推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

鞋弟又放大假,得果位來自旺角勝利門的哥仔同九唔搭八的肥經理
同性相距之下......哎! 連夜班我都無癮上去了!

或許係更衣室叫安排上房咯!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-28 02:56 AM 發表

其實我都比以前少了上去

不如我地以後只會找LR落卜鯨
若LR放假就一於唔上!!!
我絕對讚同呀! 其實我之前一次都係打電話搵LR, 但衰在MM聽電話, 還認出我把聲, 仲話做乜搵佢唔搵我呀......................!

好運來我知係邊度,因為剛在的以前工作地方對面,見佢地成日落街燒金銀衣紙。

不問蒼生問鬼神。如果對客好 D ,唔駛日拜夜拜。

我地作為骨場中人,亦知他們難處,又怕中蛇又怕冇客,又要 ( 襟 ) 女,免 D 女唔聽話,但連熟客都唔扮殷勤招待,我們就應該走人,以免貼錢買難受。

以上道理同樣可以套在囡囡身上,我就俾過一個好熟的囡囡叫我早埋單,因為小姐房剛冇人,可以做多一個客,最慘就是我仍未做我想做的事。

以上遭遇在網上屢見不鮮,骨場行業中人大多很短視和功利。

今日骨場生意冷清,完全是行內一手做成,兄弟們如果時間許可,都想北上按摩,除價錢平外,最重要是得到一份尊重。

我曾經俾一百元小費一個洗腳妹,因為她很煩惱初到深圳的日常生活。那次只是陪同朋友,之後我亦沒有打算再到該場,所以一百元小費是沒有別的用意,但我覺得物有所值,完全是那一刻她的感激眼神。

我怕香港骨場業內人仕如果仍用現在的態度,骨場會步網吧後塵成為歷史名詞,而我們亦要轉到救國版談笑風生。

支持北上,支持在本版談北上,支持組團北上,支持在本版介紹北上好去處。

此乃烏蠅"褸"馬尾。
同一個錯誤唔好犯兩次,同一個失敗就可試好多次。

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-28 03:01 AM 發表
鞋弟又放大假,得果位來自旺角勝利門的哥仔同九唔搭八的肥經理
同性相距之下......哎! 連夜班我都無癮上去了!

或許係更衣室叫安排上房咯!
九唔搭八的肥經理? 係未果位升在冇耐揸住雞毛當令箭, 個鼻而家生了上額頭果個呀?

好喎! 叫Y哥安排上房一定會非常好!

引用:
原帖由 jasonman70 於 2006-12-28 11:02 發表
我絕對讚同呀! 其實我之前一次都係打電話搵LR, 但衰在MM聽電話, 還認出我把聲, 仲話做乜搵佢唔搵我呀......................!
MM問「做乜搵佢唔搵我?」
叫MM自己檢討吓! 跟LR學吓待客之道啦!

咁俾埋LR的手提電話你啦!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-28 03:13 AM 發表

MM問「做乜搵佢唔搵我?」
叫MM自己檢討吓! 跟LR學吓待客之道啦!

咁俾埋LR的手提電話你啦!
好呀! 多謝信差兄, 我原本昨日想問鞋弟, 但昨晚鞋弟電話飛左去留言!

有勞信差兄SEND短訊給我吧!

引用:
原帖由 jasonman70 於 2006-12-28 11:08 發表
九唔搭八的肥經理? 係未果位升在冇耐揸住雞毛當令箭, 個鼻而家生了上額頭果個呀?

好喎! 叫Y哥安排上房一定會非常好!
之就係佢! 以前佢做LOCKER都幾稱職
可是依家上上下下都似乎唔多妥佢!

引用:
原帖由 威廉泰爾2 於 2006-12-28 03:03 AM 發表
好運來我知係邊度,因為剛在的以前工作地方對面,見佢地成日落街燒金銀衣紙。

不問蒼生問鬼神。如果對客好 D ,唔駛日拜夜拜。

我地作為骨場中人,亦知他們難處,又怕中蛇又怕冇客,又要 ( 襟 ) 女,免 D 女 ...
絕對同意!麻甩佬貪舒服想dup骨,要的絕對唔單單係肉體上的舒暢,唔係話有條女dup得就得架!

骨場中人同任何行業的消費者一樣,都注重顧客服務,搞得掂顧客個腦,比搞得掂他的身體更重要!正如餐廳唔可以以為d野好食就得!

Anyway,呢間一度極度喜愛的場,現在已經放棄,短時間內revisit的機會甚微

來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

回復 #1033 Doer 的帖子

「注重顧客服務,搞得掂顧客個腦,比搞得掂他的身體更重要!」

可惜GFS管理層完全沒有這種觀念!!!

回復 #1033 Doer 的帖子

咁Doer兄依家去了邊道揼呀?

引用:
原帖由 oldgun 於 2006-12-28 11:35 發表
嘩! 乜攪到咁嚴重!
要群起而攻之............................

有人破壞我地理想的家園
當然要反抗!!!!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-28 03:27 AM 發表
「注重顧客服務,搞得掂顧客個腦,比搞得掂他的身體更重要!」

可惜GFS管理層完全沒有這種?
GFS管理層諗嘅野我地又真係諗極都唔會明架! 好似個價錢兩星期一小改, 三星期一大改都已經諗唔明啦! 我地又從來冇話過佢地貴, 佢地都無啦啦改完又改, 改完又改, 改完又改...............!

mug GFS changed like this la?
last time (long long time ago) is very good ga wor, i missed mandy

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-12-28 12:45 PM 發表

i missed the  looks like korean supervisor  ( forgot her name , is kk ?)
k or kat?

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-12-28 12:13 發表

咪係 ! 啱啱改508果次,個收銀同我講話:因轉左用紙褲仔, 所以係咁椅加廿蚊 !

條紙褲仔值廿蚊 !
有咁嘅事? 我都唔知喎!
咁我唔著係唔係扣番?

引用:
原帖由 kim macky 於 2006-12-28 12:40 發表
mug GFS changed like this la?
last time (long long time ago) is very good ga wor, i missed mandy
You can go to Blue Sky to find her at night time...

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-12-28 12:45 發表

i missed the  looks like korean supervisor  ( forgot her name , is kk ?)
阿K是也!
搵日同你入元朗探佢啦!

果時是GFS最佳狀態,依家?

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-28 01:12 PM 發表

You can go to Blue Sky to find her at night time...
算幾索架佢, 返左早啦.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-12-28 13:22 發表

算幾索架佢, 返左早啦.
係咩?

佢索又點丫? 又唔可以MARK佢入房

引用:
原帖由 meltykiss 於 2006-12-27 03:53 PM 發表
很懷念鞋弟......

me too !!!
鞋弟亦有不是之處,有一次我遲十分钟到,所mark的技師矣被她轉給他人了,無話可說.

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-28 01:12 PM 發表

blue sky? 銅鑼灣廣場?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。