推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

引用:
原帖由 Ada2011 於 2011-8-1 05:46 發表

很多謝師兄給予我這麼高的評譽,慚愧、慚愧!希望以後可以盡心為師兄服務。。
Thank you!
ADA 你實在太客氣了。

引用:
原帖由 Ada2011 於 2011-8-1 13:46 發表
很多謝師兄給予我這麼高的評譽,慚愧、慚愧!希望以後可以盡心為師兄服務。。
Thank you!
主持人, 可唔可以明示, 貴寶號 "雙鐘" 係 60分鐘, 70分鐘, 80分鐘, 定係90分鐘呢?  事關最近兩次光顧尖沙咀, 都 ... 唉!

引用:
原帖由 countryboy 於 2011-8-1 20:23 發表

ADA 你實在太客氣了。
很開心識到你,如我工作有乜錯誤 請給予我寶貴意見。。
Thank you!

引用:
原帖由 skyjet 於 2011-8-1 22:49 發表

主持人, 可唔可以明示, 貴寶號 "雙鐘" 係 60分鐘, 70分鐘, 80分鐘, 定係90分鐘呢?  事關最近兩次光顧尖沙咀, 都 ... 唉!
師兄雙鐘喺 90分鐘,技師入房開始記,正常每間房都有鐘,謝謝你的諮詢。。

引用:
原帖由 Ada2011 於 2011-8-1 23:30 發表
師兄雙鐘喺 90分鐘,技師入房開始記,正常每間房都有鐘,謝謝你的諮詢。。
謝謝回覆, 不過講到每間房有鐘, 若果係尚欠五至十分鐘, 其實我覺得沒所謂, 但係60 分鐘就叫客起身沖涼, 就算我要求按足鐘, 餘下時間妳可想像將會有多難受!  所以, 縱使唔一定由櫃面叫落鐘, 但係始終要著緊記錄, 萬一有爭拗, 就有多一個証明

不過, 放心, 我未曾踏足過貴寶號, 所以我的不快經驗並非從這裡而來

都好久未見,

安排安排,

係時候未呢 ?

引用:
原帖由 skyjet 於 2011-8-1 23:42 發表 謝謝回覆, 不過講到每間房有鐘, 若果係尚欠五至十分鐘, 其實我覺得沒所謂, 但係60 分鐘就叫客起身沖涼, 就算我要求按足鐘, 餘下時間妳可想像將會有多難受!  所以, 縱使唔一定由櫃面叫落鐘, 但係始終要著緊記錄,  ...
for the sake of discussion, 90 minutes includes the shower time before and after the massage .

so if you take 15 minutes for each shower , you will have only 60 minutes left for massage.

引用:
原帖由 Oldman 於 2011-8-3 13:20 發表

for the sake of discussion, 90 minutes includes the shower time before and after the massage .

so if you take 15 minutes for each shower , you will have only 60 minutes left for massage.
原來是這樣! 看來是我以往一廂情願, 以為90分鐘純計按摩時間. 亦覺悟以往 "飛鐘" 技師實乃用心良苦,  嫌我事前5分鐘沖涼太短, 事後要留20分鐘讓我徹底洗淨! 多謝熟知內情師兄指正!

唔知 Ada 貴寶號, 90分鐘是否更衣沖涼時間計算在內呢?

引用:
原帖由 skyjet 於 2011-8-3 14:53 發表

原來是這樣! 看來是我以往一廂情願, 以為90分鐘純計按摩時間. 亦覺悟以往 "飛鐘" 技師實乃用心良苦,  嫌我事前5分鐘沖涼太短, 事後要留20分鐘讓我徹底洗淨! 多謝熟知內情師兄指正!

