推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

最近試過夜更 # 同 @! 都係有波同熱情招呼 !  大家不妨試下 !       
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2007-10-1 16:42 發表
最近試過夜更 # 同 @! 都係有波同熱情招呼 !  大家不妨試下 !       
@! try alrady,,, but # ,what is her body figer
rraayy

引用:
原帖由 c601013 於 2007-9-27 14:42 發表
I tried 81, the service is quite good.  body + tits + oral.
*!我都試過...我自己覺得都係一般..因為佢有好多地方唔算太好..
揼個陣都係一般 但係去到下半part就唔多認真
跟住仲同你講我有好多都唔識 我同佢講話[唔緊要..揼耐咗就熟手啦..]
跟住佢竟然講其實有好多佢都唔會識..所以唔會學
仲話已經同老闆講明咗老闆都知道
所以我自己已經冇再mark*!

today try a middle bg at 5.pm  middle girl...all the service is past,, but a new bg
rraayy

好耐冇去過 吾知*(放完假未呢?

引用:
原帖由 fitman 於 2007-10-3 05:03 發表
好耐冇去過 吾知*(放完假未呢?
I have not got her call yet.
Who has after the public holiday?

請問有冇c兄知道@*去左別處呀,好似唔多見佢反工,呢個囡囡好特別,夜晚會去學英文進修,以前係大陸做酒店職員,清純樣算靚,服務都ok啦,小弟想知佢下落,thx very much

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 kwongchak 於 2007-10-3 13:40 發表
夜晚會去學英文進修
But she actually works in the night shift wor. How  can she go to classes then?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-3 09:11 發表

But she actually works in the night shift wor. How  can she go to classes then?
佢上堂個日會遲返或不返的,S兄有冇做過佢,你地可以以英文交流,不過佢咁講我咁聽,應該不會吹水掛

引用:
原帖由 kwongchak 於 2007-10-3 17:20 發表

佢上堂個日會遲返或不返的,S兄有冇做過佢,你地可以以英文交流,不過佢咁講我咁聽,應該不會吹水掛
Yes, I have tried her once. But honestly, I didn't like her...She checked  SMS messages, ran out suddenly without telling me, had her sweater on all the time (Yes I understand it could be a bit cool, but even vegi girls take off their sweaters soon after they start dupping la..)

引用:
原帖由 c601013 於 2007-9-27 06:42 發表
I tried 81, the service is quite good.  body + tits + oral.
which shift???

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-3 08:12 發表

I have not got her call yet.
Who has after the public holiday?
She should be back at work by today la...cos I missed her call this morning.

(轉貼)近幾次上新興閣搵88號,
經理話佢放假番鰶m下, 但有技師話聽講佢去鰷臚G個場做, 請問有沒有師兄知道她去了哪一間做和甚麼霖巴?

請問以下的83仲有無做?

(轉貼)骨場中不能承受的靜

某晚上咗新興閣試咗個大波自己又未做過的83,未入閘前水bar話個女喺真波重要讓球半 。入到房,靜靜的双鐘就開始了…
我:HELLO
83:幾號匙牌呀?
83:(報鐘)XX匙起鐘。
開背、推油,好温柔,但細力,推完背就用她長長的指甲R我背,再推腳,推完又R由PatPat R到落腳尖(鍾意俾人R的兄弟就要試下啦)不過無撚雀有些失望。然後熱毛巾抹身。
83:要唔要去厠所呀?
我:唔洗啦。
遮窗Part2開始,拍拍我膊頭
83:轉身啦。
83除咗上身小背心同bra,嘩!真係好大我估有36D,她首先撚我雀再啜lin再bm,連細佬都有bm,真係勁舒服,這時我摸她大脾同patpat不過無摸妹妹,然後她坐低係張櫈到,不是床邊無得再摸patpat,無bj(又有些失望)開始落油起機,我只有單手玩波,其實對波都夠玩了,又大又軟重要揸二吓就凸lin,都幾好玩!
這個時候間房依然好靜83同我都沒有興奮既叫聲,我一路揸,83一路加快速度,卒之完場重要比平時快咗出嘢,真係俾83讓球半都要輸。之後好温柔好細心地為我清潔。
83:食唔食煙呀?
然後去洗手回來再按腳直至咪响夠鐘叫83過房
83:哦,喺。
起身着衫
83:記得攞齊嘢呀。
出門行咗一半走廊
83:直行轉右啦bye。
一個夜靜的個半鐘就這樣結束。沖涼時啉返83講咗只有8句嘢,連她 口麥 年紀都估不到,大概30頭啩?
其實83除咗cool啲都不失為一個好選擇嘅。各位大哥有無試過83呀,係唔係對你哋都cool cool?
還是她心情唔好或者是我不合她眼緣呢?如果bg唔聊你講嘢你地會唔會聊她同講D 口麥 呢?
不過她按得真係好温柔細心同對波真係好大又係真波!

