推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

金豐吹水場

金豐  # 27 環保?

引用:
原帖由 llaauu9168 於 2012-4-8 02:57 發表
我仲以為金豐420添
以前金豐金鑽是$420,近兩三年益食家都改左$390..........

金豐有個好大波﹐好似係26 OR 27﹐騎功叫床一流

大波既應該係26!!

好似106冇做啦!! 唔知大家呢排有冇佢既消息呢??

係呀!大波係26,身裁好fit 下!27就最初都幾索,而就功夫同身裁都一般!

。。。。。。。。

引用:
原帖由 Mr.Yeah 於 2012-4-3 12:52 發表

佢0係金碧玉叫幾多號?我諗佢應該殘左好多啦,以前後面又玩得,只係無做環保中出,另外金碧玉以前都係收$390左右,而家只收$330,佢應該在金豐做唔掂,所以轉場做............. 話時話金碧玉多唔多環保中出女?: ...
C HING 你都好大胆啊!!!!!!!!!!!!!!!

想問各位金碧玉係邊? 同埋有冇電話號碼提供? 謝謝

今晚心癢癢又去搵62,十二點幾去到都要等!頂!依然好鍾意佢d女友feel, 佢手口並用的吹功亦係我至愛!!!

係場度遇見個c兄,唔知可唔可以係度相認呢?

引用:
原帖由 siukeung1647 於 2012-4-24 05:07 發表
今晚心癢癢又去搵62,十二點幾去到都要等!頂!依然好鍾意佢d女友feel, 佢手口並用的吹功亦係我至愛!!!
62都係我近期既至愛!!

手口並用既吹功真係冇得頂!!

引用:
原帖由 ay_san 於 2012-4-21 17:02 發表
大波既應該係26!!

好似106冇做啦!! 唔知大家呢排有冇佢既消息呢??
106無做嗱?剛剛爬文話佢高潮會潮吹,仲想試下

# 27 any Ching know what is her working hour and also an environematlist?

引用:
原帖由 jasonkks 於 2012-4-25 15:54 發表

106無做嗱?剛剛爬文話佢高潮會潮吹,仲想試下
it seems yes!!

回復 37# 的帖子

C兄呢排仲有咩心水呀?????

試咗25唔好服務
邪童回來了

過程如何不好服務有沒有獅子彈琴 你要先奶西以示敬意然後才有回報

引用:
原帖由 異骨邪神 於 2012-5-3 10:26 發表 試咗25唔好服務
25有話過好咩?

喜歡肥及大lin,有無好界紹。

引用:
原帖由 TaiLookGulf 於 2012-5-8 15:31 發表
喜歡肥及大lin,有無好界紹。
#108, one and only one that is fat gal

今日方向報廣告間場“全部重開”,有洗籮櫈添!

相關搜索目錄: 廣告

有咩 NO. 係帮客吮腳趾?個人特喜!

引用:
原帖由 阿斯奧吉 於 2012-5-9 12:59 發表 有咩 NO. 係帮客吮腳趾?個人特喜!
#16 啦!!!!!

我想做2仔 但佢成日唔返工 都唔吞知幾時先做到

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。