推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

喜愛紅酒,35歲以上,不論男女皆可!

引用:
原帖由 81tkhk 於 2012-4-16 00:13 發表 從前訓唔着,有人教妳數羊,數到一百從頭再重數,直到訓着為止。近年興唸 "般若波羅蜜多心經" 可以心靜無煩腦,尤其經常出門旅行,住酒店旅館,唔知乾唔乾淨,都多數帶備心經,以保安寧。
今日聽你話,散步(抱注芝娃娃)行左個半鐘,好熱,當做運動嫁啦!仲惠大哥,原來我地教派不同,無相干既!

相關搜索目錄: 酒店 運動

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-16 02:26 發表
今日聽你話,散步(抱注芝娃娃)行左個半鐘,好熱,當做運動嫁啦!仲惠大哥,原來我地教派不同,無相干既!
在下并非任何宗教之教徒。現代觀光酒店,大多數有一本聖經放在牀頭樻內,合基督及天主教徒用。另外伊斯教地方的酒店,房內天花有指向西面標置以便祈禱。

相關搜索目錄: 酒店 運動
山旮旯

引用:
原帖由 81tkhk 於 2012-4-16 03:27 發表 在下并非任何宗教之教徒。現代觀光酒店,大多數有一本聖經放在牀頭樻內,合基督及天主教徒用。另外伊斯教地方的酒店,房內天花有指向西面標置以便祈禱。
最怕泰國,住過一晚比較舊酒店,有 團友出事,領隊知道後,話離開之後先講,全團急急離開。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-16 15:01 發表
最怕泰國,住過一晚比較舊酒店,有 團友出事,領隊知道後,話離開之後先講,全團急急離開。
在下好好彩,淨係未去過非州之外,其他旅館酒店都住過唔少,都冇乜唔妥。可能在下係 "神憎鬼嫌"果種,所以鬼都嫌我。但係在下都相信對鬼神應 "敬而遠之"。

山旮旯

引用:
原帖由 81tkhk 於 2012-4-17 00:32 發表 在下好好彩,淨係未去過非州之外,其他旅館酒店都住過唔少,都冇乜唔妥。可能在下係 "神憎鬼嫌"果種,所以鬼都嫌我。但係在下都相信對鬼神應 "敬而遠之"。
你就好啦!有錢有時間周遊列國,我只去過幾次旅行咋,遊港九,最多!眼紅!!!

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-17 03:41 發表
你就好啦!有錢有時間周遊列國,我只去過幾次旅行咋,遊港九,最多!眼紅!!!
有人講過;"行萬里路勝讀萬卷書" 在下認為未必,有啲人去到果道係乜國乜地方都唔知,在下去地方之前會做一啲功課,好似果道嘅首都、天氣、語言、種族、人口、宗教、貨幣大約知道一啲,唔使去到一舊雲噉囉。應該改為;"行萬里路要讀一啲書"

相關搜索目錄: 語言 功課
山旮旯

引用:
原帖由 81tkhk 於 2012-4-17 07:00 發表 有人講過;"行萬里路勝讀萬卷書" 在下認為未必,有啲人去到果道係乜國乜地方都唔知,在下去地方之前會做一啲功課,好似果道嘅首都、天氣、語言、種族、人口、宗教、貨幣大約知道一啲 ...
果然心思細密,謹慎之人。一般外型瘦至中等,目光長遠清晰,必定有過一番事業,收成人!!!佩服。

相關搜索目錄: 語言 功課

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-18 04:14 發表
果然心思細密,謹慎之人。一般外型瘦至中等,目光長遠清晰,必定有過一番事業,收成人!!!佩服。
在下知少少份代表,總之好過 "盲摸摸唔知燈定火" 起碼唔使比人賣豬仔。
山旮旯

引用:
原帖由 81tkhk 於 2012-4-18 04:28 發表 在下知少少份代表,總之好過 "盲摸摸唔知燈定火" 起碼唔使比人賣豬仔。
比較中意陽光海灘地方旅行,都會了解當地資訊,係不及你甘細微lo

引用:
原帖由 MELODYSEX 於 2012-4-19 11:22 發表 hello^^ Morning, i so like too~
Hey 令女!

