推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-3 12:19 AM 發表

佢老闆成日摔客數
不如自我反省吓
其實最影響員工士氣、最影響客人心情的人就係佢!!!
自己倒自然米都唔知!
試問有邊間桑拿場老闆
會週不時坐左係休息室道架?
佢冇$請经理定待應呀

自毀長城

今日凌晨去過, OK, 幾好呀!

其實我地個個都覺得GFS好,個個都係fans,就係因為咁,愛之深,責之切,見到一間好的場,居然在服務方面因為個老闆而犯錯誤,對於一間好的場,實在唔扺.如果係第二間我地唔緊張的場,我地講黎都曬氣

引用:
原帖由 Doer 於 2006-10-3 02:39 PM 發表
其實我地個個都覺得GFS好,個個都係fans,就係因為咁,愛之深,責之切,見到一間好的場,居然在服務方面因為個老闆而犯錯誤,對於一間好的場,實在唔扺.如果係第二間我地唔緊張的場,我地講黎都曬氣
100% AGREED

引用:
原帖由 Doer 於 2006-10-3 14:39 發表
之就係!!!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-3 00:19 發表

佢老闆成日捽客數
不如自我反省吓
其實最影響員工士氣、最影響客人心情的人就係佢!!!
自己倒自然米都唔知!
試問有邊間桑拿場老闆
會週不時坐左係休息室道架?
重要係樣很衰衰咁坐係道 ..........

請問夜更有咩number推介?

現在的GFS已經不是
之前我們所喜愛的GFS了!!!

引用:
原帖由 Doer 於 2006-10-3 02:39 PM 發表
完全同意。

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-3 22:28 發表
現在的GFS已經不是
之前我們所喜愛的GFS了!!!
let find some place else ...........

都唔係咁差...可以飲杯檸樂...好好味woo

聽咗咁多大哥既回應,搞到我都唔知重去唔去GFS好。
唔知再去時佢地會唔會知道我post咗之前果編嘢呢?大家有冇試過post咗文佢地又知道係你地出詐你型呢?
我覺得同我揼開嗰個 bg幾好骨技,幾夾我架。

回復 #389 keung1128 的帖子

無人叫你一行出礞f就話自己係乜水嘛...

回復 #389 keung1128 的帖子

放心, 知既咪照直講, 道理係你果便, 驚咩 ?

引用:
原帖由 keung1128 於 2006-10-3 06:16 PM 發表
唔知再去時佢地會唔會知道我post咗之前果編嘢呢?大家有冇試過post咗文佢地又知道係你地出詐你型呢?
我覺得同 ...
車!黑社會咩?俾說話我聽?詐我型?她們想唔做我生意咩?
又試下真係係咁易被我覺得你有些少串串地?睇下我仲幫唔幫襯你?
我成日都講,在香港,消費者係大曬架!
我都有時候會post d投訴同批評,她們當然知道我係邊個啦!
嘩!大佬,我想你好我先俾意見詐!

引用:
原帖由 keung1128 於 2006-10-4 02:16 發表
我覺得同 ...
佢地個個都知我係信差架啦!
俾意見佢地讓佢地有機會改善
無有怕喎!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-4 10:27 發表

佢地個個都知我係信差架啦!
俾意見佢地讓佢地有機會改善
無有怕喎!
fully support !

如果被不公平對待,我必定在此報告。仲要驚佢老板無睇,等佢知改善,知毛病,知一些佢知唔到嘅事;佢老板應該當我地恩公至真。

我地呢班人係越鬧越去,越去越鬧!

引用:
原帖由 Doer 於 2006-10-5 01:14 AM 發表
我地呢班人係越鬧越去,越去越鬧!
行為十足十[八婆] !

引用:
原帖由 6769 於 2006-10-5 01:45 AM 發表

行為十足十 !

非常之八婆!

引用:
原帖由 Doer 於 2006-10-5 10:05 AM 發表

非常之八婆!
一班有建設性的八婆

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。