推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

回復 #1075 keung1128 的帖子

跪油背我都係首次試咋!
每次滑落黎果下,感覺超正!!!
她採用自備的香薰油架! 的確好有HEART!
Keung兄覺唔覺得她一舉一動的姿態好優美?
睇怕都唔易再MARK到佢了! 希望

GFS好好珍惜和請多些這種類型的技師!
聽說遲些又有一位近似^的技師登場
到時再告訴Keung兄!

相關搜索目錄: 香薰

版主,

我都係佢開檔去到而家, 佢老味呀, 而家打親電話MARK女都話放假, 明明返左工都話放假. 算狗數一於吾能去尼個場.
George Richard Billyham

引用:
原帖由 boner 於 2007-1-3 07:14 PM 發表
版主,

我都係佢開檔去到而家, 佢老味呀, 而家打親電話MARK女都話放假, 明明返左工都話放假. 算狗數一於吾能去尼個場.
really ?!
I've asked for #5 for a few times, and all in vain (off duty)...
is it for that reason ?!
if so ...

Whilst many brothers have raised complaints against the personnel and administrative staff, as a low profile sauna-goer, I personally didn't have much hard feeling when I sat and waited in the rest lounge.

To make it clear, I went there at night.
So, I have no idea how it operated and operates during daytime.
Insofar as night shift is concerned, I was treated fairly ok (leaving aside the "Team B" problem for the time being).

However, if they treated me as idiot by saying that someone was not available and recommended me to try someone else (which I had no idea for the time being, and had no proof), THAT would be a problem !!

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-3 10:26 發表
跪油背我都係首次試咋!
每次滑落黎果下,感覺超正!!!
她採用自備的香薰油架! 的確好有HEART!
Keung兄覺唔覺得她一舉一動的姿態好優美?
睇怕都唔易再MARK到佢了! 希望

GFS好好珍惜和請 ...
同意大哥的說法,佢推油真係好有heart好優美,有d俾自己條女服侍的感覺,不過我不會沈船的
但又好矛盾,我地咁推佢,佢實旺鐘,自己唔易mark佢係唔係有d捉虫呢,不過我通常晚上12點幾1點上去messenger兄你好似早d上,我地應該唔會爭野玩吧

相關搜索目錄: 香薰

引用:
原帖由 boner 於 2007-1-3 19:14 發表
版主,

依個問題的確要正視!!!

所以做啱邊位技師就要攞低佢電話
以免俾人阻撓我地番MARK心水技師!

是邊個餐餐都話放假?!

引用:
原帖由 phantomman 於 2007-1-3 22:29 發表
Whilst many brothers have raised complaints against the personnel and administrative staff, as a low profile sauna-goer, I personally didn't have much hard feeling when I sat and waited in the rest ...
Even HD is still on leave, I believe Y at night shift should be better than MM at day shift!

引用:
原帖由 keung1128 於 2007-1-3 22:41 發表

同意大哥的說法,佢推油真係好有heart好優美,有d俾自己條女服侍的感覺,不過我不會沈船的
但又好矛盾,我地咁推佢,佢實旺鐘,自己唔易mark佢係唔係有d捉虫呢,不過我通常晚上12點幾1點上去messenger兄 ...
或許我地真的自己倒自己米了!
但都望佢多些MARK單
搵到食就唔會走黎走去

一定唔會同強哥爭嘅!
我仲有 *& 
你試過她未呀?
她都幾有HEART架!
由太湖轉場過來的
揼得好舒服,笑容又可愛!

ok搵日找*&揼揼,佢係返早定夜呢?

引用:
原帖由 keung1128 於 2007-1-4 01:26 發表
ok搵日找*&揼揼,佢係返早定夜呢?
推介得俾強哥當然係夜班的啦!
佢都幾得意架!

依期我的GFS六合彩都幾難攪出
太多心水了!

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-3 04:06 PM 發表

依個問題的確要正視!!!

所以做啱邊位技師就要攞低佢電話
以免俾人阻撓我地番MARK心水技師!

是邊個餐餐都話放假?!
邊個..... 咪好耐無見又見番個嗰咯.... 唉都吾x想見到佢. 你見到個客無物招呼吾緊要, 我又吾係黎搵你, 但咪mark單客就睬都吾睬, 剩係溝個客試佢的女. 妖!
George Richard Billyham

引用:
原帖由 boner 於 2007-1-4 12:36 發表

邊個..... 咪好耐無見又見番個嗰咯.... 唉都吾x想見到佢. 你見到個客無物招呼吾緊要, 我又吾係黎搵你, 但咪mark單客就睬都吾睬, 剩係溝個客試佢的女. 妖!
哎! 佢仲係死性不改!!
一味諗住遷就佢自己的安排!!!
無擺我地客人的要求為大前提!!!
boner兄咪搵佢落BOOKING咯!!!

唉吖......估唔到邊個呀! 有無貼士呀?
男定女呀? 高定肥呀? 好想知呀........

引用:
原帖由 楊鉅祥 於 2007-1-4 15:55 發表
唉吖......估唔到邊個呀! 有無貼士呀?
男定女呀? 高定肥呀? 好想知呀........
祥哥你先前係休息室見到果個
好鬼Cool, Cool到想打x佢嘅女主任呀!

終於攪出喇!!!

我的GFS六合彩攪妹結果為:

9/28/38/87/99/113

特別號碼: 6

- 早班
- 夜班

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-4 04:50 PM 發表
終於攪出喇!!!

橙 - 早班
藍 - 夜班

U have tried many bgs!

Bro messenger,
Do u know who's got great strength?
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

引用:
原帖由 fredng 於 2007-1-4 17:04 發表

U have tried many bgs!

Bro messenger,
Do u know who's got great strength?
with great strength?

12, 16, 38, 82, 99

and...85 (come from Great Lake )

and then maybe 25 (not yet tried)

はい! そですが。。。ありかどございます。

引用:
原帖由 楊鉅祥 於 2007-1-4 18:51 發表
はい! そですが。。。ありかどございます。
何を意味するか。

私はまだ彼女のためにGFS を今年訪問してしまわなかった!

はい! そですが....ありかどございます。 = 袖子它, 但。它是並且有角度。

はい、そうですか、ありがとう =  係,係呀,謝謝

係噃! 真係書到用時方恨少呀!..........
どうぞよろしくおねがいします。

回復 #1095 messenger 的帖子

摸西密碼
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

夜班好似轉左位男主任??

p.s. Thanks for night shift recommandation by Messanger

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-4 08:50 AM 發表
終於攪出喇!!!

橙 - 早班
藍 - 夜班

我都試左6仔喇, 信差兄真係冇介紹錯! 一個字"正"! 佢唔係一定夜班先mark到, 可以打電話比LR叫佢早些少回公司的! 信差兄你攪珠都榜上有名, 真係驚下次mark佢有一定難度!

引用:
原帖由 虎次郎 於 2007-1-5 00:14 發表
夜班好似轉左位男主任??

p.s. Thanks for night shift recommandation by Messanger
是呀!

HD放完假返來了,今晚已復工!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。