回復 121# 的帖子

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-19 15:19 發表
比較中意陽光海灘地方旅行,都會了解當地資訊,係不及你甘細微lo
在下最中意陽光海灘嘅地方係夏威夷、華倫泰(古巴)、 東、南、西加勒比海諸諸國,泰國布吉,中國海南島三亞都唔錯。
山旮旯

引用:
原帖由 81tkhk 於 2012-4-20 09:05 發表 在下最中意陽光海灘嘅地方係夏威夷、華倫泰(古巴)、 東、南、西加勒比海諸諸國,泰國布吉,中國海南島三亞都唔錯。
生命靜靜似是湖水,好享受呢刻寧靜,今日唔返工,唔使見客,可以休息吓!

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-20 19:56 發表
生命靜靜似是湖水,好享受呢刻寧靜,今日唔返工,唔使見客,可以休息吓!
恭喜妳,偷得浮生半日閒,今日唔使返工好到極,補充吓平時唔够訓,享受倒家嘅寧靜。
山旮旯

引用:
原帖由 81tkhk 於 2012-4-21 00:47 發表 恭喜妳,偷得浮生半日閒,今日唔使返工好到極,補充吓平時唔够訓,享受倒家嘅寧靜。
返唔返工都訓唔着,曰日天光先訓,中午起身,超慢動作返工,8-10點收工,其實好簡單,係我想要既生活,不過訓唔着lo.

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-21 02:49 發表
返唔返工都訓唔着,曰日天光先訓,中午起身,超慢動作返工,8-10點收工,其實好簡單,係我想要既生活,不過訓唔着lo.
失眠對健康有相當壞嘅影响,尤其是對女性嘅容貌影响更甚。
山旮旯

引用:
原帖由 81tkhk 於 2012-4-21 07:02 發表 失眠對健康有相當壞嘅影响,尤其是對女性嘅容貌影响更甚。
哈哈....貪靚?我成部美容機買返屋企用緊lo,錢係搵黎使,唔係咪好蝕底!Wakaka......

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-22 02:36 發表
哈哈....貪靚?我成部美容機買返屋企用緊lo,錢係搵黎使,唔係咪好蝕底!Wakaka......
貪靚係人嘅天性,不分男女,無可厚非。俗語都有講;寶劍贈義士,紅粉贈隹人。贊成買美容機,儀容係每個人都需要。

相關搜索目錄: 美容
山旮旯

引用:
原帖由 81tkhk 於 2012-4-22 03:13 發表 貪靚係人嘅天性,不分男女,無可厚非。俗語都有講;寶劍贈義士,紅粉贈隹人。贊成買美容機,儀容係每個人都需要。
係呢個年代,電視廣告佔左大半係美容產品、修身,潮流興甘,咪返屋企做白面超人,飛丫....

相關搜索目錄: 美容 廣告

引用:
原帖由 Sexmodel 於 2012-4-22 03:46 發表
係呢個年代,電視廣告佔左大半係美容產品、修身,潮流興甘,咪返屋企做白面超人,飛丫....
好呀!士為知己者死,女為悅己者容。

相關搜索目錄: 美容 廣告
山旮旯

那就带个酒瓶子酒罐子玩命喝吧

引用:
原帖由 1234567654321 於 2012-4-22 18:45 發表
那就带个酒瓶子酒罐子玩命喝吧
依道好多人都鐘意飲紅酒,唔知閣下想對邊位講呢?小飲怡情養性,何來玩命?

相關搜索目錄: 紅酒
山旮旯

外出幾曰,仲惠大哥好嗎?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。