推介:| 寵物店 | 寵物美容 | 寵物攝影 | 寵物用品 | 寵物食品 | 寵物酒店 | 寵物配種 | 犬隻訓練 | 寵物善終 |

119 12345
發新話題

Pets 寵物討論區 之 無聊點滴站

引用:
原帖由 yutauwan 於 2011-2-17 12:56 發表

多謝妳呢首巴黎鐵塔呀   

**** 本內容被作者隱藏 *****
牛牛 送個video比你, 你係咪好鍾意呢d運動

http://www.youtube.com/watch?v=DzIqI5DZO9M

相關搜索目錄: 運動 Video
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 beautiful 於 2011-2-23 23:49 發表 牛牛 送個video比你, 你係咪好鍾意呢d運動 http://www.youtube.com/watch?v=DzIqI5DZO9M
果然知我心意   
短片內的球星叫謝拉特, 常穿4號球衣, 所以花名叫謝老四  
有點奇怪, 國內形容這是打飞碟, 但我們通常把這一飛沖天的動作叫 ... 打 aeroplane  
而打飞碟好似係另有所指   

相關搜索目錄: 球衣 運動 Video

引用:
原帖由 beautiful 於 2011-2-18 00:13 發表
~ ~ ~  beautiful 的新寵物 ~ ~ ~
..
搵番 d 舊相, 以前都曾經養過   

相關搜索目錄: 寵物
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 beautiful 於 2011-2-18 12:13 AM 發表
~ ~ ~  beautiful 的新寵物 ~ ~ ~

...
係咪叫羅栢羅夫司機鼠?

一胎五隻, 食都食窮我,
而家一共十隻, 夾埋食得仲多過我

引用:
原帖由 yutauwan 於 2011-2-25 13:42 發表

搵番 d 舊相, 以前都曾經養過   

多謝老友的靚相分享 ,
做你隻寵物倉鼠真幸福, 俾你養到肥肥白白 又活潑
eeeeeeee......eeeeeee.......睇黎你隻手好滑吓喎  , 一定又係食好多燕窩兼好多女拖

送番首好歌給你  

http://www.youtube.com/watch?v=Qd5TwC5vjqE

引用:
原帖由 fighterplane 於 2011-2-26 20:50 發表

係咪叫羅栢羅夫司機鼠?
對呀!! 你好醒wor.... 係小露寶倉鼠, 都係屬於羅栢羅夫司機鼠..........

http://www.youtube.com/watch?v=Yh07taaGlGw

引用:
原帖由 fighterplane 於 2011-2-26 20:55 發表
一胎五隻, 食都食窮我,
而家一共十隻, 夾埋食得仲多過我
一胎五隻...唔緊要...咁咪唔會食窮你囉

今朝 10:00 至 12:20  xocat 不能登入   
糕!Google 瀏覽器無法連線至 xocat.com
Internet Explorer 無法顯示網頁

剛剛見到公告 :
附件正在修理中 作者: xocatII   起始時間: 2011-2-28   結束時間: 2011-3-2 不便之處,敬請原諒。

而家有些圖仲未看到, youtube 就看到  .... 希望唔會變成死圖喇   

唯有貼無聊笑話   

話說有一日,姓曾兩兄弟同坐直升機巡視香港。

鬍鬚曾說:如果我丟一張一千蚊落去,執到果一個人一定很高興。

凸手曾說:如果我丟十張一百蚊落去,就有十個人很高興了。

飛機師說:如果我丟你兩條蛋散落去,就有7百幾萬人高興了。

相關搜索目錄: 直升機 笑話

testing......testing.........

Xocat 依家好似可以upload圖, 無問題...........

但點解好似唔見哂d廣告gei.......

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 beautiful 於 2011-2-28 05:26 PM 發表
testing......testing.........

Xocat 依家好似可以upload圖, 無問題...........

但點解好似唔見哂d廣告gei.......

對唔住,我剷晒啲廣告,
其實好多廣告都好有用,
好多乜野北京小姐,乜野淘寶網,
又介紹去做網上寫手,
都唔錯,我下次留番俾你

引用:
原帖由 fighterplane 於 2011-3-1 12:11 發表

對唔住,我剷晒啲廣告,
其實好多廣告都好有用,
好多乜野北京小姐,乜野淘寶網,
又介紹去做網上寫手,
都唔錯,我下次留番俾你
我係講比錢Xocat賣廣告果d廣告客戶呀....

無廣告, 無收入來源, 會唔會 ........  

我一向都好衰仔,用大版主介紹既Firefox,
再加一個add-on 叫 AD Block,
乜廣告都過濾晒,
呢度有無廣告我都睇唔到。

引用:
原帖由 yutauwan 於 2011-3-4 13:35 發表 無廣告, 無收入來源, 會唔會 ........  
一早同你講過, 虛則實之, 實則虛之;本來無一物, 何處惹廣告

.

引用:
原帖由 fighterplane 於 2011-3-4 14:04 發表
我一向都好衰仔,用大版主介紹既Firefox,
再加一個add-on 叫 AD Block,
乜廣告都過濾晒,
呢度有無廣告我都睇唔到。
依家才知你上網要求咁高, 好佩服你,

平時上網都無乜廣告要擋, 所以我無set 呢樣野

.................

以下落嚟呢段時間呢   

定會贏得到臺下掌聲   

119 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。