推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

65 123
發新話題

金豐吹水場

金豐有冇D高頭大馬、有波有啰、四十幾嘅師奶呀?

引用:
原帖由 阿斯奧吉 於 2012-5-9 12:56 發表
今日方向報廣告間場“全部重開”,有洗籮櫈添!
有洗籮櫈冇用... 依家冇乜囡識洗籮....

一味死力係咁捽就好多....

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 jukujoo 於 2012-5-16 14:44 發表 有洗籮櫈冇用... 依家冇乜囡識洗籮.... 一味死力係咁捽就好多....
唔係喎。上面都好多女洗得好正喎
#62。#73,#16,#26,#61,#20都好好手勢架喎!

引用:
原帖由 AA666 於 2012-5-16 13:06 發表 金豐有冇D高頭大馬、有波有啰、四十幾嘅師奶呀?
#26啦,但係三十零咋喎

有個新黎63,有波,絕對肉尻
可以一試

引用:
原帖由 siukeung1647 於 2012-5-14 18:02 發表
#16 啦!!!!!
多謝提供!一於搵日上佢搵實陸齋吮腳趾

引用:
原帖由 siukeung1647 於 2012-5-22 03:39 發表

唔係喎。上面都好多女洗得好正喎
#62。#73,#16,#26,#61,#20都好好手勢架喎!
咁多?唔該曬啊師兄....

呢堆囡之中,有冇邊個好肉地啲架?

引用:
原帖由 jukujoo 於 2012-5-22 14:14 發表 咁多?唔該曬啊師兄.... 呢堆囡之中,有冇邊個好肉地啲架?
#26啦!
大波好肉少少!

2 幾好, 上星期一試會她, 做到有真水, 感覺良好

引用:
原帖由 ay_san 於 2012-5-30 20:04 發表 2 幾好, 上星期一試會她, 做到有真水, 感覺良好
#2好有女友feel架!

Ching搵吾到地址!可否提供,想去試一試{。

回復 62# 的帖子

係朗豪坊後面條街咋嘛

回復 31# 的帖子

有人話金多港前馬王#8去左金豐做#27 WOR..
但係我又響佢d姐妹話佢去左新加坡九世耐....
有無師兄有料?

仲有金豐前#29係咪去左金帝苑?

回復 64# 的帖子

八仔應不是金丰27,另我都想知29去魖,之前在X碧玉,但有無做了

65 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。