推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 #2348 rckb 的帖子

It is called AIDS not ACE bro

回復 #2350 PrintPro 的帖子

sometime i think there are so many bro sink boat, but how many bro can really accept the truth that she is a lui lui? and still keep hold on to her?

I think that their number of infection is a little bit exaggerated.  

What I dont understand is that why some people have it dont have any symptom? No symptom herpes 2?

心情矛盾

小弟約略看過衆位brothers以往嘅討論, 那些醫藥費真係勁貴!
本來重出江湖認為小心點應該無事, 現在愈看愈驚, 真係唔敢去。
但有時睇到啲靚女或4仔之後又會惹起條根, 唉! 真仆街....

回復 #2353 lhmlhm 的帖子

yeah i agreed!  i just go home and hit plane...

stanleysex ,伙記
這版突然熱鬧起來了,有什麼感想?

回復 #2357 Zenden 的帖子

但係依家啲女多數大陸妹, 好似我3個月前上咗件湖南妹咁。
因為以前(10几年前) 唔興帶袋吹蕭, 相信咁樣惹到淋病, 椰菜花,存了陰影,所以近一次剛玩完之後,雖然做足安全措施, 亦不期然在計數:
3-10日無事 - 應該唔會中淋病....
2星期無事 - 應該唔會中椰菜花...
1-2個月無事 - 應該唔會係庖疹, 梅毒啩...
現3個月了, 係時候去油麻地染血check AIDS 及梅毒了..希望無事

其實我當初中招後, 真係決定唔去玩, 可能是給時間沖淡了, 10几年後竟心癢起來。
我想各位兄弟還年輕吧, 我已介中年, 只想玩多一、兩次然後真正收山, 唔通等50歲重叫個20歲囡囡玩咩?

可是現在我真係有退縮之意, 驚再中招並傳染給老婆。
這種心理鬥爭, 要到我這個年紀才體會明白。
(人真是愈老愈好色的。)

小弟有事想問問咁多位巴大
我大約係4個前中過念珠菌龜頭炎
去過何醫生到,睇過兩次症,但一直都未好返
但係我既病徵都唔算嚴重,都只係紅,同埋極小痕
現在因為工作關係,公司極難請假.......
如果,我睇普通科醫生的話,可以嗎??
有無師兄有夜晚都營業既醫生可以介紹??

另外,我龜頭炎一直未能好返,不知道關不關我一直有食煙的關係.......??

Zenden
小弟什麼也不懂,只說一句"去那裡玩,玩什麼囡囡"與中沒有關係.因唔想中只有一個方法100%不去玩.別無他法.

回復 #2364 Tony1 的帖子

dear all

如果真係想好, 真係只有唔去玩,

dear tony

我真係好希望d兄弟快d好

回復 #2365 伙記1 的帖子

dear ihmihm

我d疣係生在penis 底部(condom 保護唔到), 不過, 可以係天意, 自己都玩o左7-8年, 而家結o左婚, 可能暫時都唔會去玩

引用:
原帖由 ensign 於 2007-8-26 03:37 發表
小弟有事想問問咁多位巴大
我大約係4個前中過念珠菌龜頭炎
去過何醫生到,睇過兩次症,但一直都未好返
但係我既病徵都唔算嚴重,都只係紅,同埋極小痕
現在因為工作關係,公司極難請假.......
如果,我睇普通科醫 ...
食煙就一定有關係, 好多醫生睇完都叫我記住唔好食煙飲酒, 由其食煙, 所以盡量減少啦.

你大約係邊頭你可以搵有d夜小小8點收工的, tony之前比大家既醫生網找一下囉, 我之前睇既都8點先收工, Dr Ho我去睇時每次都好用心, 應該就唔會拖你証, 重要係要用時間去面對.

引用:
原帖由 lhmlhm 於 2007-8-25 19:46 發表
但係依家啲女多數大陸妹, 好似我3個月前上咗件湖南妹咁。
因為以前(10几年前) 唔興帶袋吹蕭, 相信咁樣惹到淋病, 椰菜花,存了陰影,所以近一次剛玩完之後,雖然做足安全措施, 亦不期然在計數:
3-10 ...
老實講個個男人都係一樣架啦, 最後都係找藉口, 忍得一時忍唔到一世, 而且年紀開始大, 能上到d好似你話既18,19歲既靚妹, 過種感覺又真係好難形容既, 因為正常邊有可以上到依d或溝到, 只要做足安全, 盡量安全咁已經好好, 有時病唔病除左安全工夫要準備好, 還有運氣都係既.

不過好多謝你既真人真事好翻既例子令到我地好多兄弟振奮, 請問你當時係睇政府的嗎?

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-8-26 13:01 發表

but it is hard to do so
but we can reduce the time of ML with girl, have ore HJ instead of ML
if we wanna ML, we should go to a better sauna as the facilities there are better
Zenden我都係荷蘭迷, 我覺得你排既陳可以叫perfect, 因為年青得來, 再加上前後兩個老既超級龍門和射手, 真係無戒可擊.

回復 #2361 Zenden 的帖子

in my case, i think i got herpes because the PK virus get nito my body thru the bottom part of my JJ.

The only way to avoid STD = Hit plane or be faithful to your gf/wife.

Zenden
小弟的意思是"那有人不知道阿媽是女人"與之前小弟答伙記兄一樣."we should go to a better sauna as the facilities there are better "根本不是預防的方法.當然我都知十個男人九個好色(之前說了N多次)
我只想說還是之前那句"去那裡玩,玩什麼囡囡"與中沒有關係.因唔想中只有一個方法100%不去玩.別無他法."

再說多一次小弟無意得罪,只想說病的問題.很多人包括我自己中後一樣玩,但問題是hj=減低,不是一定.就算全香港最貴那間sauna是否一定可以沒有事.答案沒有人知道.我只是說出不中的方法.

你又知不知道我們這些人=什麼?做野時不用套.但事實不是這樣.

還有"please apply a sick leave and see doctor"一樣="那有人不知道阿媽是女人".

這題目的長壽是我們會用經驗來告訴別人,不是吹水.

回復 #2362 ensign 的帖子

bro ensign, for your own sake, please stop smoking.  And remeber to sleep ealry and good luck

ensign
以我的意見有些龜頭炎很煩,你放幾點?我知道一個皮膚科master的醫生9:00p.m才收工.
如果看何醫生一段時間沒有好轉,好能轉醫生較好.之前兄弟說的dr.lau你可以試一試.
小弟之前為了這病看了5個醫生.用了2-3萬,花了超過7個月才好.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。