推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

好想出去玩下, 可惜呢期要守...行....

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-16 10:17 PM 發表
好想出去玩下, 可惜呢期要守...行....
呢d叫有咁耐風流, 有咁耐...

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2006-12-16 22:27 發表

呢d叫有咁耐風流, 有咁耐...
噢~~~~咁慘

少食!少食!
生日快樂!

回復 #551 細摩 的帖子

仲諗住同你渡江慶回歸!

引用:
原帖由 johncage 於 2006-12-16 11:21 PM 發表
仲諗住同你渡江慶回歸!
守埋呢個星期...

呢個世界, 近誅者赤, 近墨者黑, 原來真係不二定律.

岩岩同身邊人一班姊妹打完邊爐,
佢地o既想法, 佢地待人, 令我明白點解身邊人會同我之前所遇o既不同.

唔係話佢地單純, 而我比我感到佢地世界仍然相信, 只要待人好, 自己開心就成.

或者我一直欣賞佢o既優點.

妳從來無要求我做咩,
妳只會信我做咩.
妳從來只會信妳眼見所知o既野,
妳會支持我選擇o既路,
我明白只要等, 不論妳甚至日後人生機會.
把握, 係大前題!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-18 01:02 AM 發表

佢地o既想法, 佢地待人, 令我明白點解身邊人會同我之前所遇o既不同.

唔係話佢地單純, 而我比我感到佢地世界仍然相信, 只 ...
因為你身邊嗰啲全部都係大古惑
五大有其二

二手買賣
CD推介

o的人炒股炒到傻左...

我門口對出個呀姐sales admin,
一早返黎就同班同事講幾錢入幾錢放,
轉頭又打俾佢呀媽(o個呀姐成四十蚊到五十頭)問幾錢放.
建行?? $5放?? 食左春藥咩~~

早前睇過新聞透視, 話HK股票市場比以前成熟, 股災機會比以前細好多...
我都相信呢個事實. 不過我亦曾聽人講過, 如果連掃地呀嬸都話買股票個陣,
危機就會...
希望大家可以繼續搵多o的!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-18 01:02 AM 發表

唔係話佢地單純, 而我比我感到佢地世界仍然相信, 只 ...
有好女仔都唔介紹我.....
絕交
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-12-19 10:22 AM 發表

有好女仔都唔介紹我.....
絕交
三個結左婚, 其中一個係我表嫂.

最後一個岩岩散左, 如果你岩一定介紹你識, 但到時識左唔好話絕交就得...

最緊要人品好嘛

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-19 14:07 發表

三個結左婚, 其中一個係我表嫂.

最後一個岩岩散左, 如果你岩一定介紹你識, 但到時識左唔好話絕交就得...
你都係唔好令佢有任何期望好d

呵呵呵~~~Merry X'Mas!!!!

少食!少食!
生日快樂!

地震??

人生第一次感受到地震.

驚??

唔驚, 因為我以為自己頭暈, 當屋企人問個陣, 我先知大家都feel到,
震完一次, 大家以為大貨車經過,
又震多一次??!!!!
我即刻走去窗外睇,
無車, 今次震得重耐,
我見到電腦檯係到郁,
真係地震!!!!!

似乎有妖孽, 又要請亞基拉出動啦!!

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-27 09:41 AM 發表
地震??

人生第一次感受到地震.

驚??

唔驚, 因為我以為自己頭暈, 當屋企人問個陣, 我先知大家都feel到,
震完一次, 大家以為大貨車經過,
又震多一次??!!!!
我即刻走去窗外睇,
無車, 今次震得重耐,
我 ...
依次地震我感覺唔到...但感受得到!!pccw係台灣震斷左條cable..依家我internet connection 出over sea 死晒!!

等左呢套戲好耐, 因為劉若英....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 March 於 2006-12-27 10:29 AM 發表

依次地震我感覺唔到...但感受得到!!pccw係台灣震斷左條cable..依家我internet connection 出over sea 死晒!!
乜唔係剩係我係咁呀....老電攪乜鬼...

尋晚我見到個電視係咁震...可能叫做近海啦....

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-27 10:40 AM 發表
等左呢套戲好耐, 因為劉若英....
你幻想自己係古天樂

呢張整得比較好......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-12-27 10:41 AM 發表

你幻想自己係古天樂
唔係呀? 咁你幻想係件衫??

我like 劉若英from <少女小漁>

引用:
原帖由 March 於 2006-12-27 10:29 發表

我面前有三部對外連繫o既系統今朝輪流咁瓜, 依家仲有一部未起得返...係某大金融資訊系統

相關搜索目錄: 融資

台灣地震影響本港部分電訊網絡服務
【08:40】2006年12月27日
【orisun.com專訊】 受到台灣地震的牽連,本港的互聯網網絡服務略受影響,有網絡供應商透露,本港自今日凌晨3、4時起,用戶上網登入海外的網站時,訊息傳送速度較以往慢,相信是台灣地震影響到海底光纖電纜所致,電訊公司已跟進中。

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-12-27 10:48 AM 發表

我面前有三部對外連繫o既系統今朝輪流咁瓜, 依家仲有一部未起得返...係某大金融資訊系統
你咪好彩羅!!你果幾部應該都係BB...佢地會改rotue過日本去美國!!我地依家都改行ntt出over sea..

相關搜索目錄: 融資

引用:
原帖由 March 於 2006-12-27 11:03 AM 發表

你咪好彩羅!!你果幾部應該都係BB...佢地會改rotue過日本去美國!!我地依家都改行ntt出over sea..
你地唔係用老電咩.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。