唔知 Ada 貴寶號, 90分鐘是 ...
師兄沖涼時間當然 不計在內,60分鐘喺一個大鐘,90分鐘為之雙鐘。
60分鐘、90分鐘喺兩種收費。。

引用:
原帖由 Ada2011 於 2011-8-3 17:04 發表
師兄沖涼時間當然 不計在內,60分鐘喺一個大鐘,90分鐘為之雙鐘。
60分鐘、90分鐘喺兩種收費。。
謝謝資訊提供

之前小弟做100分鐘,完成後,BG想收120分鐘收費,我話我做的是100,她又堅持自己做了120,我向她報告我何時何刻到達  貴店,她方收口;其實如果她再反駁,我會請她check手機,對上第三個電話的打入時間,剛起鐘就要講電話,也可以對時! 她通話時間不超一分鐘,冇所謂的。

相關搜索目錄: 手機

這是我在另一間的經驗,在此未有如此。想加這句在開頭,改不到,有誤會請見諒

引用:
原帖由 z_uc 於 2011-8-6 11:08 發表
水の戀 have A , B & C Plan ??
No  such plan division, mind you!

90 分鐘按摩 298
120      水療  498
另代支.

Please read through the thread before you ask any questions pertaining to
basic facts.

Whitekitty

相關搜索目錄: 水療

有一段時間無上去。聽講明天會有三個新人,都是高挑靚女,一個仲系陀地。真的要試試她們的手勢。
有機會再出報告。

引用:
原帖由 chowchau 於 2011-8-7 22:47 發表
有一段時間無上去。聽講明天會有三個新人,都是高挑靚女,一個仲系陀地。真的要試試她們的手勢。
有機會再出報告。
如果正正常常都規定要貼士 200, 咁稍為好些少, 就可能會 r 到 300或以上?

基本上現在好多時代支都一對一,我在這裡未試過被r代支300喎。

回復 541# 的帖子

ching似乎近来遇到一些不好遭遇噃,但是不是在這裡呢?ching又上過這裡嗎?在這裡我只會遇到快樂的經歷。

回復 541# 的帖子

ching似乎近来遇到一些不好遭遇噃,但是不是在這裡呢?ching又上過這裡嗎?在這裡我只會遇到快樂的經歷。

引用:
原帖由 chowchau 於 2011-8-7 23:56 發表
只可以話, 這處稍為接近足鐘, 技師又係正正常常

問題係, 正正常常服務, 都要最低消費二百, 咁如果遇到更佳服務, 豈不要三百?

不過, 我要強調, 唔係要柴台, 只係講最低消費模式取代 "貼士" 精神, 況且, 這種最低消費模式其實大大減低 r tips 味道, 只係好自然咁臨出房門時, 接到唔夠二百, 就會即時強調 "呢度收二百喎" 咁, 而我相信技師唔係比較其他姊妹更貪, 只係跟番大圍規距.

呢一種做法, 近來又唔係只得呢處咁做, 所以唔可以話係在呢處 "不好遭遇", 查實已經在尖沙咀區遍地開花

即係如果間間都係低消二百的話, 這處十分值得重臨, 而技師亦唔係差

ching,一對一只是參考,最緊要俾得開心。好好服務的話俾多d又如何!
差的話俾100我亦試過。以往在vegi sauna 有d客俾500,一千都有人在。最緊要開心啫!

引用:
原帖由 skyjet 於 2011-8-7 17:36 發表 只可以話, 這處稍為接近足鐘, 技師又係正正常常問題係, 正正常常服務, 都要最低消費二百, 咁如果遇到更佳服務, 豈不要三百?不過, 我要強調, 唔係要柴台, 只係講最低消費模式取代 "貼士" 精神, 況且, 這種 ...
我係依處啲經驗係唔單止足鐘,有時靚女做到超時都無出一句聲,每次都係好開心咁出房,當然亦好開心咁放低銀両啦。至於比幾多"貼士"?我好睇環境同service. 一般在尖沙咀區,環境同女仔質素都有一定水準,所以150-200是值的,但如果係荃灣,深水埗等區,50-100就夠。比幾百大洋來relax一吓,係依家咩都咁貴,我覺得值。

師兄是對一般SPA的意見,我覺得在這發表對ADA有點不公平,應該開新thread讓大家討論!

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 hkwetman 於 2011-8-8 08:50 發表

應該開新thread讓大家討論!
那方面的討論在此题可暫時到此為止.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-8-8 09:10 發表
那方面的討論在此题可暫時到此為止.
遵命! 抱歉

引用:
原帖由 Ada2011 於 2011-7-21 20:59 發表

八月十號左右。。
晴晴返佐黎未呀 ?.?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。