推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

Tried #68. Ok look, a bit short but big boobs (my guess 34-5C). Good service.

引用:
原帖由 holdit 於 2007-8-15 16:49 發表
Tried #68. Ok look, a bit short but big boobs (my guess 34-5C). Good service.
Have you had any big meal recently elsewhere. bro holdit?

回復 #652 白貓兒 的帖子

Bro 白貓兒, I go more to macau for big meals lately and only "snacks" in hk. But macau is really a bit expensive, so probably will stay more in HK for big meal.

剛試完回來,61已沒做了,叫了*(..因她有空,PART...沒問題,,,但時間不夠
rraayy

今晚飯後心思思,身又痕,咪嘗試打電話去問^)有冇番工,
因早幾日都打電話去問佢有冇番工,答覆係佢要放幾日假,
咪算數囉,點知今晚手痕咪打電話去試吓,點知答覆話差不
多得閒,咪同佢講話22:30到,當去到沖完涼咪坐係休息室
一陣,個待應行來話老細飲完杯嘢可以入房,心諗咁快(翠)
,咪行到差不多房門口,^)已舗好毛巾等待我入房,
眼前個子不高女孩子,而身材熟纖瘦型,心諗會唔會力度唔夠
嫁 ??? 但當佢叫我瞓下問我邊到倦些,佢便好用心咁幫按摩
,試了真如之前的師兄所介紹,佢真係好夠力而且重好準添
!!! 令我之前的一些倦意已一掃而空了,而且佢重不時問我夠
唔夠添,最難得佢好有禮貌話咁話佢今晚有少少唔舒服,所以
可能唔係好夠力,希望我見諒,難得佢咁坦白,到park 2嗰時
佢又發揮佢細心一面,運用佢隻纖纖肉手喺咁係我大腿內側同
pat pat 位四處游動,令到我差點走火,到最後我都因她的技
術非常了得,所以最後都是失守收場,因佢真的揼得幾好,所以
我應該都翻mark。

C Hing, I agree, ^) both part is soooo gooood, she is my cup of tea, also has gf feel, so when I feel tired or want excite, I will go to see her.
SamSam

引用:
原帖由 samcheung409 於 2007-8-19 10:02 發表
C Hing, I agree, ^) both part is soooo gooood, she is my cup of tea, also has gf feel, so when I feel tired or want excite, I will go to see her.
師兄 ﹕ 佢有這種款客之道,就應該唔止得你一個感覺佢係自己杯茶囉 !!!!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 一定得 於 2007-8-13 17:59 發表
I tried !@! last month, late 20s , big ball , very exicting in part 2 ,she gave me isolated  lung drill.!!!!
!@! 返咩更 ? 我都想會一會佢

各位c兄!已我所知有好多bg自已都寫報告,的寫得太好的報告都係唔好盡信啊!

引用:
原帖由 213 於 2007-8-21 21:07 發表
有好多bg自已都寫報告
請舉例說明之.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-21 13:11 發表

請舉例說明之.
好間單啦貓兄!我去桑拿有時同的小姐講開,她們都有看這個網頁!的小姐為了多的客嘜單!用個名登記做會員,那就寫到天花龍鳳都得啦!其實我係有那位小姐寫的料,不過都係唔好寫啦!算我多事吧了!

引用:
原帖由 213 於 2007-8-21 13:27 發表

好間單啦貓兄!我去桑拿有時同的小姐講開,她們都有看這個網頁!的小姐為了多的客嘜單!用個名登記做會員,那就寫到天花龍鳳都得啦!其實我係有那位小姐寫的料,不過都係唔好寫啦!算我多事吧了!
依依 .................. 有好料點解唔講出嚟聽吓呀 ???? 吊哂我地D引,

等我地D後生仔學吓嘢都好呀 !!! 睇吓邊位小姐咁叻識得雕龍雕鳳,會

唔會雕到曉轉彎咁西利都好呀嗎 ????

