推介:| 寵物店 | 寵物美容 | 寵物攝影 | 寵物用品 | 寵物食品 | 寵物酒店 | 寵物配種 | 犬隻訓練 | 寵物善終 |

發新話題

Pets 寵物討論區 之 無聊點滴站

引用:
原帖由 beautiful 於 2011-1-24 23:58 發表
呢隻馬係上星期响沙田跑出gei第10場 7 號甜醬  

.上星期有隻延續美麗跑第三, 尋日有隻締造美麗跑第一   

引用:
原帖由 beautiful 於 2011-1-31 01:41 發表

haha~~多謝SuckToe老友送的貓貓

吹首歌仔送給我....ths wor......

等我送番首你gei偶像哥哥(Leslie) 的好歌比你 呢首搵左好耐才搵到

http://www.youtube.com/watch?v= ...
RE:[呢首搵左好耐才搵到]

多謝靚靚啊.......

和我一起去沙灘浪漫下吧......

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 yutauwan 於 2011-1-31 12:10 發表

.上星期有隻延續美麗跑第三, 尋日有隻締造美麗跑第一   
兩隻美麗都咁犀利  

呢兩隻係咪戰機在61#所講gei胭脂馬呀
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

引用:
原帖由 SuckToe 於 2011-2-1 14:07 發表

RE:[呢首搵左好耐才搵到]

多謝靚靚啊.......

和我一起去沙灘浪漫下吧......

你唔好成日 咁樣啦-------> " "  , 咁客氣做乜

好!!!  等買左泳衣通知你, 一齊去沙灘浪漫下

點解我入唔到去 "戰機低飛" 果度架

因為戰機言論過激,洩漏國家機密,
已經俾人封左。

襯仲上到youtube, 送多隻桃花馬俾你地
由譚炳文, 狄娜(鳴茜幕後代唱)主演

引用:
原帖由 beautiful 於 2011-2-2 01:09 AM 發表
點解我入唔到去 "戰機低飛" 果度架
因為:   

.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

送俾大家 :

引用:
原帖由 yutauwan 於 2011-2-2 15:04 發表 送俾大家 : 1609448  
多謝老友.....我也祝你兔年發大財, 場場贏大$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

新年去邊到威呀........

引用:
原帖由 beautiful 於 2011-2-4 15:02 發表
多謝老友.....我也祝你兔年發大財, 場場贏大$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

新年去邊到威呀........
多謝妳呀, 果然係幸運來        

今年過年...成日做爛瞓豬   

唔駛妳講, 識做喇   

引用:
原帖由 yutauwan 於 2011-2-5 15:07 發表

多謝妳呀, 果然係幸運來        1611223

今年過年...成日做爛瞓豬   

唔駛妳講, 識做喇   
                     ...
多謝你咁識做,好大封喎$$$$$$$   .......
總覺你係一個好運的男人 .....送首歌比你
我都無乜節日氣氛架 ....假期都係瞓番夠本好d

http://www.youtube.com/watch?v=GFKUFaAU5AI

本帖最近評分記錄
  • yutauwan 體力 +80 利是仔一封 2011-2-5 17:34
  • yutauwan 威望 +80 利是仔一封 2011-2-5 17:34
  • yutauwan 金錢 +80 利是仔一封 2011-2-5 17:34

引用:
原帖由 beautiful 於 2011-2-5 17:18 發表

多謝你咁識做,好大封喎$$$$$$$   .......
總覺你係一個好運的男人 .....送首歌比你
我都無乜節日氣氛架 ....假期都係瞓番夠 ...
可能行年宵時, 買咗個風車, 所以帶來運氣        

再加上妳送的一首歌, 哈 哈   

今年大年初二, 一邊吃晚飯, 一邊在窗口影煙花

死啦!!  影到好肉酸 , 唔識用個相機 ...又唔識影煙花 ...

今次又係影到打仗咁, 有d好似火燭 ....ha ha~  

送首牛牛最喜愛的歌給牛牛

http://www.youtube.com/watch?v=N-RglN65sYQ

引用:
原帖由 beautiful 於 2011-2-9 21:53 發表
今年大年初二, 一邊吃晚飯, 一邊在窗口影煙花
死啦!!  影到好肉酸 , 唔識用個相機 ...又唔識影應采兒 ...
今次又係影到打仗咁, 有d好似火燭 ....ha ha~  
.

剛看回妳舊年的煙花帖, 看得出已進步不少了  

引用:
原帖由 beautiful 於 2011-2-15 00:28 發表
送首牛牛最喜愛的歌給牛牛

http://www.youtube.com/watch?v=N-RglN65sYQ
多謝妳呢首巴黎鐵塔呀   

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 yutauwan 於 2011-2-17 12:56 發表

多謝妳呢首巴黎鐵塔呀   

**** 本內容被作者隱藏 *****
多謝你呢個咁有意義gei video  

原來你係周猩猩o既粉絲

咁再送隻我o既寵物比你欣賞o下啦

相關搜索目錄: 寵物 Video

~ ~ ~  beautiful 的新寵物 ~ ~ ~

相關搜索目錄: 寵物

發現有間銀行19號關左門, 至現在都入唔到去

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 beautiful 於 2011-2-20 18:53 發表
發現有間銀行19號關左門, 至現在都入唔到去
不會是獅子銀行嗎?....是什麼銀行啊

幾時影番輯 " 美女與兔 " 呀   

引用:
原帖由 SuckToe 於 2011-2-21 23:33 發表

不會是獅子銀行嗎?....是什麼銀行啊

ha~ha~多謝你隻獅子好型呀, 唔係獅子銀行呀, 係CEO間銀行

送首你個偶像哥哥 gei 好歌比你吖

http://www.youtube.com/watch?v=dcYAe2mT4ds

引用:
原帖由 yutauwan 於 2011-2-23 13:42 發表
幾時影番輯 " 美女與兔 " 呀   

有......

本帖隱藏的內容需要積分高於 82000 才可瀏覽

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。