推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

65 123
發新話題

金豐吹水場

金豐吹水場

有無邊位爸打去開金記架? 一齊交流下吖!

發發當然係最愛!仲有61,62都係心水!

大家呢?

好多年前經常去,第一次玩29號,之後就玩指壓玩上癮,而88號瘦版B嫂不是我杯茶,所以通常同個friend上去都係佢要,之前因為d keeper唔能掂,所以近6、7年已轉玩金鑽,而呢個版d人大部份去金多港玩的............

相關搜索目錄:

C 兄咁你玩邊類女先?你話#29我估你玩招呼多勒!可以試下#62,#20喎!
不過我都有少少厭啦去金豐……
又唔知去邊搵到好招呼的囡囡…… 無奈ing
你話搵到好似#88咁正就好啦!嘿嘿~

C 兄咁你玩邊類女先?你話#29我估你玩招呼多勒!可以試下#62,#20喎!
不過我都有少少厭啦去金豐……
又唔知去邊搵到好招呼的囡囡…… 無奈ing
你話搵到好似#88咁正就好啦!嘿嘿~

聽講29號已退役多年,我上指壓要玩中熟女淫賤激情服務型..................

咁#20啦,戰鬥力強!掂!

C兄金多港又有咩好介詔呢?
我要長腿走肥+招呼!

金多港幾年前只去過一次,所以唔熟,你入去金多港post爬文啦...............

有排爬……

回復 5# 的帖子

29現在是X碧玉皇牌

引用:
原帖由 XOWONGCAT 於 2012-4-3 11:39 發表
29現在是X碧玉皇牌
佢0係金碧玉叫幾多號?我諗佢應該殘左好多啦,以前後面又玩得,只係無做環保中出,另外金碧玉以前都係收$390左右,而家只收$330,佢應該在金豐做唔掂,所以轉場做............. 話時話金碧玉多唔多環保中出女?

29早輪確係晌金X玉我也上過幾次,但依加又唔知去左邊?如有CHing知行蹤,請PM我thank

引用:
原帖由 sm169ok 於 2012-4-3 01:02 發表

講得啱!金豐D鐘房真係好仆街!吳小佢住!最後覺得ok既囡#16.
16 5味環保???

d鐘房真係咁衰? 對我又無咩喎.....

#29係咪果個大件件, 入房同你沖涼叫大舉手大字企好果個呀?

#16 細細粒, 做野落力, 成日叫你老公~
好搏命想你返頭搵佢!
至於係咪環保我就唔知啦...

引用:
原帖由 siukeung1647 於 2012-4-4 22:09 發表
d鐘房真係咁衰? 對我又無咩喎.....

#29係咪果個大件件, 入房同你沖涼叫大舉手大字企好果個呀?
我地講0個個係兩三年前的#29,佢好能淫我以前坐係大廳等friend出黎,佢行過會坐上我大脾伸手入褲襠搞我條野,佢5味但無環保中出,夠竟佢而家係咪在金碧玉?.....

金豐價錢貴過金多港,所以冇去

有冇大波腰細多西毛架 師兄? 未去過指壓 金鑽定金多港好D?最好可以中出埋 THX

引用:
原帖由 llaauu9168 於 2012-4-6 20:15 發表
金豐價錢貴過金多港,所以冇去
金鑽、金豐$390,我去過金多港一次都好似一樣喎............

引用:
原帖由 sm169ok 於 2012-4-7 01:06 發表

咁完美我都想要,而家金多港多囡啲,紅牌几件多數要等.
咁有冇D 大波 少肥架 中女我最LIKE 但太肥就.......冇性趣

引用:
原帖由 Mr.Yeah 於 2012-4-7 00:35 發表 金鑽、金豐$390,我去過金多港一次都好似一樣喎............
我仲以為金豐420添

65 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。