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 213 於 2007-8-21 21:27 發表

talk in here, share your experience please

引用:
原帖由 213 於 2007-8-21 13:07 發表
各位c兄!已我所知有好多bg自已都寫報告,的寫得太好的報告都係唔好盡信啊!
讀者的眼光是雪亮的.
呢度介紹的 ^), ^@, *(, !^
我都試過, 真係好好

其實我上星期五 dup 左個無人品題的,
我覺得有五*級.
廿到尾,C級, slim 身型, 有禮貌,不多口,
吹爆我, 勤力, 夠鐘仲幫我按頭,
No我唔講 la, 費事我 this Friday mark 唔到

引用:
原帖由 macaulee 於 2007-8-22 12:30 發表

讀者的眼光是雪亮的.
我都試過, 真係好好

我覺得有五*級.
廿到尾,C級, slim 身型, 有禮貌,不多 ...
師兄 :咁我就等你下星期先講,等你回味多次五星級服務。

引用:
原帖由 macaulee 於 2007-8-22 20:30 發表

讀者的眼光是雪亮的.
我都試過, 真係好好

我覺得有五*級.
C Hing, waiting your report next week, please be quick
SamSam

引用:
原帖由 macaulee 於 2007-8-22 20:30 發表

讀者的眼光是雪亮的.
我都試過, 真係好好

我覺得有五*級.
bro.. can you sent the bg no to me..can pm,,,i wait to try second thanks
rraayy

may i know the bg number

Hi Brother,

I also have the interest to know the BG no, is it day shift ? Please pm me.

有心種花花不發
無心插柳柳成蔭.

昨日放工想返mark伊人
但伊人just 上鐘,Dick 又放假, :
唯有信女經理la 佢介紹 *&
吊! 在等候其間 又遇正查牌
俾人趕左入locker等.
成十個男人係locker 仔仔一堂,又細
都唔明點解無比係休息室等

15分鐘後入房.
咦! 身形好正喎
Deep V衫 + 大波
極道深淵  
一擁入懷
嘩!真材實料
原來大波係咁舒服
我以後一定要大波妹

年齡廿到尾
把聲好聽
good fit 身形
無腩肉
Very hard working

Part 1 --- Good
Part 2 --- Very good (有BJ + 夾腸)
Worth trying   

PS - 我個friend 就慘喇
佢被介紹 ((
又寸, 唔比渣波
又用江湖失傳既床尾 + 床底機

引用:
原帖由 macaulee 於 2007-8-25 07:44 發表
有心種花花不發
無心插柳柳成蔭.

昨日放工想返mark伊人
但伊人just 上鐘,Dick 又放假, :
唯有信女經理la 佢介紹 *&
吊! 在等候其間 又遇正查牌
俾人趕左入locker等.
成十個男人係locker 仔 ...
謝謝師兄的報告,但小弟有一事相求,

就係可否透露少少,你嗰位未在這裡被

兄弟們推介的伊人號碼呀 ?????

謝謝你。

Macaulee c hing, for your description, do you mean Bg (*  or @@ ?
SamSam

For BG information, I think you should ask 白貓兒.
He really know many.

As I know, BG @@ had quited. She is really 樣靚身材正, but bone skill is below average. I don't like her.

For BG (*, she is too fat for me. However, her bone skill is excellent. She used to be the trainer of the new comer. If you are really tire, it should be the best choice.

[quote]原帖由 單屌一西 於 2007-8-25 07:59 發表

Don't be so serious.
The BG no is *).

I fond of her 態度.
However, the skin of *& is better and younger as compare

引用:
原帖由 macaulee 於 2007-8-26 13:52 發表
原帖由 單屌一西 於 2007-8-25 07:59 發表

Don't be so serious.
Th ...
謝謝 Macaulee 兄資料提供。

引用:
原帖由 macaulee 於 2007-8-26 20:59 發表
For BG information, I think you should ask 白貓兒.
He really know many.

As I know, BG @@ had quited. She is really 樣靚身材正, but bone skill is below average. I don't like her.

For BG (*, s ...
我已經無去好耐, 知道的已out.
不過, 22雖靚,有肥腰喎.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。