推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

ensign
董醫生不需要預約,除非你遲過他收工去

回復 #2398 bigboat 的帖子

hope u will get well soon!

bigboat
當年開題目沒有想過今日還有這麼多人來瀏覽.
stanleysex
我們的題目新+舊合共有超過十萬人次瀏覽.應該創了xocat的紀錄.
支持一下自己.

引用:
原帖由 hcco 於 2007-8-29 02:18 發表
中招最好去睇醫生,不輪輕重,最緊要早口治理,有中過或冇中過都好,千奇唔好係度認屎認屁,始終都唔係光榮事.
一入來就說費話,我相信我們沒有一個人在認屎認屁.難道在說你自己?

小弟直言,請搞事者離開,這題目目的在交流心得,心理,醫生等,如吹水,認大哥,騙post等,請去其他題目,謝謝.

因不知道為什麼近來總是有一,兩個這樣的人/post入來.

引用:
原帖由 hcco 於 2007-8-29 02:18 發表
中招最好去睇醫生,不輪輕重,最緊要早口治理,有中過或冇中過都好,千奇唔好係度認屎認屁,始終都唔係光榮事.
鬼唔知你阿媽係男人咩, 請同無講有咩分別, 始終係唔光榮咁咩叫光榮呀, 好似你咁白痴就叫光榮係唔係, 不過你講得岩, 你既然有病就早去睇醫生啦, 重係度認屎認屁, 唔通人條女做雞係為興趣咩, 更係無錢先出黎做咩, 你估人地想架, 咁唔通你條女屋企無錢出黎做就唔光榮咩, 咁你咪飛q左去囉.

stanleysex
沒有辦法,現在的小朋友是這樣的.可能我們多人看,他入來做大阿哥教訓我們,別人就以為他是大哥大.
但他不知道我們趕過很多人走.

這裡xocat瀏覽人次下降問題就是太多這種人,還有CD-ROM多.
根本很多題目就沒有質,吹水多.

真係再一次多謝哂各位 Brothers 呀!
頭先下午去左睇 Dr. Ho,比 Booking gei 時間早左去,不過唔駛等一分鐘都己經有得睇
呀 Dr. Ho 真係診症診得好細心,會細心聽我講番之前d 野,驗細佬又會用放大鏡睇尿道
入面同埋按壓下睇下睪丸有無發炎。真係難得gei 一個有醫德 gei 醫生。我之前睇果位
真係用肉眼望兩望就算,唔好話粒丸就連個尿道口都無清楚睇過..........

唔係大家之前o係度分享自己gei 事我估我都無可能找到一個咁唔錯gei醫生呀,真係好感謝哂

bigboat
都要看用藥有沒有起作用.我個人就要重藥.有些人重藥反而沒有用.

Tony

錦又係,不過至小我心理上舒服番好多

今次之後真係就算有無女友都唔敢亂出去食啦........

bigboat
我都聽了不少(包括我自己),但願如此.

引用:
原帖由 bigboat 於 2007-8-29 12:23 發表
真係再一次多謝哂各位 Brothers 呀!
頭先下午去左睇 Dr. Ho,比 Booking gei 時間早左去,不過唔駛等一分鐘都己經有得睇
呀 Dr. Ho 真係診症診得好細心,會細心聽我講番之前d 野,驗細佬又會用放大鏡睇尿道
入 ...
同意其他醫生真係無咁細心和態度好的, 真係一個好醫生, 講解得好清楚, 可以叫幫你做埋心理輔導.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-8-28 19:37 發表
bigboat
當年開題目沒有想過今日還有這麼多人來瀏覽.
stanleysex
我們的題目新+舊合共有超過十萬人次瀏覽.應該創了xocat的紀錄.
支持一下自己.
Tony係依2年黎不停接既topic我諗無錯全香港討論區只有這個topic係不停的, 希望繼續幫到各位兄弟啦!!
大哥還有祝你工作順利愉快!! 早d搵到另一半啦!!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-8-29 23:58 發表

同意其他醫生真係無咁細心和態度好的, 真係一個好醫生, 講解得好清楚, 可以叫幫你做埋心理輔導.
stanleysex兄
今日再去Dr Ho 檢查.(因下星期要遠行)
肛門位置有粒疑似粒粒.Dr Ho 真細心.
揸住放大鏡都用近距離檢查肛門.
真係幾佰蚊都唔易賺.
我諗唔係甘多醫生好似佢咁.
雖然花咗幾佰蚊.但真係值得嘅

PrintPro,

Have you ml with your gf now?  Do you feel great pressure?

引用:
原帖由 minghin 於 2007-8-30 16:23 發表

stanleysex兄
真係幾佰蚊都唔易賺.
雖然花咗幾佰蚊.但 ...
去旅行??我下個月都係

回復 #2390 lhmlhm 的帖子

ihmihm

我醫o左2個月左右, 2006年1月初做激光, 2月初做第2次, 3月初在docotor ho 做冷凍, 到而家差唔多年半都無事, 不過有時真係好想去玩

回復 #2391 Tony1 的帖子

dear tony

澳門美女真係好多, 只可惜"往事只能回味"

引用:
原帖由 minghin 於 2007-8-30 16:23 發表

stanleysex兄
真係幾佰蚊都唔易賺.
雖然花咗幾佰蚊.但 ...
千萬要小心護理,生左入面就麻煩.了......

引用:
原帖由 伙記1 於 2007-8-30 13:46 發表
dear tony

澳門美女真係好多, 只可惜"往事只能回味"
當然是的.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-8-29 16:01 發表

Tony係依2年黎不停接既topic我諗無錯全香港討論區只有這個topic係不停的, 希望繼續幫到各位兄弟啦!!
大哥還有祝你工作順利愉快!! 早d搵到另一半啦!!
謝謝你呀!應該沒有.所以我們的題目應該是有價值的.

回復 #2416 suicide 的帖子

yes, but not in these two months.  Cuz our time is not that fit to do such activity.  Did you have outbreak lately?

Yes, early august.  Waiting for the September result

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。