推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

各位人兄如果經驗不淺...
仲記得上手新興閣曾經桑拿位..
出過女子刷身服務嗎....!?!?
好懷念呀~~~
宜家邊度有呀...!?!?

引用:
原帖由 joe456 於 2008-2-14 21:37 發表
各位人兄如果經驗不淺...
仲記得上手新興閣曾經桑拿位..
出過女子刷身服務嗎....!?!?
好懷念呀~~~
宜家邊度有呀...!?!?
澳門就知道有,本港唔清楚,印象中好似偉華大廈有間場出過咁服務,
有可能記錯,但推完油,熱毛巾抹身都似似地女子擦身啦。

今日得知老朋友開了工,同更已由夜更改了返早更,
但未有時間探訪。 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ ^^

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

請問ching講果個係咩no?

有無人試過##呀...!?!?
因為有人話佢假野...
我都試過...真係幾大...不過我唔識分...
想分享吓各位意見...

引用:
原帖由 pkhkg 於 2008-2-17 13:45 發表
請問ching講果個係咩no?
紅牌"碌鈴" 。~~~~~~~~~~~~~~~~

C hing What's shift for *)

昨晚试过!)*, 不错,PART1 非常好......, PART2 也可接受,就是天气有点冷,她要打底加穿一条紧身裤,不过最后也脱掉, 手指带套搞MM, 虽然不舒服,但对大家也好!

此MM各位试过没有?

23 好似早更新囡喎, 有無報告?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-2-18 18:45 發表
先祝各位次次都食都好o野, 身壯力健。

來一份新年報告。新年囡囡不多, 撞手神, 挑左個*)。
印象中好似有c hing試過, 不過佢就說自己新來, 不是以前的*)。

相頭: 8/10    不錯,
身材: 9/10    上圍不算巨 ...
其實我都試過佢,很同意你報告的內容,
補充,佢面型較橫,但樣真算唔錯,
皮膚又暖又滑,腳靚,
雖幾識tum人,但有d假
招呼令我想起先排夜更8仔,
不過80下身係除外唔除內8仔除內唔除外,
質素方面佢係尖咀場撈亦吃得開.

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-2-19 01:58 發表

晚間發哥真係.......

想投訴無門

佢次次對我黑面, 可能我無mark到佢d"門生"

返而果個光頭仔waiter比較nice
你都唔係第一次上新興嫁嗱 !! 佢個樣不嬲都係咁

~~~~~ 執到金都唔識笑 !!!!

哈哈 ~~~~~~~~~~~~~ 請問佢 D 門生係邊幾個呢 ???

前晚聽人講話年十五可能會有新 no .
唔知真定假...

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-2-19 20:27 發表

佢同其他客有講有笑
可能賭波關係啦
我都覺得佢同d賭波客會有偈傾d...
呢輪上得多... 可能認得我掛...
都有打下招呼... 不過都無兩句... 起碼無咩面黑!

相關搜索目錄: 賭波

LATE REPORT

13/2晚上去探(@
是晚同囡囡都傾都好耐偈... 加多一粒單鐘要$248..
囡囡是晚可能偈得多心事... part 1 十分好心機同耐!
part 1 skill 有進步... 有點功架... 開始沒有新手的感覺...
part 2 囡囡唔想bj我無勉強... hj only!

兄弟曼近有無night shift good 囡囡介紹?
最好比較後生又有vas! thx!!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-2-19 21:46
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-2-19 21:46

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。