推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

回復 #425 lowlowb888 的帖子

3173 8668

回復 #421 messenger 的帖子

what is the no. of Yoyo ?

引用:
原帖由 6769 於 2006-10-10 16:47 發表
what is the no. of Yoyo ?
You need to investigate her again?

Messenger我send了email給你

回復 #430 Doer 的帖子

收到! 謝謝!

你就好啦!
很羨慕呀!

哈哈,MASK SIX!!!

can any brother share info. of those "quiet" "QQ" or "yo-yo" with me as i am new here, many thanks, must be old cutomer to get vas?

今天見鞋弟的新主任制服
黑色打摺裙、黑色外套、淺紅恤衫、啡色短靴
似日本高中女學生打扮

亦先睹為快,見了新侍應制服
白色拉鍊上衣、蘇格蘭格仔短裙、配白短靴

又來一次制服誘惑!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-11 01:05 發表
今天見鞋弟的新主任制服
黑色打摺裙、黑色外套、淺紅恤衫、啡色短靴
似日本高中女學生打扮

亦先睹為快,見了新侍應制服
白色拉鍊上衣、蘇格蘭格仔短裙、配白短靴

又來一次制服誘惑!
already in use tonight ma?

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-10 03:48 PM 發表
收到! 謝謝!

你就好啦!
很羨慕呀!

失禮曬啦!
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

回復 #429 messenger 的帖子

I have not tried Yoyo yet....maybe next week....btw, is the previous Theresa still there ?

信兄,肥老細近日有無收斂左?

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-10-11 09:34 發表

我覺得保守左d ! 著到鞋弟好似大左十年, 換過套鮮色d, 少d....短d......會好d !
係呀! 我要求裙子要改短五吋!

引用:
原帖由 6769 於 2006-10-11 09:41 發表
I have not tried Yoyo yet....maybe next week....btw, is the previous Theresa still there ?
杜麗莎仍然休假中
話會於月中或下月初返喎!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-10-11 09:43 發表
信兄,肥老細近日有無收斂左?
據聞有人開了此THREAD俾他過目
希望他留意到我們的要求啦!

咁你味得罪肥佬?
佢好有勢力喎, 呵呵~~

所以我要尋求疪護了!

你把大棚人夠惡就得.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-10-11 10:34 發表
你把大棚人夠惡就得.
係喎! 一件數碼KEN夠照啦!

如果唔係.....吹雞一齊唔再上去咯!

回復 #446 messenger 的帖子

咁發仔係咪冇做? 

very good .

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-10-11 01:21 PM 發表
咁發仔係咪冇做? 
發仔而家拍緊[海盜王3]呀 !

回復 #449 6769 的帖子

唔明? 可否詳述! 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。