推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 jasonman70 於 2006-12-28 04:04 AM 發表
GFS管理層諗嘅野我地又真係諗極都唔會明架! 好似個價錢兩星期一小改, 三星期一大改都已經諗唔明啦! 我地又從來冇話過佢地貴, 佢地都無啦啦改完又改, 改完又改, 改完又改...............!
咪就係囉,去dup骨的人,唉,唔係講乜,你服務招呼得好的話,貴20蚊,50蚊,100蚊又如何?你係值的話,客人自然會俾,你的服務無水準,收三舊我都唔去!
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

Totally agreed !

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-19 04:41 PM 發表
我都是夜班之稀客
就算依家日間去
在休息室的感覺已大不如前
那位新經理不斷要求技師點點點點....咁又點???
不如先諗吓點樣可以攪好樓下的氣氛
之前客似雲來、充滿朝氣的景象
主要都係因為 ...
信差兄你係VIP都覺得侷促,我呢種一個月去呢度兩次嘅稀客,喺休息室直情覺得受監視,如果唔預先電mark、又打定電話知會囡囡,一定落空。我而家先學精咋。
我坐喺休息室,從未有人告訴我有乜好嘢食,雖然我見到菜單。我雖然知道主任來寒喧套客料,上到房囡囡再問同類問題配對,以此推測客人無可疑,但係去咗好多次都仲係咁,惟有扮cool,惟有扮眼瞓,好鬼憎人唔喺我有心理準備時來迫我傾計。我想RELAX,我想QUIET。

「好鬼憎人唔喺我有心理準備時來迫我傾計」
你指邊位迫你呀?

我地會覺得: 如果是虛假的招呼,不如俾我靜吓!!!

或許遲早都會...日班請Y哥、夜班請B哥為我安排上房,唔駛出休息室了!!!

回復 #1054 messenger 的帖子

我好似已有一段時間, 係LOCKER直接上房….哈哈哈
不過話時話, , 自H不在日班後, 今個月我試過足3個星期無上去GFS.  
加上咁多BROTHER的聲音, 服務業中, 服務之重要可見一斑.
笑看古今天下事
傲游紅塵逍遙行

去過兩次gfs, 係新客. 同以前無得比較, 會覺得服務OK既.
休息室個女主任掛? 好鬼Cool, Cool到想打x佢.
DUP得非常好, 技師暗示要比貼士, 話一個鐘一佰蚊. 痴x線!
比大三舊不如去一樓一執一劑好過! 駛搵你!?
如果去多兩次, 都有人意圖或企圖當我水魚. 唔會再去!
結果Dup三個鐘多d, 比四個鐘錢. 咁可以接受既, 無理由講明幾多貼士嘛! 旅行團咩!?
第一次去收438兩個鐘, 第二次去608四個鐘.
唔知點計出來, 多少無所謂, 得過知字, 下次自己就吓時間嘛!
有無師兄可以指教吓呢唔該!
會再去既! 真係Dup得好好!
仲有, 呢個場係咪真係唔駛比代支或貼士呢!

回復 #1056 楊鉅祥 的帖子

祥哥:

「休息室個女主任掛? 好鬼Cool, Cool到想打x佢.」

一於打穫金佢啦! 係道趕客! 破壞氣氛!!!

「DUP得非常好, 技師暗示要比貼士, 話一個鐘一佰蚊. 痴x線」

可否告之係邊位?

「第一次去收438兩個鐘, 第二次去608四個鐘唔知點計出來...」

你第一次去是$438/兩個鐘,第二次去你應已登記,估計你是下午一點前上去,是嗎? 早特價 $448/三個鐘(正常價$508/三個鐘),再加多一粒 +$160 = $608了!  大概係咁啦...

「會再去既! 真係Dup得好好仲有, 呢個場係咪真係唔駛比代支或貼士呢! 」

不用俾代支或貼士技師架! 除非你醒她啦!

1. 下次約埋一齊打x佢!
2. 算啦! 講出來佢實知我係邊個. 各位唔好理佢講幾多, 想比幾多就幾多!
3. 唔該哂呀! 咁係咪次次特價時段都係呢個價呢!
    之前好似有師兄話唔知幾多日再去先至有特價, 係咪呢?
4. 咁醒唔醒就要睇佢對我好唔好la !

that mean the first time can do 2 hours ONLY? haha then must visit there second time to have VAS? OMG!!!! spend around 1K so as to have GOOD service? I will give up!

that mean the first time can do 2 hours ONLY?
唔係...我自已得兩個鐘得閒啫..嗰日!

then must visit there second time to have VAS?
我無講過有VAS喎! Dup得好正經ga...Dup嗰陣.

haha! i m not a newbie! i of cos know dup得好正經 during the FIRST TWO SESSIONS!

