推介:| 寵物店 | 寵物美容 | 寵物攝影 | 寵物用品 | 寵物食品 | 寵物酒店 | 寵物配種 | 犬隻訓練 | 寵物善終 |

發新話題

Pets 寵物討論區 之 無聊點滴站

徒先生愛中華

勞有功為國家

叔安息黃土下

bea uty 送上小黄花

永遠懷念!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

引用:
原帖由 yutauwan 於 2011-1-4 11:39 發表

清8太細喇, d寵物牛牛想住牛頭角千呎豪宅

.
我怕隻牛太肥 .... 牛頭角千呎豪宅都唔夠住呀     ................................!

相關搜索目錄: 寵物

引用:
原帖由 yutauwan 於 2011-1-4 11:44 發表

好得意喎,幾多個月大, 容唔容易清潔, 又可否定時update 啲相   
三歲  .....不用怎樣清潔, 佢自己識去廁所屙 .........    

當然可以定時update 啲相給大家分享啦

先送e 張我的可愛貓貓兔給你

相關搜索目錄: 清潔
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 fighterplane 於 2011-1-4 11:50 發表

真失敗,食飽就瞓

戰機~ 多謝你隻貓貓 ...好可愛 ,
食飽就瞓, 有d似我喎

送番張我隻貓貓兔比你

雖然我唔係點怕凍, 但今日都就快被凍死

今日收到某人pm送上的好歌 (鄭伊健的友情歲月), 很多謝佢, 咁好聽既歌, 我竟然未聽過.......
遲d又叫佢親自唱比我聽

http://www.youtube.com/watch?v=xkZoO3zUupI

總係覺得佢似隻狗

乜唔係老鼠咩?

引用:
原帖由 fighterplane 於 2011-1-7 18:29 發表
乜唔係老鼠咩?
eeeeeeee............你好衰架 !   .......你咪引我笑   

ha~~.... ha~~... 我比你引我笑到肚痛

我屋企養左10隻倉鼠,
都係咁上下樣咋喎。

引用:
原帖由 fighterplane 於 2011-1-7 20:36 發表
我屋企養左10隻倉鼠,
都係咁上下樣咋喎。
eeeeeeeeeee..................邊有咁大隻倉鼠呀!!

你養嗰10隻倉鼠, 係咪好似咁....識入屋關門架.......

http://www.youtube.com/watch?v=DPA75poYLRI

就快凍死左

引用:
原帖由 beautiful 於 2011-1-12 15:59 發表
就快凍死左
真係好凍, 室內得16.5度, 最好妳借隻貓貓兔嚟攬吓  

引用:
原帖由 yutauwan 於 2011-1-12 17:38 發表

真係好凍, 室內得16.5度, 最好妳借隻貓貓兔嚟攬吓  1590101
剛從外面回來, 嘩!!! 出面街凍到隻狗咁 我戴住帽, 手套都好凍 .....救命呀!!! 救命呀!!!

隻貓貓兔我攬緊, 無你份, .....佢週身發熱暖笠笠, 好似攬住個暖水袋咁

最多另外借隻獅子免你攬↓↓.......要收番租架$$$$$$

引用:
原帖由 beautiful 於 2011-1-12 17:58 發表 隻貓貓兔我攬緊, 無你份, .....佢週身發熱暖笠笠, 好似攬住個暖水袋咁

最多另外借隻獅子免你攬↓↓.......要收番租架$$$$$$

有句話 : 越有錢, 越孤寒   

聽講妳尋晚又中馬仔喎, 一埸老友, 打個六折啦   

我呢邊今日係負13度至零度,
凍死左九世。
行出街一陣,己經變左北京冰鮮豬

引用:
原帖由 fighterplane 於 2011-1-13 16:03 發表 我呢邊今日係負13度至零度,凍死左九世。行出街一陣,己經變左北京冰鮮豬
.
Hi, 戰機  

乜而家咁凍架, 不過北京氣候好分明, 唔似香港咁驟寒驟熱   
點都好, 著多件衫  

引用:
原帖由 yutauwan 於 2011-1-13 13:12 發表

有句話 : 越有錢, 越孤寒   

聽講妳尋晚又中馬仔喎, 一埸老友, 打個六折啦   
< 你話 : 越有錢, 越孤寒 >.....如果依照你呢個理論, 你應該係好孤寒...你咁多$$$$$$$$$$$

haha~~有人好勁...成日PM馬仔比我都係會嬴錢,

所以我尋日收左PM直頭買真錢, 真係嬴左有錢收$$$$$$$ ......太好啦...

引用:
原帖由 fighterplane 於 2011-1-13 16:03 發表
我呢邊今日係負13度至零度,
凍死左九世。
行出街一陣,己經變左北京冰鮮豬
唔係掛 ...負13度 .....你已變左一架北京冰鮮戰機

如果我依家响北京.....一定凍死左啦  .. 我依家都凍到成個雪條人咁....

引用:
原帖由 beautiful 於 2011-1-13 23:34 發表 唔係掛 ...負13度 .....你已變左一架北京冰鮮戰機 如果我依家响北京.....一定凍死左啦  .. 我依家都凍到成個雪條人咁....
乜唔係變左一架  隱形戰機殲 20 , 京港兩邊飛咩   

引用:
原帖由 beautiful 於 2011-1-13 23:27 發表 haha~~有人好勁...成日PM馬仔比我都係會嬴錢,
所以我尋日收左PM直頭買真錢, 真係嬴左有錢收$$$$$$$ ......太好啦...
.
弓起, 弓起  
咁妳下次要早d 出 post , 等大家參考吓  

引用:
原帖由 yutauwan 於 2011-1-14 13:03 發表 乜唔係變左一架  隱形戰機殲 20  , 京港兩邊飛咩   
佢果到太大雪, 架機停航, 飛唔到

引用:
原帖由 yutauwan 於 2011-1-14 13:11 發表 .弓起, 弓起  咁妳下次要早d 出 post , 等大家參考吓  
吓!! 咁咪要我較鬧鐘 .......

引用:
原帖由 yutauwan 於 2011-1-14 13:11 發表 .弓起, 弓起  咁妳下次要早d 出 post , 等大家參考吓  
今日又有人PM d 馬仔比我, 我又去買真錢, 真係中晒..又有錢收太好啦....ha~~ ha~~ ha~~ ha~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。