推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-28 16:28 發表

千祈唔好, 各自修行, project都係自己跟返, 親力親為好!!

(其實我係臥底, 哈哈哈!!)
放心我自己會跟緊d..依d短期工程為期三個月應該無咩意外

相關搜索目錄: 工程

回復 #976 March 的帖子

then, where dinner sin?

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-8-28 17:42 發表
then, where dinner sin?
TST , 不過日日千幾億你有無甘早走呀

引用:
原帖由 March 於 2007-8-28 18:00 發表

TST , 不過日日千幾億你有無甘早走呀
大唔食, 細都要食, 唔知工具兄禽晚執左幾多呢?

星期五晚去力奇, 大家有無興趣?

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-29 12:42 發表

大唔食, 細都要食, 唔知工具兄禽晚執左幾多呢?

星期五晚去力奇, 大家有無興趣?
佢尋晚走時都有d貓貓地...去到下場都應該無咩好下場 後來湯馬士都有打比我諗住過黎我地度飲兩杯,不過我地埋左單走左佢先打黎..

回復 #980 March 的帖子

2 doll = 2 times? get old la, can't 執

March also "ghost ghost 地"

回復 #981 toolbox2 的帖子

not thomas phone u , is me, no battery

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-8-29 13:27 發表
not thomas phone u , is me, no battery
剛剛打比thomas原來佢個放完假了,仲想叫佢聽日飲茶

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 March 於 2007-8-29 13:40 發表

剛剛打比thomas原來佢個放完假了,仲想叫佢聽日飲茶
聽日?? 星期五飲得唔得?? 飲完去打邊爐!!!!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-8-29 13:26 發表
2 doll = 2 times? get old la, can't 執

March also "ghost ghost 地"
工具兄, 小弟有件咸水體育部公關黎左香港, 你有無興趣幫我接濟佢??

各位, 估唔到咸水之役, 個體育部公關真係黎左hk, 重問我幾時帶佢去海狗公園.

我睇返schdule, 呢個星期都無時間陪佢...

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-29 14:21 發表

工具兄, 小弟有件咸水體育部公關黎左香港, 你有無興趣幫我接濟佢??

各位, 估唔到咸水之役, 個體育部公關真係黎左hk, 重問我幾時帶佢去海狗公園.

我睇返schdule, 呢個星期都無時間陪佢...
工具兄又可以開多個Project 喎

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-29 14:16 發表

聽日?? 星期五飲得唔得?? 飲完去打邊爐!!!!
星期五唔得啦..因為tech ed 只去到星期四....

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-8-29 14:56 發表

工具兄又可以開多個Project 喎
其實真係岩工具兄, 因為幾cute~~

又話陪人地上m&m既....重之星期四或五晚陪下我啦.......
無論是愛與被愛,也是串步難行

回復 #988 細摩 的帖子

摩 兄,

With Heart, at least share with brother when no time to eat!   For project , need UNIFORM - yr friend said that (not me)   By the way, " Have Hair , Have Method" - i think yr schdule not include sleeping time ga la, still have time sleep with her to go  海狗公園. in dream

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-29 17:51 發表
又話陪人地上m&m既....重之星期四或五晚陪下我啦.......
你指我地??

我星期五晚一定得添!!!

叫埋no.1 去羅, 唔好話你唔知邊個no.1

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-8-29 18:14 發表
摩 兄,

With Heart, at least share with brother when no time to eat!   For project , need UNIFORM - yr friend said that (not me)   By the way, " Have Hair , Have Method" - i think yr  ...
個體育部主任可以不停打黎, 最後要熄電話.

你有無趣接濟佢?

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-30 09:37 發表

你指我地??

我星期五晚一定得添!!!

叫埋no.1 去羅, 唔好話你唔知邊個no.1
真係唔知no.1點解喎

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-8-30 09:47 發表

真係唔知no.1點解喎
你心目中的NO.1呀~~~

又扮痴扮傻~~

準備出發........

好想晏晝放假, 有排都唔駛旨意放半日:'(:'(

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-8-30 10:17 發表
好想晏晝放假, 有排都唔駛旨意放半日:'(:'(
我都唔係放假...我係偷走

引用:
原帖由 March 於 2007-8-30 10:24 發表

我都唔係放假...我係偷走
你幾點出發??

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-30 09:58 發表

你心目中的NO.1呀~~~

又扮痴扮傻~~
佢剛剛先推左d成年無見既朋友星期五既party,又點會出來喎.....

我已經企左響放棄既邊緣.........

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-30 10:32 發表

你幾點出發??
我兩點至三點

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。