引用:
原帖由 楊鉅祥 於 2006-12-29 12:42 PM 發表
去過兩次gfs, 係新客. 同以前無得比較, 會覺得服務OK既.
休息室個女主任掛? 好鬼Cool, Cool到想打x佢.
DUP得非常好, 技師暗示要比貼士, 話一個鐘一佰蚊. 痴x線!
比大三舊不如去一樓一執一劑好過! 駛搵你!?
如 ...
技師暗示要比貼士, 話一個鐘一佰蚊. 痴x線!

D骨囡仲以為自己係李心兒。

B隊

phantomman 發明的"B隊"稱號很掂

我都覺得"B隊"勢力正擴張... 這幾次上去囡囡都有問"有冇聽過有其他囡囡提供埋4/5粒既VAS計劃?" 後來發現有"訪問者"乃"服務供應商",以調查為名推銷服務...

個人認為提供更多"服務計劃類別"是大勢所趨,最緊要唔好話我幫襯"低用量計劃"囡囡就黑面便OK

至於經理招呼及囡囡R貼士的問題小弟好彩未有遇到,但同意必須正視,唔好GFS都變埋出便啲古惑場...
通常獨來獨往,享受私人空間

以我所見,我卻不認為會擴張,反而已臨涯勒馬了!
我覺得這才是正確之方向,避免最終走向末路!

親切熱誠的服務 + 較好質素的技師 + 揼得一手好骨
才能KEEP住一班忠實骨友

回復 #1064 messenger 的帖子

and good PR and manager !!!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-31 06:47 PM 發表

對極了!
我個人上好運來首要享受骨技,VAS有又開心,無又唔失望。最怕個場攪到變邪場,揼得一手好骨嘅女女反而收入遠遜唔錫身嘅女女。
請各位給予按得一手好骨而稍稍正氣的女女一個好的報應。

信差兄,有無聽聞過前夜更經理生草藥向女女索利是以搏她多推介?所以早前好幾個揼得又樣靚嘅因為無巴結她,攪到一晚做一個起兩個客止,紛紛轉場!我唔好彩,我喺好運來連做三個女女都同一遭遇,全部走哂,上兩次去,遇到都係揼得麻麻,靠VAS搭夠嘅女女,但呢杯茶我唔啱飲,終於我都轉去玩樓上骨先。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-31 18:47 發表

都係甘話
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 oldkent 於 2006-12-31 21:06 發表
信差兄,有無聽聞過前夜更經理生草藥向女女索利是以搏她多推介?所以早前好幾個揼得又樣靚嘅因為無巴結她,攪到一晚做一個起兩個客止,紛紛轉場!我唔好彩,我喺好運來連做三個女女都同一遭遇, ...
哎! 果個生草藥並非經理,只係夜班主任
我都聽過佢D衰嘢!
本來另一街坊場我杯清茶都過了來做了一晚
就係因為唔忿要派片俾佢,所以唔撈!
浪費幾位好技師!
佢依家調走了,柯呢吉帝!!!

相關搜索目錄:

回復 #1069 messenger 的帖子

飲杯孢子茶
誰然夜場唔多關我事

相關搜索目錄:
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

試了新來返中班的 ^
年齡看起來廿五六,樣貌外型不俗
採用中式指壓推拿,雙手非常柔軟
她的減壓式推油手法更是別具一格
我就是追尋這一份舒暢入懷的感覺

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-1 00:31 發表
飲杯孢子茶
誰然夜場唔多關我事
我唔多啱飲孢子茶!!!
幸好依家「感身輕」才可飲

相關搜索目錄:

has #30 Kelly left Good Fortune. Does anybody know where she is working now

官方話佢弄傷手未返
仲有13妹都放假好耐了

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-1 00:40 發表
試了新來返中班的 ^
年齡看起來廿五六,樣貌外型不俗
採用中式指壓推拿,雙手非常柔軟
她的減壓式推油手法更是別具一格
我就是追尋這一份舒暢入懷的感覺

messenger兄聽你講試了^,真的好好呀,減壓式推油手法真係名不虛傳,尤其是佢果招跪油背舒服到不得了,好唔好意思搗到佢成大脾(包括內則)都係油
感謝messenger兄介紹,但我驚以後佢旺鐘又好難mark佢了
PS.A,B 隊的兄弟都應該感滿意

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。