相關搜索目錄: 清潔

夜更101我見過未做過.

(轉貼) 樣ok,波中大級,可手指玩,玩幾耐都得,亦好反應,而亦有blow一曲
樣貌中等,都ok,服務係blow blow

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-5 01:09 發表
夜更101我見過未做過.

(轉貼) 樣ok,波中大級,可手指玩,玩幾耐都得,亦好反應,而亦有blow一曲
樣貌中等,都ok,服務係blow blow
白貓兄點解突然咁多轉貼呀?       
我最近試左夜更 !)), 各方面都算 OK 啦, 有大波, 但亦稍稍豐滿, 鍾意大波o既可以一試 !      
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2007-10-5 17:35 發表

白貓兄點解突然咁多轉貼呀?  
引發你地繼續討論咯.

引用:
原帖由 kwongchak 於 2007-10-3 17:20 發表

i try her yes she tell me go to learn english same... and give me a question
rraayy

(轉貼)

第一次上9樓.一出LIFT幾乎入左雀會.   

經過休息室入去沖涼.已經有哥哥仔問我係咪第一次黎.乜我個額頭鑿住左”新黎”咩   

沖完涼拎住銀包著紙底褲.之後先行去LOCKER度吹頭.原來新黎既真係有樣睇.

係休息室坐低食左個丁腿面.幾好吔.飲埋杯檸茶.

原來*( 係日更.阿彌陀佛.

唯有做真真正正既白老鼠.望主會比條生路小弟行啦   

入閘.個囡囡已經攬住我話等左我好耐.凍到要攬攬.下一手已經撈住小KYOTO.(唔駛咁快嘛)

按背.全程都係成個人坐上黎.全身”勒勒”聲.幾爽.

按到中途引領我對手變做”祿山之爪”.仲爽   

按頭.坐左係我前面.成對燈壓落我個頭度.仲自動波拉開佢既上衣.強迫之下.君子只可以動口.

按腳.用左好多時間照顧小KYOTO.按腳好似係SECOND CHOICE咁

PART 2.帶套吹毛筆.R袋袋.好似玩得好過癮咁.   

搞掂之後仲有時間同我按頭.收工.$408.算平.

樣:6/10.大家受都北姑就唔拘

手骨:5/10.條囡囡太在意PART 2.本末倒置.

態度:7.5/10.當你老公咁.

OVERALL:6.5/10.

勝在笑容夠.態度都好.不過我唔會再去

(按:據原報告者Kyoto兄說,原來所做的bg是
夜更8仔.)

相關搜索目錄:

當你老公咁幾抵玩

引用:
原帖由 mpower 於 2007-10-7 17:28 發表
當你老公咁幾抵玩
佢第一次做我已叫我.

太公式有時會反感.....
或不至反感..會不自然lor.....

引用:
原帖由 pb716 於 2007-10-8 13:16 發表
太公式有時會反感.....
或不至反感..會不自然lor.....
囡囡都係想氹下D客仔姐
你估個個都係心理專心咩

之前試過條囡囡...bm 中途用舌頭走遍全身..再舌尖鑽你耳仔..鑽你果陣鑽到成身軟咗..聽埋佢呼吸聲感覺仲high..

唔好意思,其實我都有睇之前既報告
不過我都想confirm呢個場係咪唔會有大開?
因為我唔想開大又唔想囡囡黑面
同埋如果我早上9,10點去既話多唔多人,幾多錢&有咩好推介?

唔該哂各位brother~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。