩分別)、觀察左3-4日都 ...
劉禮英 好嗎,以前睇過一次收700,你係咪噴左冷凍先切出來化驗,有冇縫針

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-6-11 23:55 發表

小肥t
想提一提你現任女友識左幾耐,如拍散拖就分手好dd,因可能她也生了入陰道看不到自己都唔知,或比以前bf傳染了也不知,如你地感情好好,就叫佢去婦科做個超薄柏氏抹片+驗HPV DNA最穩陣

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。